Oradea (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andy, e tuse din`aia spasmatica din care nu se poate opri, nici seaca nici cu secretii sa le poata elimina ?

Mnoah ne vedem in parc azi ?

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cam asa ..adica zici ca e umeda da nu expectoreaza nimik,si m-am uitat la ceas ,cam o data pe minut tuseste,se inroseste la ftza saracutza de numa..ce sa fac??

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Andy,
Of, draga de ea
Ce zice pediatra sa mai faceti ?
Noi la tusea asta bronsica am luat ultima data: antibiotic, sirop de tuse (toata gama am incercat-o) si neaparat Ventolin si Aerius.
Si nu vedeam ameliorari in sensul ca daca stam in casa, sau stam afara, sau la aer sec, sau umed, parca atunci cand o apuca nu se oprea cu orele, apoi brusc nimic si tot asa :(((

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma

Mergi la inceput

Daria ce sunt Ventolin si Aerius??
Exact asa si noi..acuma cand se trezeste ii dau Humex expectorant,sau Stodal??Ioi ca nu mai stiu..i-as putea da ceai de ceapa asa mica??

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Ceai de ceapa , zeama de ridiche neagra, astea le-am incercat si noi si mai era una cu nuca si lamaie si miere dar merge pt cand sunt mai mari cu mierea asta, o fiertura ... toate gustoase , evident
Ventolinul - http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1587
Aerius - http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=599
Stiu io ca nu cumperi nimic fara sfatul medicului, am pus spre documentare, Giulia a luat mai mereu din`astea ... Aeriusul il mai alternam cu Claritine - cand ii apar bubite pe undeva, Aerius e mai bun la tuse , asta am obs. noi.

-------
-------

Mergi la inceput

Daria multumesc muuult..nu cumpar nimic pana nu vb cu dr.Sunt tare disperata,n-am patit asa ceva nici cu Andy,asa ca nu stiu cum sa procedez,mai ales ca e asa micutza.

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Laura pupici si sanatate la bebelina!
Mercedes, ma bucur pt voi!
Eu am ajuns azi acasa, sunt bine, miercuri m-au operat, acum astept iar 2-3 saptamani dupa rezultatul patologic.

La multi ani, Ioana!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

IOANA de Marius, sa ai parte de o viata minunata, sanatate, iubire si noroc!

Monica, mami de Luca

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

Mergi la inceput

Gabi, bine ai ajuns home Si sa iasa bine analizele si gata sa nu mai dai de belele never.

Andy, , e tare greu mai ales ca bubulina e micuta, draga de ea, sper sa se insanatoseasca rapid, insa e atat de greu sa te uiti la ea si sa nu ai ce sa-i faci :( Si zi-i sa se faca bine ca are de tinut o ratusca-n brate

Oradeni ... poate iau avertisment da` vreau sa intreb ... nu vreti sa participati la poza mea de concurs ???
As vrea sa adun multi copii, cu cate o ratza de plus in brate, imbracati mai in galben-galbui, in careva seara saptamana viitoare in parc la Patria ... si vreau un grup maaaare de super-copii-oradeni si probabil nu castigam niciun concurs, DAR macar ne vedem juma` de ora si pozam ratzuste vesele

-------
-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Daria, parcul magnoliei zici? noi putem veni in principiu miercuri sau vineri, ca in rest suntem cam ocupati :(

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput