Mamici si gravidute de Constanta (49)
Raspunsuri - Pagina 18
ellen79i spune:
Buna seara...
Citeam pe fuga cand am vazut mesajul Mihaelei...
BRAVO MIHAITA!!! 
Of Doamne ce m-am emotionat! Mihaela tinem pumnii in continuare si nu v-am uitat...
!
AndreB din pacate asa e la noi..multa lume neserioasa. Imi pare rau ca unii isi bat joc chiar de acei oameni seriosi si increzatori...am patit-o si eu pana m-am invatat minte..mai intai imi faci treaba si apoi banii... nu ca la "doamnele de companie" sa dam banii inainte. Noi ca fraierii platim si apoi sa asteptam ca mortul covrigul. Imi pare rau sa o spun dar toti merg pe hai mai ca-l/o fraierim si pe asta/asta. mult succes in continuare!
Pupam pe toata lumea
!
isidora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamacita
subscriu la ce i-ai spus ralinei,caci si noi am crescut copiii cot la cot,cu sotul ma refer,caci bona sa stii ca nu te poate ajuta decat cat sunteti la serviciu. Daca aparem in zona,eu sau Marius,s-a terminat,o tinem degeaba....Sau poate le-am invatat eu prea doamne,sa gatesc,sa spal,sa aleg hainele copiilor etc.?Oricum,je ne regrette rien,orice ajutor este mai bun decat nimic,fara sa ne scada valentele de parinti; doar ne ofera o mica pauza-la unii de o ora,la altii de zile sau ani Cat despre cafea,aici m-ai intrecut din mai multe pdv: in primul rand eu am beneficiat doar de lapte in cap,de la Anabela,in al doilea rand eu beau filtru,si pe ala la bucatarie,nu pe canapele Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png |
Intr-un fel le-ai invatat "doamne"...Iti place,probabil, sa detii controlul ,cu atat mai mult in tot ce tine de copii...Si eu fac la fel;trebuie sa stiu in permanenta cu ce se imbraca ,ce mananca,daca au stranutat ,de cate ori,daca au tusit de cate ori,caca ce fel a fost...etc...
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui isidora Dumnezeu ne aduce impreuna...Asa i-am cunoscut eu pe prietenii mei,acum 6 ani...Ei sunt principalul motiv pt. care mi-ar veni greu sa plec din Constanta... Deci nu mie trebuie sa-mi multumesti...Te sun eu maine si mai vb. si Doamne ajuta!Adina Mami de Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
adina,eu personal,am ajuns la concluzia ca nimic nu-i intamplator pe lumea asta!
ellen79,multumim!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mamacita spune:
adabalan,eu n-am auzit de constipatie de la masele;poate o fi deshidratat?alta explicatie nu gasesc...
AndreB,hai ca m-ai lasat masca!!!Nici eu,nici prietenele mele carora am recomandat agentia nu au patit nimic de genul acesta. Ba,dimpotriva,fosta bona a lui Alex la care am renuntat doar din motivul acesta,ca cerea salariu mai mare decat al meu,de sef de lucrari
,a vrut sa se angajeze prin ei si i s-a spus din start ca semenea cerinte nu sunt fezabile pentru Romania!Deci nu stiu daca intr-adevar este interesul agentiei sau s-au obraznicit cele care solicita angajare ca bone printr-o agentie...Tu,cand ti-a trimis sms-ul,ce-ai facut,ati discutat telefonic?Nu prea mi se pare ok,daca era asa,de ce nu ti-a spus din start ca n-are pe nimeni in baza de date pentru salariul oferit si nici perspective?!Cred ca interesul lor este sa nu piarda un client,sa-i ofere repede ceva convenabil ca sa incaseze comisionul definitiv,sa nu mai astepte poate se inscrie cineva la ei pentru salariu mai mic;aici au dat-o in bara.Cred ca,daca vei insista,ori iti da comisionul inapoi imediat(si,a apropos,tu l-ai achitat pe tot fara sa vezi"marfa"?caci eu am dat un aconto,iar restul dupa ce mi-am ales bona,tot de teama sa nu patesc ca voi),ori negociezi si gasesti la salariul oferit de voi.Totul este sa nu disperi si sa nu te enervezi,o solutie sigur exista,chiar daca mai cu nervi,ca altfel n-am fi "moderni".
mamacita spune:
| citat din mesajul lui isidora Intr-un fel le-ai invatat "doamne"...Iti place,probabil, sa detii controlul ,cu atat mai mult in tot ce tine de copii...Si eu fac la fel;trebuie sa stiu in permanenta cu ce se imbraca ,ce mananca,daca au stranutat ,de cate ori,daca au tusit de cate ori,caca ce fel a fost...etc... |
Pai,si nu-i normal sa vrei sa detii controlul asupra a tot ce tine de copiii tai si care,in mod normal,iti revine ca mama?Eu asta am simtit,ca nu pasez copiii pentru cateva ore,ci responsabilitateaa mea nu ia vacanta nici in lipsa prezentei mele fizice de langa puii mei.Stiu ca sunt exagerata,dar asa simt,asa gandesc si,ca atare,asa actionez.O sa mi se spuna ca vor iesi copiii frustrati,dependenti,mai stiu eu cum;ei bine,am exemple clare,cine ne-a mai intalnit stie
sau"viata bate filmul"Mihaela,ma bucur sincer pentru voi,ca ati ajuns la prima incununare a eforturilor si rugaciunilor voastre si ale prietenilor vostri si ai mareeee dreptate:NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR IN VIATA ASTA!Totul este sa nu cedezi,sa mergi mai departe pe drumul tau,facand tot posibilul sa dai ce-i mai bun din tine,chiar daca te mai impiedici sau mai gresesti;altfel n-am fi oameni,am fi sfinti!
mamacita spune:
Fug la somn,ca nu mai pot,desi tare-mi place sa palavragesc cu voi;mucisorii s-au ingrosat si imputinat,sunt albi,dar Anabelei ii iese o maseluta,daca nu chiar doua,ca nu ne lasa sa ne uitam,si petrecem nopti agitate in continuare,desi nu chiar albe,am mai apucat sa dormim 3-4 ore neintrerupt...
ina78 spune:
Nu am prea apucat sa citesc... insa recuperez cum imi mai revin cu timpul.
Legat de simbata, va asteptam, care cind puteti si cum puteti. Sanatosi sa fim cu totii.
Am citit depre Mihaita... Doamne ajuta in continuare. Asta da veste ce nu merita ratata.
AndreB ... legat de patania ta... fii tare si insista. Trebuie sa-ti vezi interesul.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
mamacita spune:
| citat din mesajul lui ina78 AndreB ... legat de patania ta... fii tare si insista. Trebuie sa-ti vezi interesul. |
AndreB.vad ca sunt gand in gand cu fetele"patite":insista,vezi-ti interesul si nu da bani inainte!
AndreB spune:
Mamacita, sincer, dupa prima intrevedere cand am discutat subiectul la agentie, tinand cont si de recomandarile tale, dupa 14 nopti nedormite aproape in totalitate am crezut ca se poate rezolva totul usor si frumos. Dar probabil faptul ca sunt un om parolist si daca mi s-a zis intr-o situatie de bun augur ca am de platit asta si am si venit cu banii (ca deh, era urgenta pentru mine) acum se pulseaza...
Da, am sunat sa intreb ce rost/sens a avut acel sms si de ce nu am discutat cu contractul in fata despre disponibilitatile lor reale (in tot acest timp am primit asigurari verbale ca totul este ok, nici macar un comentariu referitor la ce am de oferit si ce as putea gasi).
Raspunsul a fost cel din mesajele anterioare, lasa ca te rezolvam in timp daca ai cu adevarat nevoie (si mie imi bat concertele la usa dupa Pasti
), lasa ca doar tii la calitatea persoanelor care iti intra in casa sa-ti ingrijeasca copilul. Toate foarte adevarate, dar nu se incadreaza in obiectivul pentru care am platit agentia.
Vineri am sa merg sa vad candidatele, am sa negociez pe unde este cazul si daca voi cade la intelegere bine, daca nu, am sa-mi retrag ambasada chiar daca imi voi primi banii inapoi peste 2 luni. Este o chestiune de principiu.
In final, daca nu avem atitudine nu se va schimba nimic niciodata.
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
AndreB spune:
Iar legat de politica agentiei, lucrurile, in cazul meu au stat asa:
'Da, cum sa nu, gasim tot ce va trebuie, dar intai semnati contractul si achitati ca sa ne apucam de treaba"
Deci, daca nu plateam comisionul, nu se organiza nici o selectie, nici macar asa, in bataie de joc.
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)