Mamici si gravidute de Constanta (49)
Raspunsuri - Pagina 14
mamacita spune:
Madaluta,doar eu te cred ca ai povestit realitatea,caci am avut mai mult de una din zilele acelea
;tind sa cred ca am cei mai nazdravani copii,nici macar propria mea mama nu ma crede(pana nu i se intampla
,uneori doar 5 minute si doar cu Alex ii sunt suficiente sa regrete ca nu ma crede,dar apoi isi revine
).Cand am citit ce-ai scris m-am bucurat sincer,nu de pataniile si nervii tai,ci de faptul ca am copii normali
,doar eu stau cam prost in ultima vreme cu nervii.La test mi-a iesit fix varsta reala,adica 41 pe muchie:sa inteleg ca sunt"numai buna"?![]()
![]()
Despre Istanbul,dupa cum am spus,am mai fost,de mai multe ori.Sotul meu cunoaste Istanbulul ca-n palma,eu nu cunosc nici Constanta in care m-am nascut,caci imi lipseste absolut total simtul orientarii.
Si eu sunt o soferita buna,apreciata de multe ori la scena deschisa(s-a intamplat sa ma opreasca straini sa-mi spuna cat de bine conduc ("ca un barbat",probabil la ei este culmea superlativului
,dar pot sa spun ca nu ma vad conducand in Istanbul sau in Atena.Dar sotul meu realmente n-a avut nici un obstacol,asa ca n-avem treaba dpdv asta.Singura temere este ca nu vor suporta piticii 9 ore de drum.Hotelul este de 4*+.Grand Oztanik,intr-o zona buna si arata ffff bine pe net,acu'...vom vedea realitatea.
mamacita spune:
Trebuie sa adaug ca ne suprapunem cu campionatul de fotbal la Istanbul,asa ca asta e un alt motiv de ingrijorare a mea,intelegeti de ce.
Mav,n-ai nici o vina ca ai sunat-o pe Mada,pur si simplu asa se intampla,ei s-au prins ca vorbitul la telefon ne scade vigilenta si profita;asa fac si ai mei,ori mesteresc te miri ce nazbatie,ori fac haos doar ca sa-mi atraga atentia....De aceea si sunt asa expeditiva la telefon; bine,eu oricum am urat tf.intotdeauna,din cauza ca maica-mea si sora-mea traiesc prin el,si daca respira sau beau apa isi telefoneaza una alteia sa-si spuna si,evident,eu am fost bestelita de mii de ori ca"nu dau si eu un telefon"=a se traduce "nu dau si eu vreo cincizeci de telefoane pe zi"...
Apoi,mult mai tarziu,prin natura profesiei,m-am obisnuit sa spun esentialul la telefon,fara sa pierd o secunda in plus.Cu toate acestea,micii tero tot reusesc sa faca,asa din scurt,cate o boacana sau sa urle ca la concurs(Mav,tu stii
).
Fetele care intarcati,la noi a mers inlocuitul supturilor de noapte cu canita cu apa; si acum se scoala de cel putin 2-3 ori pe noapte si bea cate o canita odata.Nu pot sa spun ca a fost usor si fara plans absolut deloc,dar a mers totusi destul de lin,pentru ca am luat-o foarte treptat,cam o luna a durat intarcarea.A,si Dostinexul este mai bun decat Bromcriptina.
Mav,greu de spus cu antibioticul:"rosu in gat"poate sa fie copilul care urla, cel care are un guturai, situatii cand,evident,nu este necesar antibiotic, sau poate fi un streptococ beta care trebuie sanctionat cu antibiotic.Asta ti-o poate spune exudatul,de care multi din colegi au uitat. Daca ai incredere in cel care ti l-a recomandat, mergi pe mana lui/ei.
madaluta spune:
mamacita: exact in acelasi hotel am stat noi!!!! iar coincidenta, nu? intr-adevar zona f buna, hotelul foarte frumos si curat,mancarea excelenta, dar spatiul din camera, mic rau de tot. Poate nu toate camerele sunt asa si ceea ce ati luat voi sa fie mai mare dar la noi nu aveai loc sa te misti. Nu mai vorbesc de pus vreun patut de copil.Poate daca ati lua o camera de 3 paturi ar fi mai bine.aSi peretii subtiri rau de tot de auzeai ce fac vecinii si invers...
Cat despre veridicitatea celor scrise de mine, cred k doar cele cu doi copii imi pot da crezare. Mi-as fi dorit din tot sufletul sa nu am o astfel de zi, dar acum cand imi amintesc deja zambesc
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
am dat copy/paste si la ziua de ieri care pentru mine a fost cat de cat normala, dar probabil va veti amuza din nou si veti zice k e din filme:
vreau sa scriu pe blog... ma uit la pagina si nu-mi vin cuvintele... am de scris multe, dar unde mi-s cuvintele? le-am cheltuit de dimineata? am vorbit continuu de la 8 pana la 12..
Copiilor mei cred k le place la nebunie sa ma auda vorbind pe orice ton numai sa nu tac...Darius cel putin ma provoaca in continuu la dialog. Briana ne priveste si rade fericita. pe langa vorbit am si cantat azi cutiuta muzicala 2.. darius: hai mami, cantam, jucam, hai maaamiii!!! (Mami e cu briana in brate dar se pune pe cantat si jucat) Baiatul e in culmea fericirii. Se urca pe birou , ridica jaluzelele si continua dansul ...:hai mami, cantam, jucam...(mami joaca dar trage cu coada ochiului pe geam sa nu o vada vecinii sa spuna k a innebunit).
In afara de asta, tot in intervalul 8-12 s-au mai intamplat urmatoarele:
- Imprastiat jumatate de castron cu cereale pe hol si in sufragerie
- varsat o punga de pufuleti in bucatarie
- scris cu carioca galbena pe tot biroul
-prefacut de 4-5 ori k fomita(vomita) si-i este rau doar k sa-l duc la baie sa se balaceasca la chiuveta
-udat cu pishu 3 perechi de pantaloni
-strans traversele de pe hol k sa poata alerga mai bine dupa briana
- baut apa cu paiul si balacit in cana cat cuprinde
- desfacut tub de crema si facut masaj pe fatza si pe manutze
- vorbit cum mimitza si cu bunicu si scalambaiat la webcam vreo 15 minute( e tare inacantat cand se vede acolo)
La culcare il intreb ce desene prefera: pisica(Tom) sau Thomas, la care el imi raspunde:Daius...( adica voia sa se mai vada pe web).A fost tare dezamagit ca nu se putea vedea stand in pat cu biberonul in gura.I-am pus un filmulet cu el de cand era mai mic si a fost superincantat.
Acum dorm amandoi, dar ce ma asteapta la tezire vom mai vedea.
Despre Briana nu scriu multe caci ea vrea doar doua lucruri: in brate sau de manuta (sa mearga)... deci invariabil daca nu face una o face pe cealata...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
Galarina spune:
Mav
ma bucur ca-ti amintesti de noi! E randul meu sa te felicit, am vazut ca acum ai 2 nazdravani!
Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Cam atat stiu si eu despre Euromaterna. Sunt la dr. Raica si probabil ca voi afla mai multe amanunte la sf acestei luni. Numai ca aud zvonuri ca va fi nasterea 2000 eur, chiar 3 de am zis ca eu nu fac fata la asa ceva. Sper sa fie doar zvonuri si sa fie preturi apropiate de cele de la ISIS.
Pupici!
Cristina
dandusa spune:
Creem,
in primul rand incerca sa-i explici cum sta treaba si ce ai de gand sa faci cu tz a ei cea iubita.apoi s-o faci sa inteleaga ca mai exista si alte metode de adormit.citind o poveste,povestind tot ce ati facut voi peste zi,leganat in carut,leganat in brate/picioare etc.daca o iei incet fara sa te stresezi prea tare si daca reustesti sa tii rabdarea aproape muuult timp de acum incolo...eu zic ca vei reusi.incepe ziua cu adormitul intr-un alt fel decat la tz si abia apoi noaptea.lapte ii poti da din canuta cu cioc sau cu pai.fa-o de pe acum.pune-i in canuta lapte si lasai-l la indemana.n-o stresa cu "bea lapte" sau altele.las-o pe ea sa descpere etc.poti eventual sa-i cumperi un recipient nou ales chiar de ea.
la noi a fost ceva d egenul...stresss,obosealaaa si abia cand m-am relaxat s-a rezolvat incredibil de repede...,neasteptat de repede.adormea doar daca-i povesteam ce am facut in parc in ziua respectiva...o puneam pe picioare si-i turuiammmm,cum se ridica si incerca sa protesteze...,cum bagam "mami,iti aduci aminte ce a facut Alexia?"etc.la vreo cateva luni am reusit s-o adorm pe perna povestind,fara leganat pe picioare.daca le faci treptat si mult calm,se poate.
Mav,
meiii pe ce tel ma suni ca n-am nici un apel ratat.nu zi ca pe fix,ca ala zace scos de ani
daaa...,rusine mie...,am uitat sa va spun de botez![]()
Mada,
stiu ca-i greu...,te inteleg.rabdare si...o cioco preferata![]()
.....................................
sambata vom boteaza grasanul.daca doriti sa ne vedeti,va asteptam cu drag la biserica Sf Spiridon,la ora 16 30
nah sa nu ziceti ca nu v-am zis![]()
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
dandusa spune:
Galarina,
bine ai venit
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
ralina spune:
Am reusit sa culc piticul,sa mananc si sa citesc ce s-a scris azi.
Isidora mi-am sunat fratele(noroc ca nu a plecat inca ,in mangalia nici urma de asa ceva) sa imi cumpere arnica montana sau chamomilla 30 si mi-a adus arnica 9ch si chamomila 15ch.O sa incep de maine cu arnica sper sa ii mearga bine nu pot sa o vad suferind.Multumesc muuult

Dandusa in momentul asta sant linistita si cred ca raspunsul meu ar fi da pot sa ma descurc cu doi copii si cand e tati plecat.Imi place de nu mai pot fiecare secunda petrecuta cu ea.Ma topesc cand o vad ca imi zambeste in somn ,sau cand semiadormita cauta tztz cu gurita,sau cand ma trezeste dimineata apucandu-ma de gura,sau ...muulte altele.
Dar nu stiu cum as scoate-o la capat daca as avea mai multe zile ca cea pe care a povestito Madaluta.Din pacate ajutorul din partea bunicelor e zero desi le avem pe amandoua in mangalia..mai bine sar peste asta ca ma apuca spumele...In ceea ce priveste plecatul lui tati cu lunile nu prea putem schimba multe ,asta ii este meseria si sursa noastra de venit.Iar cand mai ai si o casa in constructie...nu te mai poti gandi la o schimbare de job in timpul crizei financiare.Cel mult putem sa speram la voiaje mai scurte,dar din pacate azi m-a anuntat ca ar vrea sa stea cu o luna in plus ...sa mai putem face ceva la casa (anul trecut am oprit lucrarile din cauza ca sarcina si nasterea au fost mai importante).Nu stiu cum /daca v-a rezista atat fara sa o tina in brate pe mandruta si sa o vada doar pe webcam.Au trecut doar doua luni de cand a plecat si s-au schimbat atatea in evolutia ei...E greu tare dar nu poti face in viata doar ce iti place.Ma amagesc cu gandul ca atunci cand e acasa vom fi 24 din 24 impreuna si vom recupera.
Multumesc ptr oferta de sling,dar eu sint la marimea L acum(mai am de dat jos vreo 10 kg).Sa inteleg ca slingurile sant si ele pe marimi ca hainele?
Galarina bine ai venit!
Thea,minunea noastra
AngeliquedeS spune:
Galarina, bine ai venit! Nu cred ca la Euromaterna vor fi preturile mai mari ca la ISis, sunt convinsa ca vor fi cel putin la fel, fiindca daca ar fi mai mari nu s-ar mai duce nimeni la ei, nu, ar prefera sa mearga la ISis. oricum eu am programare pe 30 aprilie la dna Lutescu si am sa vad atunci ce si cum.
Ralina, da, si eu am aflat spre marea mea surprindere ca sling-urile sunt si ele pe marimi.
Dar a facut toti banii, sta baiatul meu in el de zici ca-i vrajit. Il pun in sling cand am drumuri de facut und enu pot sa intarzii balalaindu-ne pe drum, cum a fost azi la pediatru, sau pana la magazinul din colt sau pana in parc la noi cand nu iau masina. Il mai folosesc in Carrfour sau in alte magazine de gen cand se plictiseste de stat in cosul de cumparaturi sau cand pur si simplu vrea sa se alinte.
Azi am primit prin posta decizia de recalculare pt indemnizatie, n sfarsit acum sunt si eu sigura ca voi lua banii, altfel tot imi era teama sa nu intervina ceva sa se schimbe legea pe motiv de criza.
Mav, cum facem sa iti dau cartea??
De Ina si Gabitu care mai are putin si face un an ce mai stiti?
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita