Mamici si gravidute de Constanta (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Am intrat si eu dupa tttttt zile ......observ ca puiutii vostri se fac bine....sper sa nu continuam noi (ceva muci transparenti avem)
Mokika tare trist ce s-a intamplat.....dar mare minune ca sunt bine ......

Noi practicam intensiv "parc" dimineata si seara. Atat de intensiv incat fiimea e bronzata doar pe un obraz care este mereu descoperit cand doarme.

Angelique mare "chestiune" cu slingul.Doarme fiimea de rupe in sling....azi am stat 4 ore in parc din care 3 a dormit ...nici in marsupiu nu a dormit asa mult.Cu degetelul ar trebui sa mergi la doctor.......(nici eu nu simt nimic la degetul retezat......oricum eu nu avut copci).

MAMACITA tare imi place modul tau rational de a trai .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Kalispera!

Eu v-am mai citit pe sarite ,de la hotel ca aveam wireless si free dar de raspuns...
A fost minunat la Atena,5 zile de miere ,pe pamant mult iubit.
Si noi ne-am bronzat ca tractoristii in timp ce vizitam Acropole;am prins intre 18 si 24 de grade ,a fost super...

Angi,eu sper sa fie doar in refacere degetul tau...si Sanatate!

Mamacita,ma bucur ca ati scapat de mucisori in mare!.Daca cei care au ramas se ingalbenesc cumva ,iti recomand sulfur iodatum 7-9 ch de 2-3 ori pe zi,ii impiedica sa se infecteze ,iar daca s-au infectat deja nu mai coboara in jos.Asa l-am facut scapat pe Ioan luna trecuta de antibiotic Si erau verzi deja,tata...
Cand curg mucii ca la robinet si sunt limpezi ,merge foarte bine euphrasia-7-9 ch,daca nu functioneaza coryzalia.Daca sunt tot multi ,dar nu ca la robinet ,limpezi sau usor galbui si are si putina febra ,dar nu musai merge perfect-ferrum phosphoricum-7-9ch.

5,7 9 ch se administreaza in fazele acute ale bolii,cele care se cronicizeaza necesita de la 15 ch in sus ...
Si ce a scris AndreB pe blog sunt f. bune ,dar pe acestea toate le-am testat pe copiii mei
In general pt. fiecare afectiune in parte sunt zeci de remedii ,nu se potrivesc oricui,orice...De ex. pe aceeasi tuse, ce merge la Isidora nu merge la Ioan si invers,in cazul nostru bineinteles...
Sanatate multa,va pup si mai povestesc maine...ca sunt in picioare de la 5...Era sa pierdem avionul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Mamacita,sunt mult mai bine,refacuta aproape complet.
Fisun,inca nu m-am decis cu vaccinul,la Matei tot cu Infanrix am mers,dar acum am inteles ca e mai buna varianta de la Pasteur cu 2 intepaturi si a fost preluata de stat.Ma descurc bine cu amandoi copiii pt ca am ajutor.Ege ce mai face,ai inscris-o la gradinita?
Angi,dr.Panchici are cabinet particular in spatele Bisericii Adormirea de la Tomis,pe strada Constantin Bratescu.
Adina,Andre,dar pt nas infundat,fara secretii ce remedii merg?
Adina,sa va fie de bine.Ati fost singuri,nu?
Ellen,ai fost la targul de nunti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Mokika-multa sanatate pt nepoata ta si fiti langa ea si langa micutza.
Mada-va doresc insanatosire grabnica tuturor.De asemenea si lui Anto de Mav.
Isidora-bine ai revenit.Te asteptam cu poze si impresii
Angi-poate ca nu strica sa mai faci o vizita la chirurgie sa vezi ce si cum cu degetelul
La multi ani Andreea

Noi suntem bine, invatam pe zi ce trece..ieri in magazin..probam o palariutza.Ea nu avea stare.Eu ii zic stai mami sa punem si alt model sa facem comparatie.Ana ia palariutza de pe cap o da vanzatoarei si cu o mutrita dulce foc zice..MAMI COMPATZIE''Ati inteles ce a vrut sa zica nu?

In rest curatenia de primavara/Pasti terminata..maini de asemenea terminate, plimbari cu Veve de 2 ori pe zi etc etc.

