Pepenasi de iul-aug08 (105) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Fetele- ati auzit ceva de reducerea concediului de ingrijire a copilului la 1,5 ani? Cica a fost acum 2 zile ceva la Realitatea. Si in mai se va hotari. Stiti ceva de porcaria asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

eu nu am auzit nimic...

Gini tu stii?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

tocmai ce am auzit la tv discutii. dar cica ar asigura o marire la salariu de vro 30%, nu sunt sigura cat exact ca nu am prins toata discutia

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Emma INVINGE cancerul!

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Pai noi suntem cu "legea veche" nuuu?
Ne priveste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui ileanna

Pai noi suntem cu "legea veche" nuuu?
Ne priveste?

mama gandacelului Vladut , 08.07.08

corect! nu cred ca ne priveste!

proud mammy
micul artist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Parca am vazut ceva aseara ca astia mici chiraiau si nu am auzit prea bine... aratau un material mai vechi cu o mamica cu fetita, am auzit doar ca mama daca va vrea sa se intoarca la serviciu mai devreme de 2 ani s-ar mari salariul cu 30%...care e adevarul?

Ralu ce seamana fi'ta cu tine

Vazut si Timeea umbland peste tot

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Cine intreba de tetine...Eu la Seb folosesc aceleasi tetine cu 2 gauri pentru biberoanele de de 250 ml de la avent si tetine cu o singura gaura pentru biberoanele de 125 ml de la avent. Am incercat la un moment data sa ii dau cu o tetina cu 3 gauri si am renuntat pentru ca mai mult il stergeam la gura, iar pina acum nu am inlocuit nici o tetina si nici un biberon...

ile la ce ora iti scoti odrasla la plimbari? Ca eu sunt dispusa sa misun prin oras cu copilul, asa ca poate ne intalnim prin parc.

Cristina, Ooka multumesc de info.

Incerc sa pun si eu niste poze noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Salutare, suntem si noi pe-aici...

Flo, atenta ca intotdeauna, multumim de urari.

Sper sa ajung si eu la intalnire, cu Irinuc. Soata pleaca la pescuit, iar fetele la plimbareala.

Cu modificarea CIC, am auzit si eu la stiri. Stiu ca e in proiect modificarea OUG 148/2005, in ceea ce priveste marirea stimulentului in cazul intoarcerii la servici inainte de varsta de 2 ani. O fi fost si vreo propunere de reducere a duratei CIC, ca nu iese fum fara foc, dar ministrul muncii a dezmintit acest lucru. Aici este www.mmuncii.ro/ro/articole/2009-03-31/comunicat-de-presa-privind-acordarea-indemnizaiei-pentru-creterea-copilului-i-a-stimulentului-lunar-1076-articol.html" target="_blank">comunicatul de presa.

Temperatura apei la baita, la noi e 37-38 grade. In carti cred ca scrie mai putin, dar asa am obisnuit-o.

Pup fetele, acum plecam la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Fetelor multumi de raspunsuri.

Acum parca e bine, cand s-a trezit i-am luat temperatura rectal si era 37, deci ar fi 36.4 si cu suzeta cu 5 min inainte era tot 37. Acum care o fi adevarata??? diferenta nu e mare, vad ca nu e fierbinte. A si mancat, ca de obicei cu toate jucariile zburand. Acum stiu ca atunci cand au febra,cica se scoate laptele praf si cerealele si eu atunci ce-i dau??????????? Sper sa nu ajung la asta...

Spar sa nu reduca astia concediul, ca nu stiu ce fac......Mi-am propus sa stau cat mai mult cu copilul meu acasa, desi financiar nu o ducem bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Adica atunci cand am intrat "cu legea veche" pe 600 de lei, am vrut sa ne priveasca 85%.
Acuma cand ar putea sa se discute reducerea perioadei la 1,5 ani, ati vrea sa nu ne priveasca, pentru ca suntem cu "legea veche" ??
De-asta imi place mie aici

Mergi la inceput