Pepenasi de iul-aug08 (105) -alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 4
dana81 spune:
Neatza!!!
Eu mi-s terminata..Ruxule ne luam de mana?Aseara am plans si eu cu bebe, urla ca din gura de sarpe si nu tacea decat in brate in picioare daca ma asezam era foc, nu are febra nu ii curge nasul nu tuseste nu o doare burtica si nu simt nik la gingie
Cu toate astea i-am dat 2.5 ml nurofen si calgel si doar asa a adormit.In afara de balit excesiv nimic nu m-ar duce cu gandul la dinti, offff
INTREBARE: Am luat un compot de afine si as vrea sa ii dau si Clarei doar fructele cu branzica dar pe eticheta scrie ca are E330 acid nu stiu de care...sa-i dau, sau nu?care va pricepeti
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
AnnaBaby spune:
Dana eu nu i-as da, macar pt faptul ca vad eu pe eticheta un e, chiar daca practic si fructele proaspete sunt tot naspa, cu multe prostii in ele, macar nu vad direct sa scrie...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
gallyb spune:
Spuneti-mi si mie, va rog, cat de sigure sunt termometrele tip suzeta???
Cred ca pana la urma si Xenia e racita, acu vreo 30 min avea 37.9, acum are 37.5, asta dupa 4 ml de Panadol sirop.
flo1980 spune:
Gally eu am auzit ca nu sunt prea sigure...i-ai si rectal cu un termometru normal si compara, oricum la temperatura rectala doctora zicea sa mai scazi un grad...
Multa sanatate!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
mcoca spune:
E330 este acid citric, adica vitamina C. E ok, toate borcanasele au vit C ca si conservant.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
gallyb spune:
FLO eu stiu ca la rectal se scad 4 liniute, acum doarme, mi-e mila s-o trezesc, dar oricum mai mult de o ora nu o las sa doarma. Asa nu pare sa fie fierbinte.
dana81 spune:
Gallyb 37 cu ceva nu este febra, eu asa stiu de la 38 in sus se considera febra, si eu ca si Flo zic ca-s mai bune cele rectale.Pupam Xenia si poate ca nu e raceala
Tocmai mi-a raspuns un dr de pe sfatulmedicului la pb mea cu faptul ca bebe se pateaza sub ochisori cand mananca mar, portocala...cica nu e alergie ci doar o reactie vegetativa la acidul din fructe...alergia nu ar disparea asa repede..asa ca am sa mai incerc sa-i dau poate se obisnuieste
ANNA eu am copt sambata 1h la o sfecla si tot asa mi se parea ca nu e gata, dar cand am scos o si am taiat o era numai buna.
VICKY multumesc, acum navigam pe google sa scap de "ignoranta"
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
ileanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana81 acum navigam pe google sa scap de "ignoranta" |
Desi cred ca acuma as fi in stare sa ma tavalesc de ras si daca imi arata cineva degetu' ... ai fost MORTALAAAAA

Gabriela82 spune:
Mariana La multi ani! 
Flo n-a fost cu intentie, multumim de comentarii
fetele care mai comentati pozele puteti sa va si semnati
zic si eu
Tecky, Cris si cine ne-a mai admirat pozele multumim 
Cris ochisorii Irinei nu mai sunt asa albastri ca la inceput, bat si un pic spre verde dar inca nu e definita culoarea.
portita am facut-o la tamplarie si am pus-o la bucatarie ca Irina era toata ziua in picioarele mele, nu prea avem succes cu ea dar perseveram![]()
pana la urma a facut febra Irina ieri dupaamiaza, i-am pus si supozitor cu paracetamol, dimineata avea 38.2, am fost azi la medic, cica are putin rosu in gat, ne-a dat si antibiotic.
apropos de luat temperatura rectal, ai vosri mai stau ca la noi e mare chin si lupta pana reusim.
ne-am inscris in concurs
daca aveti placerea sa ne votati

de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
ileanna spune:
Pfuaii si io vreau sa scap de ingoranta de fapt!!!
Stiu ca s-a discutat ceva pe aici da' ... tot nu mi s-a dezlegat enigma. Care-i treaba cu banii nostri si dosarele si etc???? Parca am auzit ca bani s-ar da deja la cele care au depus direct cu 85 ... Eu am depus pt recalculare. Cica nu mai au fonduri ... si asta am auzit.