Pepenasi de iul-aug08 (105) -alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

GINI - poti sa ii spui sotului tau ca pestele cu sos de portocala a fost un mare succes, da dependenta si l-am facut de vreo 4 ori, inclusiv pentru musafiri, si drept urmare reteta "a plecat la mare" ca il face acum si maica-mea, si in Spania, ca il face si cumnata-mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Eu cred ca daca se reduce perioada de la 2 ani la 1,5 o sa ne priveasca si pe noi. Asa a fost si in cazul celor 85%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Nu am citit din urma, decat ultimele postari. Gini, esti o comoare la casa omului, mereu la curent cu legile si modificarile si bine documentata . Multam de link.

Eu am vesti proaste: Matei are piciorul in gips de aseara . A zis el ca-l doare de cand a venit de la scoala, dar eu nu l-am luat in serios (mama denaturata ce sunt ), si l-am lasat sa mearga si afara si la inot. Cand s-a intors iar mi-a zis ca-l doare si ca e umflata glezna, si a venit sa-mi arate. Chiar era umflata bine, asa ca i-am pus comprese reci pana a venit tati de la munca pe la orele 20 si a mers cu el la policlinica pentru ca era tot umflata. Acolo nu era nimeni la ora aia la ortopedie asa ca i-a trimis la spitalul Grigore Alexandrescu, unde i-a facut radiografie si a zis ca are entorsa. I-a pus gips la labutza sa-i tina glezna imobilizata si a spus sa nu calce pe picior si sa stea cu el ridicat. Duminica ar trebui sa mearga sa-l scoata. Pana atunci nu merge la scoala, engleza, inot si in excursia de sambata de la scoala de engleza, in care si-a dorit enorm sa mearga , si pe care ne mai primim banutzii doar daca vor gasi alt copil sa mearga in locul lui.
Eu am fost agitata aseara si fata cred ca m-a simtit - s-a trezit toata noaptea din jumate in jumate de ora , desi am luat-o cu mine dupa primele doua treziri. Plangea si ma impingea cu picioarele, parca o durea ceva. O fi fost burtica, gingia, nu stiu...

Asa ca sunt varzaaaa.

Pica, din cauza de agitatie am facut baie tot in caditza, asa ca nu am probat scaunelul inca. .

Sanasolul, il luam de patru zile, azi a cincea si nu vad imbunatatiri la mancat. Ba chiar mi-a mancat mai prost deocamdata , ieri si alaltieri fructele deloc si un pic, pranzul nu prea grozav, seara nu prea grozav.
Mai vedem si azi. Dimineatza a mancat binisor fructele cu biscuite, asa ca poate se indreapta situatia.

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

FETELE CU BUTOIUL, faceti loc! inghesuiti-va bine acolo ca vin si eu. vreau un loc asa mai la fund ca nu ies in curand

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Emma INVINGE cancerul!

Mami Marina - Gospodina

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

FETELE CU BUTOIUL, faceti loc! inghesuiti-va bine acolo ca vin si eu. vreau un loc asa mai la fund ca nu ies in curand

Emma INVINGE cancerul!

Mami Marina - Gospodina

marinush ce ai patit?

Gally, da Doamne sa ramana asa!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

pica deocamdata nu am un program ca inca sunt prinsa cu casa. Bona il scoate la pranz si eu il mai scot pe la 6 - 7, dar nu in fiecare zi. Cred ca acuma ora asta nu e grozava pt tine, dar cam intr-o luna - 2 ... va fi pt toata lumea, ca vin caldurile.
Oricum, daca tu sau cineva va nimeriti in zona ... vin in parc indiferent ca este "ora mea" sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

MARIANA_1976

iriss,dana,flo,ankalaura,caprioara,ana_a multumesc ptr raspunsurile cu imbracatul in casa;la noi in camera sunt in jur de 25-26 grade,iar in sufragerie este mai racoare...cate grade sunt nu stiu ca acolo nu am termometru de camera

cu ocazia asta am aflat ca pot renunta si la caciulita cand iesim afara daca nu bate foarte tare vantul ca eu ii puneam una subtire

Flo,ooka felicitari ptr ptogresul lui David si Sofi

Ileanna si noi tot la tetina cu 2 gauri suntem;noi stam aproape de Tineretului

Baita eu inca incerc apa cu cotul...noi avem probleme cu clatitul pe cap de cand ne-am mutat in cada mare...chiar asa in ce potizie ii tineti ca sa-i clatiti pe cap?

