Mamici si gravidute de Constanta (49)
Raspunsuri - Pagina 19
wnimra spune:
Buna!
MIHAAAAA .... vestile bune se afla de pe forum.Zice APA ....

, toate felicitarile pt Mihaita.

.
Mihaita este cel mai tare

sa imi zici secretul , Alex zice doar AAA , asta inseamna apa la el
pupici
si La Multi Ani pt Andreea, mereu in capul meu este 13 aprilie, dar nu stiu de ce
, noroc ca am citit aici.
Dandusa deja merg pe tocuri de 2 zile ca sa ma obisnuiesc.Abea astept sa ne vedem la botez si turta
, plus ca o sa fim in sf in familie, parinti, socrii, verisori , cumnati, cumnateee.
cate o
pt toate mamicile, sunteti de apreciat
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
dandusa spune:
Mihaitaaa
,bravoooo
m-a emotionat f tare discutia dintre Adina si Mihaela
incredibila coincidenta...nu cred ca-i doar o intamplare. incredibil...
Adina abia astept sa pove mai multe despre Grecia si despre acest subiect
Ada,
stiam ca din cauza eruptiei dentare,poate avea scaunde moi,dar nu contrariul.poate ca nu a baut destule lichide in perioada asta.
Wnmira,
tii mortis sa-mi strici ziua?
ieri am vazut-o live![]()
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
dandusa spune:
de cand ma tin sa zic si uitttttt
Menuet,
iarta-ma...,m-ai intrebat daca pot s-o tund pe Veve si nu ti-am raspuns.sant ametita,mii de scuze.pana acum mi-am tuns copii,deci mare experienta nu am...,dar putem incerca.rabdare avem,ustensile avem...,daca nu merje si nu merje...o facem in doua transe
in nici un caz nu stresam copilu'
la Perla in Mamaia,este un magazin mare cu articole sport.toateee reduse.f convenabil pt calitatea lor.noi n-am gasit nika sa se potriveasca la pici.adidas,aveau nr 22 si 27.nr 22 vreo 20 de modele,superbeeee
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
docdecap spune:
Bravo Mihaita, este un mare pas inainte!!!
deci nu vrea nimeni premergator? :( :( :(.
io cui il dau??? ma bate mama la cap sa-l iau de acolo de am ametit
mila, va rog, fie-va mila!
dandusa, dupa ce am vazut cum decurge ziulica ta, nu ma mai bag si eu la tuns. de vopsit l-am pus pe consort, si s-a descurcat cat de cat. la tuns...cam mi-e teama...
madaluta, eu cand ma duc pe la sor-mea imi repet hotararea de a nu avea prea curand doi copii. stiu ca nu e usor la nici o varsta, dar parca asa repede...
nu va spun ca de 1 aprilie (ce tare pacaleala) am avut serios niste spasme la un muschi abdominal profund, nu va spun ca se simteau ca bb, si ma gandeam cat de cu capu pot sa fiu sa ajung gravida de sa simt deja bb si eu sa nu stiu? nu va mai spun ca facusem cura cu antibiotic intre timp, situatia era cam mova. dupa sperietura de rigoare m-am calmat (a se citi dupa vreo 2 ore), mai eram si singura acasa. evident ca a doua zi am facut test de sarcina, si era doar o linie. deci m-am pus o ora in situatie si mi-a fost de ajuns -pentru moment.
wnimra (am scris oare bine??) cam rarut pe la noi!
andre, de neam prost treaba cu agentia. iti spun eu, care am facut recrutari, ca selectia in baza de date nu costa, asa ca dati banii sa-i dam drumu' e vrajeala. daca vrea sa dea un anunt nou, o treaba, asta e altceva. dar cum agentiile de genul asta cauta doar persoane ingrijire /menaj, e treaba lor sa dea anunturi constant si sa-si faca si gestioneze baza de date. sa le spui asta din partea mea!
nu mai stiu ce vroiam sa zic.
a, vine cineva azi la mufloni? pare o zi frumoasa si ar fi pacat sa o ratam. ingineru' doarme, pe la 1-2 papa de pranz, dup-aia cand se mai inscrie cineva, atunci mergem. pentru cei tari in cioc, avem si pasari exotice. al meu a fost viteaz, a tipat cu ele parte-n parte.
pupici.
wnimra spune:
buna!!
dandusa ...live,not again 

Dar sambata o sa iti fiu aproape.Am citit cu mare drag o zi din viata ta, ai cea mai frumoasa zi pe care si-o doreste orice mamica
, greu dar si frumos.
docdecap- eu sunt Madalina
, mai rar pe aici cu postatul, de citit mai des
.De cand sunt mamica mi-am dorit sa scriu si sa fac schimb de experiente cu alte mamici si sa povestesc nazdravanii din viata copilului meu, dar soarta a facut ca sa nu am ce povestii.Poate o sa va prind din urma intr-o buna zi, cine stie.
Dar azi vreau sa ma bucur cu toata lumea...ne-au sunat de la centrul cristina, sa ne prezentam in a treia zi de Pasti pt evaluare si sa intram in programul de gradi si logopedie, este prea mult pt bietul meu cap

Multa sanatate tuturor
http://community.webshots.com/photo/2261592570103302750zREysg
docdecap spune:
madalina, ma bucur de cunostinta
! (eu monica, btw, ca mai sunt citata si asa pe aci)
deci, premergatorul s-a adjudecat, inchid licitatia.
treaba cu muflonii ramane valabila. pe dupa-masa, sa fim cu totii mancati :D
pupici
adabalan spune:
Va multumesc fetelor pt raspuns, mai ales pt. cel autorizat ca sa zic asa (mamacita). Ma gandeam eu ca e putin probabil ca eruptia dentara sa fie de vina pt constipatie, dar uitandu-ma in urma cu vreo cateva zile, pot sa zic ca a avut vreo 3 zile niste scaune, moi chiar apoase. Scaunele moi sigur au avut ca si cauza eruptia dentara, dar eu i-am dat un pliculet de hidrasec. Am tot stat si m-am gandit si cam de atunci a inceput constipatia asta. Din alimentatie nu prea pot sa reglez nimic, pt ca el mananca f putin lucruri: mere mai rar, banane la fel de rar, la capitolul legume in afara de castravete proaspat nu exista altceva, ca mancare gatita nu mananca decat ciorba (de orice fel). Ma mai consoleaza gandul ca inca mai bea lapte formula (are 2 ani si 3 luni) si mai asimileaza cate ceva de acolo. Or mai exista copii asa mofturosi? Ca eu de multe ori ma intreb cu ce traieste copilul asta....
Va pup, Ada
madaluta spune:
mihaita Bravoooooo 
felictari si la mai multe.
Mihaela si tie felicitari si numai bine! sunt convinsa k pasul cel mare a fost facut si acum e doar chestie de exercitiu. DD e mare intr-adevar si ne arata mereu minunile Lui!sa ne spui de fiecare data ce cuvinte mai spune!
Madalina: sunt convinsa k intr-o zi si tu ne vei povesti la fel k si mihaela....multcucees la gradi si la logoped si asteptam sa auzim de bine!
mamacita: am uitat sa scriu, dar cand am auzit de istanbul, primul gand dulce a fost catre minunatul lor rahat...Nu pot intelege cum de e asa de bun si cum de nu se gaseste si la noi....
N-ai vrea sa faci niste bisnita cumparand de acolo si vanzandu-mi-l mie la suprapret??? cred k as fi instare sa platesc oricat numai sa mai mananc asa ceva. 4 zile cat am stat am mancat cate jumatate de kg pe zi, iar la pachet mi-am adus 4 kg...
isidora: mai, eu am o parere extraodrinar de buna despre tine dar n-as putea apela pt mici chestii la o mamica de 2 copii, oricat de mult as sti k nu o deranjeaza. Daca ar fi ceva vital fii sigura k as apela insa...
Oricum sunt linistita sufleteste k esti in preajma noastra.
Cat despre parintele Ionut, numai de bine, este duhovnicul nostru si un om deosebit. Mi-a fost si profesor(asistent) si desi aproape de varsta noastra si necasatorit atunci, de o seriozitate si integritate morala desavarsita.A fost unul dintre oamenii care m-a facut sa-mi pastrez credinta in D-zeu si sa sper in continuare in anii in care nu puteam avea copii caci si el trecea prin aceleasi incercari k si noi. D-zeu ne-a rasplatit pe amandoi cam in acelasi timp ....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
AngeliquedeS spune:
Am intrat special ca sa il felicit pe Mihaita pt aceasta prima reusita dintr-un lung sir, sunt absolut convinsa.
Madalina, intr-adevar, foarte rar pe la noi 
Fug.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
mamacita spune:
AndreB,ma consider oarecum responsabila pentru ca eu ti-am recomandat agentia.Am facut acest lucru din dorinta de a ajuta,caci n-am absolut nimic de-a face cu aceasta agentie,dar,atat timp cat eu si amicele carora le-am recomandat-o am fost foarte multumite si stiind cat am tras eu pana sa gasesc o bona pentru Alex,fara agentie si fara nici o referinta,m-am gandit sa ajut.Imi pare rau ca a iesit asa,este total in afara controlului meu.Acum inteleg de ce unele prietene s-au abtinut din a-mi da referinte catre o bona/agentie,mai ales ca Alexut era tot asa mic ca Matei si era primul impact.Ei nu prea rezista la schimbarea persoanei care-i ingrijeste,cel putin Alex a facut destul de urat dupa ce,dupa 2 ani,am renuntat la bona lui si l-am trimis la gradi,chit ca statea doar 6 ore/zi cu ea...
A,si btw,ca sa nu crezi ca te-am trimis sa te jupoaie agentia,acum trei ani,cand am angajat-o pe bona lui Alexut,pentru 6 ore in care il plimba,il schimba,ii dadea mancarea gatita de mine,spala vasele si dadea o data pe saptamana cu aspiratorul(fara sa stearga praful),in schimb ii vorbea mult si il invata diverse si avea o rabdare infinita cu el,plateam 10 milioane,care tot cresteau de la o luna la alta.Bona gasita printr-o prietena,nu prin agentie,prietena careia si azi ii multumesc ca femeia s-a purtat frumos cu Alex si a fost cinstita si astfel am putut sa ma intorc la serviciu si m-a mai degrevat de plimbarile cu Alexut in conditiile in care eram gravida si cu o sarcina extrem de complicata.