Mamici si gravidute de Constanta (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Mada,
cafeaua in cap?
pe de-o parte il inteleg pe Darius.vine de la curte de la aer muult si saptiu nelimitat.aici sta in apt,iese o data sau de doua ori pe zi.se plictiseste si face si el ce-i trece prin cap.eu zic sa-l soliciti mai mult.sa te joci cu el,sa-l implici/antrenezi.jocuri,concursuri...orice ii capteaza atentia in perioada asta.
tu chiar tii mortis sa ai flori?daca,da...consoleaza-te cu gandul ca va veni si vremea Briannei si sa te tii nervi si atunciin plus sant la indemana...n-ai ce sa le ceri.curiozitatea-i mare.pune-le sus in balcon.agata-le de tavan cumva.
Isidora,
nu stiu care din preoti dar amandoi sant ok.cel tanar m-a surprins placut de Craciun,cand a venit la noi.a intrat in casa,Crinuta s-a speriat ingrozitor...la care el "stai ca-ti da nenea o bomboana"...prima reactie a mea a fost sa ma incrunt si sa-mi zic in gand "vaiii,minte copilulll...ce urat!"...ce crezi?!s-a dus la dascal care astepta la usa...,i-a cerut o bomboana si a venit cu o acadea la Crinuta.m-a blocat...probabil ca-i obisnuit cu reactiile copiilor,data fiind costumatia de preot si saracu' si-a facut provizii de bomboane ca sa impace copii.fff frumosss din partea lui
Angi,
da,Sf Spiridon este in spatele blocului meu(inel 2),trebuia sa visezi in stele ca io am uitat sa zic...,ce dusa sant

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

In concluzie, de disperare, am picat ca si musculita in plasa agentiei:

Daca nu ma alege una din cele 3 bone (selectate de catre agentie cu pretentii salariale mai ridicate decat pot oferi) raman fara bona pana la o luna de zile, teoretic; daca aleg sa-mi retrag dosarul mi se returneaza banii de comision "in decursul a 60 de zile"...

Solutia agentiei: "Psihologic vorbind, daca doamna cu care urmeaza sa lucrati nu este multumita de la inceput, ganditi-va la calitatea si modul cum va lucra cu copilul dvs."
Sincer imi miroase a santaj: "Ia mai scoate cucoana un milion minim pe luna din buzunar, ce naiba, ca vrei bona de agentie!"

Vineri se vor concretiza toate astea, sper sa fi fost doar o impresie!

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dandusa,preotul ionut,cel tanar,este un om deosebit,asa vine el,cu acadelele dupa el(el l-a botezat pe mihaita),preotul vasile,cel batran,mi-a lasat un gust amar..desi este mai batran si ar trebui sa fie mai intelept..

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

mada, e tare tare dulce darius! habar n-am daca as putea si cum sa-ti las comentarii direct pe blog.... asa ca iti scriu tot aci... e clar ca m-am abonat.... la perlutele si nazbatiile voastre....

doar ce-l adormisem pe bb si a sunat telefonul si mi l-a trezit...
tre s-o iau de la capat.... cu amandoi copiii de data asta.....
al mare nu vrea sa se spele singur pe dinti si plange ca e obosit si pica de somn.......
imi vine sa-mi dau demisia mi-e tare somn si mie.........

noapte buna!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mav

mada, e tare tare dulce darius! habar n-am daca as putea si cum sa-ti las comentarii direct pe blog.... asa ca iti scriu tot aci... e clar ca m-am abonat.... la perlutele si nazbatiile voastre....

doar ce-l adormisem pe bb si a sunat telefonul si mi l-a trezit...
tre s-o iau de la capat.... cu amandoi copiii de data asta.....
al mare nu vrea sa se spele singur pe dinti si plange ca e obosit si pica de somn.......
imi vine sa-mi dau demisia mi-e tare somn si mie.........

noapte buna!

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

draga mav si eu mi-as da demisia o data cu tine,dar din nefericire din aceasta functie nu ne putem da demisia,este un servici pe viata!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Buna seara!

Tot citeam si citeam ,ma incruntam,ma suparam ,pana cand am citit despre APA...Bravo Mihaita! Mi-au dat lacrimile... pt. ca nu v-am spus tot,in Grecia am cunoscut pe cineva special,atat de special incat poate sa faca minuni,multe si nenumarate ,numai sa crezi...Atat, e deajuns...Culmea e, ca am pt. Mihaita o sticluta cu apa ,de la El, din care poti sa-i dea sa bea cate putin,pana ...cand consideri tu...
Si El stie despre Mihaita ca i-am spus,si sunt convinsa,ca de aici ...apa...Va spun mai multe ...dar sa-mi revin...sunt tare emotionata...Acelasi Sfant a facut o minune mare pt. cei mai apropiati prieteni ai nostri,acum 2 ani,iar finul meu drag ii poarta numele.in semn de multumire...

Madalina,sincer imi pare nespus de rau ca ti-am lasat asa o impresie...cum ca n-as putea fi importunata...Mi-esti tare draga si tu si copiii si m-ai bucura daca ai avea nevoie de mine...
Eu cam din asta traiesc,pana in prezent,din asta ma "hranesc".DE aici imi iau energie sa merg mai departe...nu spun mai multe ca o dau in autovictimizare si dau prost ...

AndreB,romanisme la scara mare...ce pot sa-ti spun...Am un gust amar...Sper din suflet sa se rezolve in favoarea vostra,totusi,sa realizeze agentia ca ar putea sa va piarda ca si client...de tot...Poate va santajeaza sa vada daca le merge...Nu-s ce sa zic...
Si ce copil dulce e Matei,o placere sa stai cu el...Daca n-as fi deja mama,maine as veni la voi...Pe bune!
Cel mai mult imi place la el,independenta...;se joaca mult singur ,danseaza ,isi canta,mediteaza ,ce mai o minune de copil...Ioan e tare atasat...acum de cand a plecat mama,am imbulinat-o rau .Nu se desprinde de mine,ever...Am fost cu Isi la dansuri si a plans dupa mine...lucru pe care nu-l suport ...Deja mi-e dor de mama

Ina,as vrea sa cred ca o sa putem veni,eventual eu cu Isi,si sa-l las pe tati in parc cu Ioan,sa mai socializeze si ei
Daca nu intervine vreo viroza ,suntem pe lista!

Dandusa,da parintele Ionutz e un dragut,imi plac si predicile lui,desi nu am ascultat prea multe,noi mergem mai des in spate la Tomis,ca acolo avem duhovnicul...Are si copii din cate stiu ,iar sotia e invatatoare,deci ar tb. sa stie cum sa se poarte cu copiii...

Despre celalalt,ce sa zic...cand nu va place ceva mergeti in alta parte...e mai simplu decat sa -ti faci pacate....Nici noi nu suntem perfecti,cu atat mai putin ei,ca-s mai multe ispite pe capul lor...

Mergi la inceput

adina,dumnezeu mi te-a scos n cale,atunci cand mi-ai trimis primul mesaj,in legatura cu baiatul adult,cu autism....sa fie vreun an jumate doi?nu pot sa spun decat multumesc doamne sau multumesc adina?
chiar si in concediul tau,te-ai gandit la noi,esti un om deosebit!
cand vrei tu si poti imi spui sa vin sa iau APA!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaluta
ralina: nu vreau sa te sperii sau dezamagesc dar e foarte greu cu doi copii daca nu ai un mic sprijin . Eu nu m-as descurca daca nu l-as avea pe cip. ma ajuta enorm. Poate daca ar fi o diferenta putin mai mare intre copii ar fi altfel sau daca ai angaja o bona cateva ore pe saptamana iar ar fi bine.

azi trebuia sa ma fotografiez pe mine caci darius a reusit sa-mi toarne cafeaua in cap...
imi beam dimineata pe la 8 cafeluta,pe canapea in sufragerie, cheauna de somn caci briana ne-a dat desteptarea la 6.45 cand deodata darius(care era in coltul opus al camerei) s-a napustit asupra mea sa ma imbratiseze tocmai in momentul in care duceam cana la gura...Si-n par si pe fatza si pe pijamale, tot un zat si o cafea.m-a bufnit rasul cand m-am vazut in oglinda la baie si am apreciat pentru prima data faptul k nu-mi place sa beau cafeaua fierbinte...

subscriu la ce i-ai spus ralinei,caci si noi am crescut copiii cot la cot,cu sotul ma refer,caci bona sa stii ca nu te poate ajuta decat cat sunteti la serviciu. Daca aparem in zona,eu sau Marius,s-a terminat,o tinem degeaba....Sau poate le-am invatat eu prea doamne,sa gatesc,sa spal,sa aleg hainele copiilor etc.?Oricum,je ne regrette rien,orice ajutor este mai bun decat nimic,fara sa ne scada valentele de parinti; doar ne ofera o mica pauza-la unii de o ora,la altii de zile sau ani

Cat despre cafea,aici m-ai intrecut din mai multe pdv: in primul rand eu am beneficiat doar de lapte in cap,de la Anabela,in al doilea rand eu beau filtru,si pe ala la bucatarie,nu pe canapeleNu pot sa spun ca te-am invidiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Dumnezeu ne aduce impreuna...Asa i-am cunoscut eu pe prietenii mei,acum 6 ani...Ei sunt principalul motiv pt. care mi-ar veni greu sa plec din Constanta...
Deci nu mie trebuie sa-mi multumesti...Te sun eu maine si mai vb. si Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

Am vrut sa scriu si despre mancarurile verzi...da este extraordinar k sunt acceptate de copii la felul in care arata( eu una, sa nu le vad). darius era innebunit anul trecut dupa sufleu de conopida sau brocoli si manca asa ceva odata la 3 zile, dar acum sa nu mai vada in fatza ochilor. de fapt multe mancaruri au avut aceeasi soarta si nu inteleg motivul, caci si eu gandeam precum andreb, k dc incepi de timpuriu le va accepta mai usor si mai bine. Dar vad k la noi nu functioneaza regula asta...

Voiam sa va intreb ce sa fac daca darius nu a vrut sa ia antibioticul la 10 cand trebuia sa i-l dau. nu a vrut si pace si acum doarme si tot nu l-a luat. cand sa i-l dau ? cand se trezeste si apoi sa continui la 12 ore de cand a luat doza sau sa i-l dau deseara la 22 cand de fapt trebuia sa ia urmatoarea doza?Sau daca a facut o pauza atat de mare nu mai are efect?

Eu cred ca e doar o faza refuzul multor mancaruri altadata preferate,un mod prin care ei isi constata identitatea,isi afirma personalitatea si isi impun optiunile proprii;cred si sper ca le va trece,judecand dupa Alex care face la fel,desi dealtfel mananca frumos.Cand il razbeste foamea sau daca il convingem sa ia un dumicat,uita de optiuni si fasoane...

Antibioticul cat mai repede,apoi continui la 12 ore,cum vi s-a recomandat.Mi s-a intamplat sa nu reusesc sa-i conving si sa le dau medicamentele mai cu forta,mai cu smecheria. Banuiesc ca este sirop/suspensie;eu folosesc seringa de la Panadol/Nurofen,daca antibioticul este dotat doar cu lingurita,caci imi este mai usor: inclin piticul si ii arat ceva la tavan sau face tati distractie, ii strecor seringa pe interiorul obrazului si acolo puf!ii imping substanta miraculoasa! Il mai tin putin inclinat sa inghita si gata.

Mergi la inceput