Mamici si gravidute de Constanta (49)
Raspunsuri - Pagina 8
AngeliquedeS spune:
Offf, Dandusa, am ametit eu citind cum decurge o zi de-a voastra, mamicile x 2 sunt eroine, mai ales cand diferenta e atata de mica si lipseste si cel mai mic ajutor. Dar de mult ori e chir mai bine fara un "ajutor" care sa te incurce...
Cred ca degetul meu s-a simtit jignit ca l-am "parat" pe forum si a inceput sa se dea pe brazda, am inceput sa simt mai bine cu el si sa ma doara mai putin asa ca inca sper sa scap de mers la dr.
Mocutza, ai luat sling de acolo de unde am luat si eu? Ma bucur ca va place, si Pupicu a ramas tot fidel.
AL meu baiat scoate cel putin 2 canini odata si m-a capiat de cap si de sani....
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
isidora spune:
Of, am zis ca revin dar azi am fost mai mult plecati pe motiv de tati acasa si de soare...
Dandus,tare te iubesc! Fa-i poza Crinutei cu prosopul pe cap ,mireasa !
Si ce lectie de imbaiat frumoasa...
Am fost singuri la Atena,altfel nu s-ar fi numit zile de miere,nu?
Eu sunt inca norocoasa posesoare de parinti minunati care ma ajuta la nevoie cu copiii.Stiindu-i cu ei ,impreuna ,desi doar cu mama soacra si era de ajuns-dar cu 2 i-ar fi fost mai greu-am stat fara griji.Si stiti voi sa apreciati:'fara griji'
Am sunat zilnic,am lasat lista cu toate homeopatele pt. fiecare copil in parte ,just in case,multumesc lui Dumnezeu ca n-a fost nevoie!,nr. de telefon dr. pt. urgente,si a fost bine.
Poze am facut zeci...dar nu-s cand sa imi fac timp sa le descarc...
Impresii?Eu ador tara asta de parca m-as fi nascut acolo...Imi place clima,imi plac limba,muzica, cultura,mancarea...totul!
Domina sentimentul de puternica comuniune,senzatia ca pasesti pe pamant sfant,practic calci pe sfinti ,vorba lui Puric...
Am mers cu metroul:statia-Sf.Vineri-Parascheva,statia-Sf. Dimitrie,statia-Sf.Antonie...Biserici in Atena ,cu zecile....ce sa zic ma simt ca acasa....oare acasa ,in Bucovina? Hm...buna intrebare...
AndreB binenteles ca asta mi-a fost primul gand cum am intrat ,m-au oprit placutele care ne cereau sa nu o facem ...Am mai negociat cu sotul meu macar o pietricica...dar n-a cedat
Mi-a promis a vom reveni cu copiii...cine stie...
Oricum pt. plaja imi doresc sa mergem toti,partea cu istoria,cultura e prea devreme pt. ei...si prea mult pt. noi
Am admirat intotdeauna zecile de turisti straini care se plimba in lume insotiti,de exact atatia copii cati au ...
Imi cad ochii in gura,ma duc langa sotior...pup tare!
Ps:La multi ani Andreea ,cu intarziere ! Sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii si fratiorul!
Sanatate multa celor bolnaviori!
mocutza spune:
Angelique am luat tot de unde l-ai cumparat si tu....
Piticului meu i-au iesit niste puncte rosii in jurul ochilor ...si eu banuiesc ca sunt de la soare......CE POT FOLOSI????Ieri am dat-o cu crema de galbenele
ellen79i spune:
Buna dimineata fetelor...
Irina...am fost la targ si de acolo mi-am luat pantofii si mi-am ales rochia..alta dupa care sunt de-a dreptul innebunita...
Madaluta nici nasa nu are inca rochia...e in cautari...la targ nu si-a gasit nimic...dar am inteles ca a auzit de un mag pe I.L .Caragiale care fac rochii frumoasa..
Va pupam si va dorim o zi buna
madaluta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellen79i Buna dimineata fetelor... Madaluta nici nasa nu are inca rochia...e in cautari...la targ nu si-a gasit nimic...dar am inteles ca a auzit de un mag pe I.L .Caragiale care fac rochii frumoasa.. ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008) http://community.webshots.com/user/ellen79i |
Pe IL Cargiale?? pe unde k eu stiu strada, dar nu stiu nicunmagazin de gen in zona...
Dandusa: ai pvestit minunat, dar atat de minunat incat eu nu vad greul..vad o familie perfecta cu o mamica perfecta care se descurca extraordinar cu cei doi pitici care sunt intr-o armonie si intelegere deplina... Cred k ar trebui sa dai edit si sa mai bagi niste chestii naspa k sa te credem cat de greu iti este..
Pentru mine, faptul ca nu am gasit scris cuvantul"plans" mi se pare extrordinar....
La noi daca nu ar fi plansul ar fi la fel...dar eu imi pierd mintile cand ii aud urland si mai ales cad o fac in acelasi timp...Efectiv ma dispera cu plansul..
Adina: sincer, nu credeam k ai fost fara copii. Creadam ca faci parte din cealata gasca...
Ma bucur mult insa k v-ati relaxat si mai ales v-ati umplut de duh...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
mav spune:
salut!
dandusa ....cu toate astea... parca ar merge si bb3 in urmatorii 5 ani, asa-i?
desi uneori ( de cele mai multe ori) e haos in casa si pic de oboseala chiar si... dimineata, nu pot si nu-mi doresc sa-mi mai imaginez cum ar fi fost viata noastra fara puii mici... sa nu-i fi cunoscut pe sebi istetul-nazdravanul si pe anto scump cu ochi albastri? imi vine sa plang numai la gandul asta....
angi, cati copii ziceai ca iti doresti? mai stai pe ganduri????????
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
ellen79i spune:
Mada nu stiu nici eu sigur dar, cum aflu promit sa te anunt. Cica respectiva firma o imbraca pe Gabi Badila la TV Neptun la emisiunea Mamaia cauta o vedeta si rochiile sunt undeva la 800 ron.
O sa revin cu mai multe informatii curand...nici nasa nu s-a dus inca...cum se duce ea si-mi spunme ce si cum te anunt..
madaluta spune:
daca vreti sa va calculati varsta psihologica puteti da un clic aici. eu m-am simtit tare bine sa aflu k psihic sunt mai tanara cu vreo 5 ani....deci mi se potriveste vorba aia: imbatranesc dar sufletul imi ramane tanar...
http://www.portalroman.com/teste-psihologice/det.php?view=56&pages=1
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
mav spune:
madaluta, interesant!
...probabil ca o sa par a fi acida, desi stii bine ca n-am nimic cu tine, sunt doar FOARTE OBOSITA; lipsa de somn isi arata coltii....
ce are spiritul cu pisicul, ca sa zic asa?!
...iar cand ai ajutoare la crescut copiii..... iti permiti sa fii in ce "gasca" doresti... nu?!
...nu m-am putut abtine, dar nu ma luati in seama, am o zi proasta.... inca nu ne-am revenit cu sanatatea...
mav spune:
....iaca, sa nu va stric ziua de tot cu dispozitia mea proasta:
Doi miriapozi, el si ea, se giugiuleau.
Dupa 3 ore de oftaturi, zice el:
- Hai, nu fi rea, spune-mi, intre care picioare o ai?