Mamici si gravidute de Constanta (49)
Raspunsuri - Pagina 16
madaluta spune:
angi, biserica sf spiridon e cea care se vede de la mine de la geam.
ralina: nu vreau sa te sperii sau dezamagesc dar e foarte greu cu doi copii daca nu ai un mic sprijin . Eu nu m-as descurca daca nu l-as avea pe cip. ma ajuta enorm. Poate daca ar fi o diferenta putin mai mare intre copii ar fi altfel sau daca ai angaja o bona cateva ore pe saptamana iar ar fi bine.
Isidora: multumesc mult pentu sprijin, dar n-as indrazni niciodata sa te deranjez.Oricum multumesc mult
...Aaa... si imi pare rau k n-am mai avut rabdare sa o fotografiez si pe briana cu pamantul in gura si pe darius cu ghivecele langa el in bucatarie.
azi trebuia sa ma fotografiez pe mine caci darius a reusit sa-mi toarne cafeaua in cap...
imi beam dimineata pe la 8 cafeluta,pe canapea in sufragerie, cheauna de somn caci briana ne-a dat desteptarea la 6.45 cand deodata darius(care era in coltul opus al camerei) s-a napustit asupra mea sa ma imbratiseze tocmai in momentul in care duceam cana la gura...Si-n par si pe fatza si pe pijamale, tot un zat si o cafea.m-a bufnit rasul cand m-am vazut in oglinda la baie si am apreciat pentru prima data faptul k nu-mi place sa beau cafeaua fierbinte...
mav; chiar dc nu ai blog tu ai subiectul acela cu nazdravaniile lui sebi care va fi tare haios pentru el peste cativa ani..
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
Am vrut sa scriu si despre mancarurile verzi...da este extraordinar k sunt acceptate de copii la felul in care arata( eu una, sa nu le vad). darius era innebunit anul trecut dupa sufleu de conopida sau brocoli si manca asa ceva odata la 3 zile, dar acum sa nu mai vada in fatza ochilor. de fapt multe mancaruri au avut aceeasi soarta si nu inteleg motivul, caci si eu gandeam precum andreb, k dc incepi de timpuriu le va accepta mai usor si mai bine. Dar vad k la noi nu functioneaza regula asta...
Ina: multumim pt invitatie inca o data si sper sa ne vedem . Nu mai avem muci si nu mai tusim.Dar voi veni doar cu darius k sa pot si eu respira un pic.Imi pare rau pt criza de fiere a ta dar si a sacrei tale. ai grija sa nu se agraveze si la tine. tine regim nu te juca!
Voiam sa va intreb ce sa fac daca darius nu a vrut sa ia antibioticul la 10 cand trebuia sa i-l dau. nu a vrut si pace si acum doarme si tot nu l-a luat. cand sa i-l dau ? cand se trezeste si apoi sa continui la 12 ore de cand a luat doza sau sa i-l dau deseara la 22 cand de fapt trebuia sa ia urmatoarea doza?Sau daca a facut o pauza atat de mare nu mai are efect?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
adabalan spune:
Vi s-a intamplat vreodata ca din motive de masele in eruptie copilu' sa fie constipat? Da' constipat la modu' greu daca intelegeti ce vreau sa zic....In conditiile in care el n-a avut niciodata probleme de genul asta. Chiar sunt nelamurita, pentru ca nu a mancat nimic altceva in afara de ce mananca in mod obisnuit, care ar fi putut produce o asemenea constipatie. Si asa, dau si eu vina pe masele.
Va pup, Ada
AndreB spune:
Ina, ma bucur pentru Gabitzu, deci deja umblator, si a trecut si pardalnicu' de timp atat de repede, ca face anisoru si acum imi apare pe retina ca si cum s-ar fi intamplat luna trecuta cum te plimbareai cu burtica la intalnirile noastre!
Teoretic suntem venibili (nu raceli, nu angoase)dar se vedem uc practicul. Ca uite sunt si Floriile (2 in familie la noi), eu cu repetitia de muzica la teatru.... Sa vedem...
Poate va prind de pe la un 18.30?
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
AndreB spune:
Andicu, am postat pe blog cel tort de bezea si reteta dupa care am facut. Daca tot tii mortis sa-ti complici Sarbatoarea Pascala!
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
ralina spune:
Madaluta nu ma dezamagesti sunt constienta ca e f greu fara ajutor cu doi copii,sint zile cand imi este greu si cu un copil cuminte cum e Teodora.Imi doresc doi copii dar inca nu sunt f hotarata care va fi diferenta intre ei.pana ii voi avea pe ai mei doi va urmaresc pe voi mamicile cu doi copii mici
Dandusa petrecere frumoasa la botez.
Ina sa iti traiasca cavalerul sa creasca mare! ce repede se vede din afara ca a trecut un an!Petrecere frumoasa si voua.
Angelique nu te cred ca ii place lui Pupicu in sling pana nu vad dovada.Dovada dovada unde-i domnule dovada!
Thea,minunea noastra
AngeliquedeS spune:
Ralina, din pacate cam greu cu dovada
ca nu are cine sa ne faca poza :) Tati mai mult la treaba si in ultima vreme am fost la limbare doar noi doi singurei, asa ca....
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
roxy79ro spune:
Salutare si de la noi.
Intru pe fuga, pentru ca in juma de ora plec la bucuresti sa-mi iau sotul de la aeroport
.
AndreB, si eu am primit azi in posta insttintarea ca mi-a fost aprobata cererea, si de luna asta am intrat e 85 %. Abia astept, ca si eu ca si Angi nu speram sa mai vina.
Angi te-am vazut acum cateva zile pe faleza, dar pana sa ma dumiresc trecusei deja de noi. Data viitoare o sa fiu mai pe faza.
Pupici, si o seara placuta.
AndreB spune:
Sunt pachet de nervi!
Am crezut ca problemele se vor sfarsi atata timp cat am apelat la o agentie. De inteles, de incredere. Toate bune si frumoase pana cand am picat la intelegere sa semnam contractul si nu unul oarecare ci cu comisionul de urgenta prin care agentia se angajeaza sa-mi gaseasca bona pe criteriile si salarizarea indicata de catre noi in formular. Toate lucrurile clare si acceptate la faza semnarii. Astazi, primesc Sms precum mi se recomanda, chipurile, in urma studierii bazei de date ca pretentiile salariale ale bonelor decente sunt de la 7 mil in sus, ca nimeni nu mai accepta minima pe economie (adica 6 mil. cat putem cu noian de rata de credit si pe plina criza oferi noi) si ca, daca in urma intrevederii daca nu se poate negocia cu nici una, ramane sa astept ... mult si bine (in ideea ca mi se returneaza diferenta de bani de comision de la urgenta la normal). Adica si cu banii luati si fara solutionare! Efectiv, nici nu ma intereseaza daca respectiva persoana citeste acest forum, intr-un fel chiar as dori s-o faca pentru ca am urmatoarea intrebare:
Vin la agentie cu bune intentii, declarand cinstit care sunt conditiile pentru care semnez cu ei, bineinteles cu banii plocon pentru solutionarea de urgenta si sunt "prelucrata" nici macar fata in fata ci telefonic spre a fi deturnata de a accepta o situatie de ambiguitate de durata?!
Si eu, dupa optica agentiei ce ar trebui sa fac? Sa stau sa astept pe o situatie care nu ma avantajeaza absolut deloc sau sa-mi retrag dosarul cu totul (in acest caz, conform contractului, in decurs de 60 de zile)?
Asta ca sa stiti si voi ce implica intermedierile cu agentie....
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AndreB Sunt pachet de nervi! Am crezut ca problemele se vor sfarsi atata timp cat am apelat la o agentie. De inteles, de incredere. Toate bune si frumoase pana cand am picat la intelegere sa semnam contractul si nu unul oarecare ci cu comisionul de urgenta prin care agentia se angajeaza sa-mi gaseasca bona pe criteriile si salarizarea indicata de catre noi in formular. Toate lucrurile clare si acceptate la faza semnarii. Astazi, primesc Sms precum mi se recomanda, chipurile, in urma studierii bazei de date ca pretentiile salariale ale bonelor decente sunt de la 7 mil in sus, ca nimeni nu mai accepta minima pe economie (adica 6 mil. cat putem cu noian de rata de credit si pe plina criza oferi noi) si ca, daca in urma intrevederii daca nu se poate negocia cu nici una, ramane sa astept ... mult si bine (in ideea ca mi se returneaza diferenta de bani de comision de la urgenta la normal). Adica si cu banii luati si fara solutionare! Efectiv, nici nu ma intereseaza daca respectiva persoana citeste acest forum, intr-un fel chiar as dori s-o faca pentru ca am urmatoarea intrebare: Vin la agentie cu bune intentii, declarand cinstit care sunt conditiile pentru care semnez cu ei, bineinteles cu banii plocon pentru solutionarea de urgenta si sunt "prelucrata" nici macar fata in fata ci telefonic spre a fi deturnata de a accepta o situatie de ambiguitate de durata?! Si eu, dupa optica agentiei ce ar trebui sa fac? Sa stau sa astept pe o situatie care nu ma avantajeaza absolut deloc sau sa-mi retrag dosarul cu totul (in acest caz, conform contractului, in decurs de 60 de zile)? Asta ca sa stiti si voi ce implica intermedierile cu agentie.... Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007) My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/ Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf] |
AndreB,din nefericire,traim in ROMANIA....
si pentru ca ati fost alaturi de mine in problemele mele cu mihaitza,va dau o veste...mihaitza a invatat sa spuna apa...
acum nu primeste apa decat daca spune ca vrea apa...cred ca suntem pe drumul cel bun,desi mai avem cel putin vreo 2 ani de munca,si asta la modul optimist!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA