Minunate Scorpiute*67*Dormi in pace,ingeras Emma !
Raspunsuri - Pagina 7
Ana68 spune:
Nina,m-am intalnit doar cu Mira,fara copilasi,o juma de ora,am stat de vorba...poate ma mai vad cu ea sambata,nu stiu...e functie si de programul ei.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Anina_n spune:
Ana, vreau dovada in poze !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Scorpiutze
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!
mina spune:
Salutare frumoaselor~
Vaz ca pe noi ori ne manca rau deshtele, ori ne bate rau lenea la scris :D
Dreptu-i ca si eu am o perioada ciudata, parca nu am timp de nimic, dar rezultatele inca se lasa astepotate....
Nina, spor la curatenie, trebe sa ma apuc si eu cat de curand. Sa vad cum ma mobilizez. Ceva idei? ![]()
Ana, da da vrem si noi poze. Ce mai fac copiii?
Francisca, da ce pomi erau aia maica? Daca sunteti cuminti va trimit si io poze cu muscatele inflorite cumparate de sotz duminica din piata....io l-am dus sa faca piata si lui ii se invarteau ochii dupa flori....hm hm
Dodo, cand mai apuci sa ne mai zici una alta.
Mira, cum va distrati acasa?
Monica, Remiclea, Adriana, voi?
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Anina_n spune:
Mina, ce romantic e sotzul tau ! 
Idei de
...cheama-l pe sotz in ajutor si cu muzica rasunand in toata casa, sa vezi ce rapid terminati ! ![]()
Hai, celelalte scorpiutze minunate, la raport ! 

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Scorpiutze
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.

Emma INVINGE cancerul!
miraklucker spune:
Dragelor va salut
Noi tot pe acasa. Ieri ne:am intors de la Resita, am fost sa o vedem si pe bunica mea.
Dodo, felicitari, Isabella e o scumpa bucalata.
Nina, da n:am facut poze. Saraca Ana, cred ca m;a asteptat de i s:au lungit urechile pana am aparut
. Am fost la iarba verde cu sorela si niste vecini si a fost asa de bine de nimeni n:a mai vrut sa plece. Dar sper sa ne ma vedem cu totii sambata.
...hai ca incerc sa pun niste poze..............are sora:mea o tastatura frantuza si pe deasupra toata strearsa de tre sa ghicesc literele........
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
mina spune:
Vai, Nina,sotu meu la curatenie? Sa se vaite dupa aia juma de an ca l-am betegit, sau, mai rau, sa stea cu gura pe mine ca "dai in branci, intri in spital, mori pentru o curatenie, daca te imbolnavesti nu ma uit la tine? " hihi nici o sansa sa ma expun la asa ceva. Imi doresc doar confortu de a fi singura in casa sa-mi fac in lniste curatenia. Cel mai probabil totusi o va face dna care vine saptamanal, pt mine ramanand doar fineturile. Ca decat sa ma apuc eu de treaba cu doi pisalogi pe cap....nici nu-mi da mana sa tin plodu in praf ca e alergic da vrea sa ajute ....
Cat despre romantism, la el asta se traduce prin "alege ce flori iti plac, da ma gandesc la alea alea si alea"
Rar vine cu flori acasa, in schimb amandoi avem pasiunea buruienilor in ghivece asa ca nu ma supar. Mai bine un ghiveci decat flori taiate (nu ca nu mi-ar place, om sunt si eu).
Mira, pune mana si scrie literele cu un marker sau cu pasta alba (daca e tastatura neagra). Asa am facut noi unei colege de are o tastatura cu literele sterse, pentru ea e ok ca le nimereste da noi....am prins-o plecata si i-am pictat niste litere cat capu cu pasta alba...ce-am mai ras de indignarea ei.....![]()
Conitza Ana, cam tacuta bre zilele astea? am ajuns io cea mai vorbareata, ce se'tampla cu Dvs? 
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Ana68 spune:
Mina,sar'na de intrebare!
Sincer iti zic ca nici eu nu mai stiu macara ce se petrece....se aduna multe si cred ca e limita aia maxima la care nu mai stiu ce trebuie facut.Si uite asa imi iau o pauza de la orice,nu ma mai gandesc la nimic sau ma gandesc numai la ceva ce ma preseaza expres....si cu restul raman in pauza de ganduri si idei....deci e pauza.
Imi revin io,n-ai grija,ca drac mort nu ai vazut....
Sunt in asteptare...inca,am o neliniste...nu stiu de ce,cu toate ca dupa cum decurg treburile,mai degraba ar trebui s-o pun de-un chef...![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
miraklucker spune:
http://picasaweb.google.com/miraklucker/RomaniaAprilie2009#
....o parte din poze. E tarziu si eu pic. dom`le parca n/as fi in vacanta, cred ca/mi trebuie o saptamana dupa ce ajung acasa ca sa/mi revin![]()
Somn usor dragelor!!
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
monica-elizabet spune:
va
si eu scurt si va salut pe toate
ce ma bucur ca v-ati vazut ana si mira...asteptam poze data viitoare
nina...acush, acush infloresc pomishorii si la voi nu fi suparici ![]()
dodo, cum e in noua formula?
mina, spor la trebushca
si eu am terminat azi...am tras tare sa termin fiindca de maine sunt cu d-ra ruxi acasa si de poimaine si cu alex...si e clar ca daca-s ei acasa nu puteam sa mai termin never ![]()
astea 4 zile bagam relaxare
aici se serbeaza Pastele asa ca serbam si noi pe langa ei
au avut la gradi mese festive, a venit si acolo iepurashul catolic...il asteptam si acasa cu niste oo mai mari
iar saptamana viitoare ne pregatim de Pastele nostru
va pup pe toate 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
Dodo-pui spune:
Buna minunatelor,
O zi frumoasa si numai bine,va ofer cu drag
si
.
Mira 
vine -ti ajuns in tara(desi stiu ca mai e putin si plecati
)
Monica
e frumos si greu le inceput![]()

Astrele spun:
Creativitatea si simtul artistic sunt astazi punctele tale forte.
Vei simti nevoia sa te exprimi decorandu-ti casa prin alegerea de mobilier, culori, texturi si vei aprecia arta in toate formele ei.
Fii deschisa la sugestii si primeste cu drag ajutorul celor apropiati.
Incet,incet imi intru si eu in ritm.Invat alaturi de Donu'cum e cu al doilea copil in casa...amandoi fiind pe primul loc.
Acum deja am reinceput micile terapii ocupationale cu el si am priceput si ce-si doreste
.
Mai am un hop sa-mi introduc intre aceste activitati si cele "5 min pentru sufletul meu".
Donu' e f protector,doar daca scanceste ma striga
si ma intreaba "unde auau?"
Isabella a primit primele ei bijuterii
,cerceii(de la nasi) si prima papusa(pe care dupa cum cred ca va inchipuiti tot Bodo a verificat-o primul
)
Sper sa mai pot reveni![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!