2 poze cu Ana afara.
http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/Analajoaca002.jpg
http://i382.photobucket.com/albums/oo264/veveritza_album/Micutza%20domnisoara/Analajoaca011.jpg

PS!Fetele care ati aplicat dosarul de indemnizatie cu 85% din ultimele 12 luni..bla bla,,,ati primit ceva din urma?Eu tot astept..si astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragele mele,va multumesc din suflet pt urarile adresate andreei!andreea in sfarsit si-a primit cadoul mult dorit,de ani de zile..un catel...revin cu poze si povestea cadoului
multa sanatate bolnaviorilor...!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Menuet, cica luna asta primim sigur

Noi vrem sa iesim, mai iese cineva pe undeva?

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salut! noi tot mucosi dar parca nu asa de abundent. azi insa am fost la padure la un gratar. am incercat sa nu raspundem invitatiei prietenilor nostri caci imi era teama sa nu le imbolnavim si lor copiii si nici sa nu se agraveze la noi,dar ne-au convins prin sintagma" toti sunt mucosi"... a fost frumos dar tare obositor cu doi pitici umblareti, maraiti si mucosi...
maine incerc sa obtin o programare la d-na dumbrava sa vedem ce ne zice si dansa.
Sambata am fost si la oftalmolog pentru k a luat si darius conjunctivita de la briana si pe langa tobrex( antibiotic picaturi locale), ne-a mai recomandat si ampicilina sirop. dar eu nu i-am dat..mi s-a parut prea mult antibiotic doar pentru atat. voi ce parere aveti? acum dupa 1 zi de tobrex pare k nu mai are nimic, dar mai continuam vreo 3 zile...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Isidora: asa care va sa zica...zile de miere... dar ati fost fara copii??? sau au fost ei atat de dulci incat v-au facut conciediul de miere?

mav: voi cum mai sunteti cu sanatatea? nici n-am avut tip sa va mai sun

elen: nasa ta si-a luat rochie? si eu sunt chipurile in pregatiri de nunta pt k peste fix 2 luni cunun, dar nu am luat inca nimic nimic...

angi: cum mai este degetelul?

mihaela: vai ce cadu frumos a primit andreea! sa-i traiasca si sa aiba gija de el asa cum se cuvine.si mie imi plac cateii la nebunie, da asta ne-ar mai lipsi noua de aici...

menuet: mai da ce vorbareata s-a facut veve..parca mai ieri vedeam conversatia la telefon unde nu intelegeam mare lucur si acum sa aud cuvinte asa complexe..e super..

dandusa: nu mai zici nimic? ne-ai parasit?

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Irina cauta Dulcamara (9ch) (Pentru persoanele care racesc dupa ce au stat in frig si umezeala, sau pentru racelile cauzate de schimbarile de vreme. Sunt probabile nasul infundat si durerile de fata). Doza adult 5 bilute, doza copil 3 bilute. In primele 2 zile administrate din 2-3 ore si apoi de 3 ori pe zi. De stabilizare inca 2 zile dupa disparitia efectului cu administrare de 2 ori, respectiv o data pe zi.

Bravo Adina, deci pe la greci te cautam... sa nu uiti sa ne aduci un pumn de pamant de la Pantheon!

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Mada,
de cand incerc sa scriu...of.acum nu mai pot scrie,s-a trez Raducu,suge.tre sa merg la somn.santem bine.imi pare rau de voi ca va chinuiti cu atateadau copy/paste de la fulgi,ca sa nu zici ca nu zic nimic despre noi
.....................................................

o zi din viata noastra

Raducu este f matinal.ora lui prefertata este 7.a noastra este 9.pana acum ma trezeam cu el la 7,pregateam cafeaua si faceam rapid de pranz.in timpul asta Crinuta doarmea.de curand,nu mai pot sa ma trezesc la 7 cu el...,am niste dureri de cap infioratoare,nu ma pot concentra la nimic,ma doare ceafa si fruntea de zici ca-mi taie capatana in doua...,toate astea de la oboseala.tensiunea este ok.buuuun...deci el da trezirea la 7,dar eu ma fac ca nu aud...si lenevesc in pat pana se plictiseste de vorbit si adoarme la loc si bagam somn pana se trezeste Crinuta...depinde de noroc.s-a trezit Crinuta,ne trezim cu totii...mergem la baie cu tot cu scoica,ne spalam pe dinti,Raducu priveste.apoi,mergem la bucatarie,pregatim micul dejun...Raducu sta in scoica ma priveste cum robotesc...,Crinuta sta in scaun de masa se uita la tv.papa Crinuta,pap si eu...,Raducu se plictiseste f repede in scoica...,mergem in sufragerie sa ne jucam.in drum Crinuta aprinde calc,tasteaza numele ei "calina bubu" si cere desene pe calc.Raducu vrea sa doarma in jur de 11.il adorm si-l lasam sa stea linistit fie in balcon,fie in sufra...max o ora,depinde ce stare are Crinuta si de cat de tare tipa.noi ne retragem la colorat sau citit.apoi se trezeste Raducu,pregatim pranzul...,papam amandoua.pana incalzesc,pana mancam...se face 14...,se trezeste Claudiu.asta-i de fapt motivul pt care Crinuta nu mai vrea sa doarma dupa amiezile.plina de energie trage de noi sa iesim la nisip.ne distram f bine la plaja.cautam un loc adapostit si ne jucam pana da semne de oboseala.ne urcam in masina,mergem acasa...Claudiu trebuie sa-si calce camasa,sa se pregateasca de job.uneori pitika adoarme in masina...,de cele mai multe ori,nu!ajungem acasa.despachetam,mancam.la 7,tati pleaca la job.de aici incepe cosmarul meu,sant stresata(nush sa zic exact de ce),ei ma simt...si ma zapacesc de cap...,nu zilnic!nu mai suport,incep masajul si pregatesc baia.mergem in baie cu scoica,doua prosoape si jucariile din dotare.Crinuta intra prima.o spal in timp ce Raducu ne priveste din scoica.incepem joaca adevarata,Raducu se distreaza de pe margine.dupa cca 20 de min,il bag si pe Raducu...,ne distram cu totii,le place apa fff mult,rad amandoi negadilati.Crinuta il spala pe cap,el ii face masaj cu picioarele.'inoata' amandoi de-ti vine sa-i mananciiiiii.iau prosopul nr 1,il scot pe Rauducu il pun in scoica.iau prosopul nr 2,o scot pe Crinuta si o duc rapid in sufragerie.ma intorc sa iau copilul cu prosopul nr 1.in sufragerie,incep sa imbrac copilul mic.alaptez in timp ce copilul mare face ture cu prosopul in cap "sant miasa,mami...sant la nunta"asta face de vreo doua luni incoace zilnic dupa baita...coltul prosopului ii sta pe cap,si restul atarna ca o trena.hranit copil mic,infasurat in paturica magica(poveste scurta,dar zic alta data),il pun in dormitor inca treaz si sting lumina.iau copilul mare,il imbrac,il duc la bucatarie,il hranesc.verific pui mic in dormitor care sforaie instant.Crinuta ma anunta ca vrea s afaca nani.mergem la baie ne spalam pe dinti si ne bagam la somn.ce ne asteapta...,nu se stie.de obicei,Crinuta doarme toata noaptea...Raducu in schimb se trezeste in jur de 2.prima trezire,ma duc la el si aclo am ramas...asta in cazul in care nu se trezeste Crinuta sa ma strige.Claudiu vine in jur de 6,mai face si el un schimb daca este cazul...,schimbat pampers sau leganat copil.apoi,bag repede nasu-n perna ,ca acu' vine 7
azi a fost o zi atipica...,doar deaia am si reusit sa scriu.Crinuta a cazut rapusa la 21.Raducu la 22.de obicei este invers si tocmai deaia nu mai apuc sa scriu...,ea nu adoarme singura sau cu altcineva.doar cu mine!si decat sa stau sa asptept poate si o ora pana adoarme ea,ca mai apoi sa ma ridic sa stau la calc...si la scurt timp sa ma trezesc pentu Raducu...,mai bine bag somn cat pot de mult ca de aici pleaca toate.rabdare ioc,lapte ioc si nervi cat cuprinde.ori eu vreau altceva sa ofer la copilasii mei.zici ca m-a certat cineva asa vorbesc.pfiuiii,ma ia oboseala

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput