Mamici si gravidute de Constanta (49)
Raspunsuri - Pagina 15
isidora spune:
Dandusa,care dintre preoti va oficia botezul? Cel mai tanar ,parintele Ionutz?
Cel mai in varsta ii spune lui Ioan duminica:"Hai mai Ionica deschide guritza..."Ca Ioan se cam stramba in fata linguritzei cu Sfanta Impartasanie...Imi venea sa-i fac exact asa parintelui:![]()
Auzi ,la el...Ionica...

Madalina,daca nu puneai si poze zau daca te credeam pe deplin
Te suspectam ca vrei sa scrii partea a doua la "Cum sa nu fii o mama perfecta" ![]()
Cand mai ai zile din astea criminale,sau n-ai lapte sau paine sau oua,etc.da un tzar ,ca-s la 2 pasi si sar!
Angi,la ce ambitie ai tu,te cred pe cuvant!![]()
mav spune:
neatza!
mirela
, ptiu ptiu sa nu-i fie de deochi mariei! www.in-familie.ro/o-noua-descoperire/" target="_blank">asa da!!!! vreau si eu un copil mancacios de 'chestii verzi', zau ca esti de invidiat![]()
...mada... uite ca mai sunt si alti pofticiosi la pamant!
monica, sa ne traiasca!
(cu pepsi
)
Mami de baieti nazdravani:
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!
mav spune:
Andre
..... citindu-te, am descoperit ca avem cateva lucruri in comun... "Magicianul" de John Fowles... e si una dintre cartile mele preferate! ......Pacat ca ultima data cand am citit-o a fost acum... vreo 10 ani
..... Adevarata, actuala si valabila (uneori
) si pt mine lista ta cu "lucruri de facut"...
....Va admir sincer dragelor

ca va gasiti timp si pt bloguri.....
Eu incerc sa ma bucur in fiecare zi de bebelusia lui Antonio (impacata cu mine si cu starea de fapt fiind si presupunand ca alt bebelus nu voi mai avea), caci stiu (din experienta) ca timpul zboaraaaaaa mult prea repede si va veni si vremea cand puiul cel mai mic va creste suficient de mare, astfel incat sa-mi pot...... reevalua spatiul personal (daca pot spune asa... si uite ca pot
)......![]()
ma duc la spalat vase, ca mi-am facut destul de cap.....
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
AngeliquedeS spune:
Buna dimineata
Citind aventurile Mariei cu "copacelul" nu pot decat sa ma laud in gura mare spunnd ca oricat de sclifosit e baiatul meu, legumele verzi le mananca cu toata gura, printre putinele mancaruri la care el casca gura fara reclame, vaca lola sau orice altceva. Casca gura fiindca-i place. Si preferatul lui este spanacul.
Unde vine Biserica Sf. Spiridon? ![]()
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
mav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Doar ce ne-am intors de la dna Dumbrava, bunica doar ce a avut pneumonie si l-am auzit dimineata pe Pupicu ca tuseste sanatos si ii curg niste muci galbeni verziu si m-am repezit pe dna dr. Concluzia, muci si atat, tusea de la secretii, intre timp mucii s-au facut din nou limpezi, cei de dimineata ar fi fost galbeni fiindca s-au curatat caile repiratorii dupa noapte, ma rog ea mi-a dat o explicatie mai elaborata dar eu acum sunt pe fuga, acusica ma vad si eu cu avesrtisment Cu ocazia asta am intrebat-o si cu privire la mitul intarcat numai primavara si toamna si a spus ca e o prostie, nu are nicio baza medicala, poti sa intarci copilul oricand, ce s-ar intampla atunci cu copiii ale caror mame raman vara fara lapte?????? Logic. Asa ca o sa iau fraiele in maini, astept sa ii iasa caninii, pana atunci reduc cat de mult pot alaptatul fara sa se lase cu plans - Adina, o sa iti arat eu ca se poate si intarcat fara plans Vac ca si Tinna compatimeste cu noi in ale intarcatului. Cat despre intarzierea CM, sa fie, sa fie cu ochisori????? Ralina, vad ca ti-a raspuns Dandusa, dc vrei sa-l poarte si tati, slingul e mai bine sa fie reglabil, dc stii ca il porti doar tu, atunci mai bine fix. Dar intr-adevar la cel reglabil atarna cam mult material pe de laturi si nici mie nu-mi place. Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea zicolorata Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita |
Angi, cu tot respectul cuvenit pt dna dr, alegerea (repet, ATUNCI CAND POTI ALEGE!) intarcarii primavara/ toamna, NU este un mit si are o explicatie logica si simpla si de bun simt!
Vara este canicula, iarna este foarte frig, iar sugarul neobisnuit din timp cu alta sursa de lapte, este posibil sa intre in greva laptelui (evident ca expresia e inventata de mine pe moment, sper sa se inteleaga ce vreau sa zic) si sigur nu ai chef sa se deshidrateze.....
Insist ca ablactarea sa se faca treptat si nu fortat!

Am trecut prin experienta groaznica: Sebi cu sindrom de deshidratare.... nu va povestesc, ca nu vreau sa-mi aduc aminte; doar va doresc sa nu patiti si voi asa ceva!

Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008) www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
mav spune:
madaluta, am uitat sa te felicit pt umblareatza!!!!!!!!! bravo, brianaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
mav spune:
angi, uite aici biserica sf spiridon ... Str. Cutezatorii, Nr. 9
Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
AndreB spune:
Buna... la rondul de dimineata!
Odiseea mea nocturna continua (nu are nici o legatura cu Matei, ci cu planurile ambitioase ale mamei lui artistice
), noroc ca baiatu a inteles cum sta treaba si e model de cumintenie si ziua dar mai ales noaptea cand se trezeste doar o data pe la 6.30 sa-si bea lapticu' (sa-l tie Doamne asa!)
Multumesc Mav pentru aprecieri, blogul il tin din necesitati informative si interioare (ca bine zicea la un moment dat Doc), daca se intampla sa fur ceva timp scriu, daca nu, asta e.
Felicitari umblaretilor (Briana si Ioan)! La cat mai putine trante si multi pasi repejori!
Madalina, si eu, cand te citesc pe blog mi se face parul maciuca! Pai la cat de impulsiva sunt uneori, m-as fii aruncat de cateva ori pana acum in cap de pe balcon (pe post de pilota furata de vant)! Aceeasi obsesie cu plansul, nu suport sa-mi vad scancind puiul, chiar daca o sa fac din el la un moment dat mama rasfatatului! Eeee, mai aplicam si psihologii pe ici pe colo, dar banuiesc (astept sa ma contrazica cine stiu eu casa mai aflam si noi cate ceva) ca astea merg putin mai tarziu, cand deja te asiguri ca te intelege plodu', macar verbal.
Iar cu alimentatia cu chestii verzi, cu cat e mai de timpuriu cu atat mai repede va accepta. Si inca un lucru: sa se manance regulat in familie, degeaba pui in fata copilului la masa brocolli cu morcovi daca tati si mami au in farfurie cartofi prajiti si fasole batuta!
Increstinarea frumoasa Dandusa! Mult noroc in viata copilasului!
Angie, deja decizia? Ma faci sa te invidiez (Doamne, Ma iarta in Postu Mare) dar si eu am depus in aceeasi perioada cu tine?! Roxy79? ai primit-o si tu?
Ma bucur ca "v-ati scos" cu sling-urile, la al meu cupil nici vorba de asa ceva, deja merge pe 12600g, asa arata bine, nu pare gras, dar indesat frate... si greu.... Noroc cu acel carucior usor pe care l-am luat de curand!
De ceva timp ma tin sa spun, dar nah, daca nu am acordu mamei (da' tot zic, sic!) ce copil bune este Isidora (cea mica)... O dragalasenie de papusica blonduta si silitoare, nevoie mare (va apuca invidia daca vedeti ce chei sol picteaza la nici 6 ani!)! Se descurca bine la pian! Sa vezi ca peste juma de an ne invita la concert...
Se pare ca o sa rezolvam si cu bona cat de curand. Fost la agentie, platit contract, acu vizionarile si probabil ca de sapt. viitoare avem un inceput! Sa fie intr-un ceas bun!
Vineri dimineata am sfestanie la casa (n-am facut decat una de cand ne-am mutat acu 2 ani!) sa mai scot ghinionu asta care ne urmareste intr-una!
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
ina78 spune:
Dupa o perioada iar super-aglomerata... intram pe fuga sa va anuntam (pe cele care n-am apucat sa le sun) ca simbata va asteptam la 17.30 la Kiddy Daddy (in spate la OMV-ul de la Boema) - aniversam un an.
Imi pare rau ptr ca nu am reusit sa fiu mai activa, ca n-am reusit sa ma vad cu mai multe fete, ptr. ca nu am mai sunat... dar ne-a speriat soacra-mea. I-au depistat un pietroi la fiere, asta dupa o criza foarte urita.
Urmeaza operatia, inca nu ne-am decis cind, unde si cu cine. Asa ca daca aveti idei... spuneti-ne.
Dintre toti Gabi e cel mai fericit... toata ziua ne-ar calari, in brate, de mine... sau uneori pleaca chiar singur (cred ca n-a cazut inca destul de tare sa se sperie).
Eu am zacut o saptamina cu o criza de fiere urita, care a avut un sigur efect bun... am mai dat jos 1 kg... pina la 5 mai am... dar ... o sa...
Va pupam si sper sa intru mai des... va asteptam simbata la 17.30 la Kiddy Daddy.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
ina78 spune:
Uitasem sa va spun... si mie mi-a venit decizia. Scrie ca drepturile banesti vin intre 10 si 20 ale lunii.
Dpre sa spun... abia astept. ![]()
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008