mancarica Daria nu mai mananca nici ea bine fructele si pireul de legume...ea care manca 150-180 g...acum papa cam jumate...daca ii dau sa manance afara papa cam 150 (stiu cat mananca ca ii pun pireul intr-o canuta gradata)

si Daria ia "pozitia liliacului","ghiocelului"

_

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Pai bine Marina ... tocmai azi????

anka da mah! La placinte inainte!!! Ca poate merge. Daca nu ... asta e. Noi am incercat

Capri eu iti pot spune de ex ca copilul meu este OGLINDA starii mele interioare!!!! Uite, de ex, de 2 saptamani de cand eu cedez nervos cu casa asta ... copilul meu se trezeste noaptea aproape din ora in ora. Ieri si azi am fost ceva mai bine ... incep sa imi revin ... Vladutz zambeste iar, la fel de mult ca inainte (el este un maaaare zambarezt ... nu stiu cu cine seamana zau, ca ma'sa si tac'su is niste imputzitzi ... nu glumesc).
Fii aproape sigura ca starea Ilincai care este unul dintre cei mai agitati bebei ... este oglinda oboselii ENORME pe care tu ai adunat-o. Tu la randul tau fiind cred, cea mai obosita si incercata mamica dintre noi

Mergi la inceput

Pai Kamelya, in vreo 2 sapt poate ne facem vreun fel de program de iesit impreuna ...
Sper sa fiu mai serioasa decat am fost cu Gini si sursu, pe vremea cand eram langa IOR ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

flo....
cand mai apare cate ceva imi amintesc de toate care ma macina si devin un pachet de nervi.

Acum sunt singura toata saptamana...abia daca mai fac fata cu mica terorista.... pana acum daca scancea un pic repede sareau toti ca sa nu o las ca are nevoie sa o tin in brate si sa o alint. ca sigur nu plange fara un motiv serios....si uite asa s-a transformat intr-o rasfatata...si acum...aceleasi persoane imi spun ca eu sunt vinovata ca am rasfatat-o. De 2 zile incerc sa spal niste vase si nu reusesc... iar acum am lasat-o sa urle in pat ca sa-mi fac treaba. cam 40 min a urlat rau de tot pana cand a adormit, iar mie imi vedea sa dau cu capul de cratite si farfurii... In plus, de duminica duc foamea ca nici sa mananc nu mai am timp... am mancat zilele astea numai branza cu smantana... iar seara cand adoarme bine, nu ma apuc sa gatesc ca fac zgomot...

Am sperat ca we asta , cand se intoarce sotul....vrea nu vrea, il las cu Sofia si eu imi vad strict de ale mele....dar pe naiba, ca mi-am amintit ca vin socrii...si tre sa le fac masa festiva! si in urmatorul we sunt pregatirile de Pasti (catolic)...apoi sotul iar pleaca pt o saptamana.... si tot asa pana in iunie inclusiv...

eu de mai bine de juma de an nu am fost la un coafor...nu m-am mai plimbat linistita prin magazine ca mereu a trebuit sa o car si pe Sofi si cu ea nu poti sa faci nimic. iti sare cheful de orice cumparaturi. de mai bine de juma de an nu am mai iesit singura in oras cu prietenele.... ultima data a fost de ziua mea cand am iesit pe 2 ore si am fost sunata de 10 ori in acest timp ca sa vin mai repede. Sigurile mele iesiri sunt in jurul blocului si alergata de cateii vagabonzi sau cu problemele cu actele...

vreau si eu macar o zi sa ies din casa dimineata si sa ma duc la mama dracului in praznic, sa-mi inchid telefonul si sa vin seara...
nu mi-am mai cumparat o haina noua de cand eram gravida... si sunt in depresie rau de tot ca nici nu mai incap in ce am. intentionat nu mi-am luat ca sa slabesc, sa nu-mi cumpar unele in care sa incap acum si sa ma las de slabit... dar nu am timp nici de asta. sunt atat de istovita ca nu mai am putere nici de abdomene macar....

ca masta e...
dar imi mai amintesc eu si de altele stand acolo in butoi...ca multe sunt...

Emma INVINGE cancerul!

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput