Minunate Scorpiute*67*Dormi in pace,ingeras Emma !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fetele,

E asa frumos la Timisoara...cu soare fain si cald...sunt curioasa cum va fi duminica,ca sa stiu cum o sa fie de Paste.

Mira...frumoase pozici...poza aia cu tine si gorobetii,in Parcul Botanic,e demential de frumoasa...

Mina...hai ca incet-incet imi revin io...matale?

Nina...am citi ca ai gatat curatenia...ce urmeaza?

Francisca...matale?

Monica,frumos sarbatoriti...Aici duminica serbeaza catolicii,au liber.Si apoi si de Pastele ortodox au iara liber...nu-i bash oabla treaba,dar...nah!Bine ca nu le da prima si acum si pe urma...hahahahaha.....ca ma bashicam...

Sa vedeti chestie,ca m-am amuzat.Acu' doua zile,o iau pe scorpia de fii-mea de la gradi si incepe si-mi face capul patrat,ca a venit un nene preotu' la ei la gradi si le-a spus sa mearga cu parintii() la biserica,sa le dea dulciuri si ca ea abia asteapta si ca hai sa mergem.Stai tu fata,zic eu,cum asa?!Si incepe si spune iara povestea.Eu,talamba cum mi-s,nu pricepeam nimic.Ajungem noi acasa,ii face capul mare si lu' ta-su....asta e ateu convins,nu-l scoti frate din ale lui nici 'pushcat...ala rade si zice "Zi la ma-ta"...nah,ca am intrat iara in gura Luanei.Intrun final,dupa ce imi vajaiau creierii,ii zic mucles,da ea apa la soricei si ca s-o impac ii zic ca am sa intreb la doamna despre ce-i vorba.A doua zi,ajungem noi la gradi dimineata si era afis la avizier la clasa lor,ca in ziua respectiva vor merge la biserica si cine nu doreste sa anunte la doamna.Intram in clasa si intreb,evident,despre ce-i vorba.Si spune doamna ca ziua trecuta au fost doi preoti de la biserica de langa gradinita(e o biserica mare,frumoasa,ca un fel de catedrala,ortodoxa)si doamna i-a chemat in clasa si au vorbit copiilor,acestia au fost foarte incantati si preotii i-au invitat a doua zi la biserica sa se impartaseasca...No ,bun,bine ca am lamurit misterul."O lasati?Sunteti de acord?"."Pai sigur,cum nu?!".Si uite asa,mandra a fost ieri,cu doamnele si clasa,la doi pasi de gradinita,la impartasit...hehehehe...ce incantata era...a urmat si ieri dupa amiaza o serie de capete patrate,cu povestea impartasitului..."Mamaaaa...am fost la biserica,aia cu lemne...si nenea parintele mi-a dat sa beau vin si mi-a dat painica".
Ma bucur,sincer...de activitatea asta...minunat!

Restul fetelor...ce mai faceti?Curatenie?

No,fete dragi,va tzuc...mai vorbarim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Uau,Dodolico,ce frumos povestesti tu de Bogdanelu!Ai sa fi o mamicuta fericita cu asa flacaias grijuliu pentru surioara lui...ce frumos!Sa poarte sanatoasa micuta voastra cercelusii!

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fete minunate !
Mina, apoi dara`, scoate-i afara din casa si sa inceapa show-ul tau cu .
Ana, urmeaza ceva pregateli de Pastele catolic, ca vine fratele meu cu Olgi(catolica) si Eszter sa-si ia ramas bun de la noi, ca pleaca pt. 2 ani in Canada, la fratele lui Cristi, la munci.
Asa ca, si noi sarbatorim Pastele de 2x, anul acesta.
Frumos gestul celor de la biserica din vecini !
Si Cristinei ii place sa mearga la biserica. Bunicutele obisnuiesc sa mearga, duminica si o iau si pe Cristinuca, astfel ca avea ocazia sa se impartaseasca si ea. Dar de cand a implinit 7 ani, nu se mai poate impartasi, fara spovedanie. Cu clasa, vad ca nu i-a dus parintele ce le tine ora de religie.
Mie mi se par prea mici sa stie ce e aceea spovedanie.
Monica, ce fain, pt. copii mai mult, ca sarbatoriti Pastele de 2x !
Mira, nu uit de poze, numai sa gasesc timp sa stau la PC, la mama. Nici de ale Anei n-am uitat.
Francisca, spor la treaba !
Adriana, ce faci, unde ai disparut ? Incheierea de trimestru, lucrarile la balcon ?
Gabi, ce frumos povestesti ! Ma gandesc ca aparitia Isabellei in viata voastra de familie va fi un impuls pt. evolutia mai rapida a lui Bogdan, nu ?
Sa poarte sanatoasa cercelusii de la nasica, zana mica !
Sa ne anunti cand ai poze noi cu voi.
O zi cat mai faina in continuare, fete minunate !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna scorpiute
wow...dodo sa stapaneasca sanatoasa printesica cercelushii si papushica...ce fain povestesti de boganici... fratiorul iubitor ca de altfel pe voi toti

ana, super...deci Luana a fost la Impartasit cu gradi...

nina da serbam de 2 ori gata deja Iupuroiul tati a achizitionat oushoare(de fapt ouloaie de cioco) pentru cele doua "ocazii"

fug..d-ra vrea afara in parc...si plouaaa
pupici

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

'Neata fetelor...azi e vineri...ce bine!

Nina si Monica,sa sarbatoriti frumos si din plin!

Fetelor,sa aveti week end minunat!

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

minunatelor...

eu mi-s au aparut colicii dar or sa treaca

O zi frumoasa tuturor.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Ana, io ma tem ca de data asta mai am mult pana sa imi revin, in sensul ca tare mi-e ca mai e pana la fundu gropii, ca dupa aia sa te bucuri ca nu mai ai unde s-o iei decat in sus... in fine, vorba ta, drac mort mai rar.....

Nina, sa stii ca tare bine mi-ar prinde o curatenie d'aia la sange sa-mi alunge depresiile, dar nu ma pot rupe de la birou (ma intreb de ce, ca oricum nu-mi iese nimic...) iar in we merem in vizita pe la florii (iar ma intreb de ce, ca n-am chef....).

Dodo, pupam puiu sa treaca repede colicile. Sa poarte sanatoasa cercelusii. Tare frumos povestesti tu de Donu, Nina are dreptate, cred ca va fi un impuls foarte bun pentru el. Va pup pe toti cu drag.

Francisca, n-am pozat florile alea, dar le-oi poza eu in curand.

Adriana, chiar asa, unde ai disparut?

Monica, gata ploaia?

Mira, voi?

Va las ca cica am de lucru. Ati vazut ce idei valoroase debiteaza ministrul de finante vis a vis de impozitarea in fct de cifra de afaceri? ... ar trebui sa ii explice cineva diferenta dintre cifra de afaceri si profit. Si faptul ca utilitatea unei firme nu se traduce numai in functie de cati bani face (ca cica daca nu esti in stare sa platesti 500 eur pe an gata, inchizi). Pai da, ca dau afara oamenii, vand tot si emigrez. Nu se uita ca noi platim si impozite la salarii, si tva, si toate cele. Vai de capu nostru.....

Mda, ma scuzati, m-am incalzit de indignare, da' prea ma doare capu ....

va pup si va doresc un we frumos si plin de flori!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Doamne, apleaca ochii catre sufletul incercat al iubitei Emma, ai grija de ea si de parintii ei.
Lumina, infinita iubire si putere, licurici drag.
Va iubim si suntem cu voi.

Rugati-va pentru sufletul Emmei, toti, acum...

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gata.cine m-o fi pus.am terminat in proportie de 99%.mai sunt mici retusuri, dar am muncit ca negrii pe plantatii.ne dor toate, suntem raciti de la atata curent, geamuri deschise.dar a iesit frumos.am facut si poze cu inainte si dupa, dar nu am descarcat.suntem franti de oboseala.
razvan a chiulit 2 zile de la gradi :ieri si azi ca saracu nu avea unde sa mai doarma acasa si l-am trimis la socramea sa stea acolo.
progresam si cu dintii:am reparat 3 pana acum.
nina, de luni ma apuc de inchidere de trimestru ca nu am putut lucra si sunt in urma rau de tot.
va pup.revin.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

nu-mi vine sa cred... speram sa nu spun aceste cuvinte niciodata
Dumnezeu sa te odihneasca micuta Emma

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput