Mamici si gravidute de Constanta (49)
Raspunsuri - Pagina 6
ege spune:
umflatel sa iti traiasca andreea!!
irina,vacem infanrixul hexa luna asta.voi ce faceti?cum te descurci cu amandoi?
mokika si eu sunt tot pt pompa de san avent.am mai avut una de la chicco dar nu am fost asa multumita de ea.
si noi am profitat azi de ziua frumoasa si maine avem de gand samergem la un gratar,la capatul mamaiei,la un camping,avem rulota socrilor parcata in camping(mamacita stie unde)
o sa o sun sapt viitoare pe dr dumbrava poate ne primeste sane sfatuim,si il vede si pe efe cu ocazia asta.
selen nu te-am mai vazut pe DC.sper ca esti ok
AngeliquedeS spune:
Buna si de la noi
In primul rand Andreea de Mihaela, multa sanatate si toate cele bune, scuze pt intarziere dar ieri nu am apucat sa intru deloc.
AM nevoie de un sfat, pt ca momentan nu am cum sa ajung la dr si nici nu stiu unde sau dc e cazul sa merg: degetul meu cel taiat, cicatricea s-a vindecat complet, arata f frumos, DAR nu pot sa dau degetul pe spate eu am degetele ff elastice si se vede diferenta fff tare intre cel lovit si cel de la mana dreapta, plus ca il simt cum ma tine tare cand incerc sa il dau pe spate.
Mi-a ramas si o galma care se vede cu ochiul liber in stanga taieturii si daca apas pe galma ma doare in varful degetului, desi galma e pe la jumatatea degetului.
Apoi mi-am pierdut complet sensibilitatea degetului, este amortit si nu pot sa apuc cu el pt ca am impresia ca nu am prins ca lumea, desi de fapt eu prind dar nu simt
M-am taiat pe 27 feb, a trecut cam mult si deja ma ingrijorez. Repet, de vindecat e vindecat ff frumos, cu exceptiile astea.
Nu mai pot sta, s-a trezit
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
mamacita spune:
E dificil de spus daca inca nu s-a incheiat procesul de vindecare sau e prins vreun nerv;cel mai bine du-te la chirurgie plastica sa-ti faca o evaluare(dr.Panchici/dr.Bordeianu).
Madaluta parca intreba de un chirurg infantil-dr.Pruna,dr.Dascalu.
Pup,fug in parc!
Mokika spune:
Mamacita - adevarul e ca sora mea e foarte panicoasa, eu incerc sa ma controlez ... numai ca eu cred ca medicul cu care a nascut nu este prea bine vazut printre colegii sai. Noi ii multumim lui Dumnezeu ca este in viata. Nu vroiam sa stim mai mult decat adevarul. Si atat. Nu avem de gand sa facem reclamatii asa cum ni s-a sugerat. Diferite asistente i-au spus sora-mii ca sunt rezervate in privinta starii ei.... ca a fost o eroare medicala, si altele ... foarte multe guri rele pe acolo ... si in folosul cui, stau si ma intreb? nu vreau sa despic firul in patru pentru ca eu consider ca nu mai are rost .... oricum, cred ca faptul ca nu va mai putea avea copii a fost o veste destul de grea pentru mamica. Ea va beneficia de tot ajutorul nostru ca sa treaca peste tot, pana se va reface... mie mi se pare destul de greu sa fii operat de doua ori la interval de cateva ore. Inca odata, multumesc mult pentru incurajari, informatii si cearta-ma daca nu am dreptate ... sa mai vad si cu alti ochi.
Intr-adevar, am spus si eu acum vreo doua zile ca numai DD a vrut sa nu nasca acolo. Ca la control i-a spus ca poate sa mai stea vreo 10 zile si ca va fi prima mamica ce va naste acolo.
Intr-adevar pompa de la Avent manuala ii este folositoare. Va multumesc.
La pranz ma duc sa ii duc sa manance si la noapte, v-am mai spus, o sa stau cu ea. Sper ca astazi sa i-o lase pe bebita in salon si sa ii scoata drenele si sonda.
Va pup
AngeliquedeS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamacita E dificil de spus daca inca nu s-a incheiat procesul de vindecare sau e prins vreun nerv;cel mai bine du-te la chirurgie plastica sa-ti faca o evaluare(dr.Panchici/dr.Bordeianu). Madaluta parca intreba de un chirurg infantil-dr.Pruna,dr.Dascalu. Pup,fug in parc! Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png |
Mamacita, scuza-ma te rog, dar unde vine asta ca nu stiu??
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
mamacita spune:
Mokika,deci am ghicit bine atat panica voastra,cat si carcoteala si invidia care colcaie intre asistentele de la obstetrica.Si tu ai priceput exact ce am vrut sa-ti spun si ma bucur ca nu ai interpretat gresit si ai inteles ca este un factor uman negativ acolo.Colegii dr.,indiferent cum il vad,au ajutat corect pacienta,asta pot sa-ti spun cu mana pe inima,eram acolo,iar despre barfele si instigarile asistentelor nu comentez,sunt satula,si dealtfel cred ca toate care ati venit in contact cu acea sectie dtiti cam ce specimene zac pe acolo...Acum important este suportul vostru permanent pentru mamica,acesta sigur o va ajuta sa se refaca bine,poate fara ajutor psihologic...
Angi,este la Spit.Jud.,la parter,pe langa lifturi.Dr.panchici are si cab.privat,dar nu stiu unde;stiam ca merge si la Medstar,pe Lahovari.
Acum fug iar la plimbarica,desi ma enerveaza vantul astaaaaa;Alex e mai bine,dupa 2 zile de Coryzalia si Olynth,secretiile au scazut muuult si s-au ingrosat,asa ca poate termina repede.
ellen79i spune:
Buna seara fetelor...
dupa atata vreme...suntem acasa de 2 zile, am mai citit dar nu am avut timp sa scriu. Din pacate, sunt in alergatura si in cautari cu diferite chestii pt nunta.
Imi pare rau sa citesc cati puiuti bolnavi sunt/ au fost!!!
Noi ieri si azi am profitat de vremea frumoasa si am iesit putin la plimbare...desi a cam batut vantul in parc...dar a fost frumos si recunosc ca cea mai fericita a fost fi-mea (Betty) care azi s-a dat la o catea doberman de am zis ca mi-o mananca aia....
Pupam mamicile, strumfii si burticile.
Noapte buna si sper sa ne auzim curand.
mav spune:
ellen, vezi PM!
Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
ellen79i spune:
Multumesc din inima Mav!!!
Sunt sigura ca o sa ma scuteasca de multe drumuri care, tare greu le faci cu un bebe de 11 luni...
simonasima spune:
Salutare!
Nu am apucat sa va multumesc pentru sfaturile referitoare la remediile homeopate. Deci - multumesc.
Sa va povestesc, va spuneam de ceva mucisori, i-am dat 2 zile formula 76 si luffa cu echinaceea. A fost bine pana joi cand a inceput cu temperatura si o tinem tot asa cu antitermice, de imi vine sa ma .
Nu inteleg 3 zile de temperatura, fara alte alea...
Medicul de familie zice ca e viroza si ca asa se manifesta, dar eu pana nu vad alte simptome, nu ma pot linisti.
Madalina nu te mai simti vinovata, cand trebuie sa se intample, se intampla.
La multi ani cu intarziere pentru Andreea, fetita frumoasa de Mihaela.
Fetelor ceva inspiratii de iepuras?
simona si printesa Sara - (02.09.2007)http://community.webshots.com/slideshow/570217118BdgPXT