Eu mi-s contra FMI..mai e cineva ca mine?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Pai sa stii tu, Dana, ca de fapt acordul cu FMI, stiu din surse ultrasecrete , ne-a fost impus cu forta tocmai ca sa taie de la radacina pericolul ca Romania sa ajunga noua superputere mondiala, asa cum ne este harazit de Nostradamus si asa cum si-au dorit dintotdeauna traco-getii care au intemeiat intreaga civilizatie. De fapt toata criza asta mondiala este un circ menit sa ne pacaleasca pe noi, romanii. Sa vezi tu ca dupa ce inghitim cele 20 de miliarde de la FMI restul omenirii o sa iasa brusc din criza si-o sa rasufle usurata ca previziunea lui Nostradamus a fost dejucata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Pai sa stii tu, Dana, ca de fapt acordul cu FMI, stiu din surse ultrasecrete , ne-a fost impus cu forta tocmai ca sa taie de la radacina pericolul ca Romania sa ajunga noua superputere mondiala, asa cum ne este harazit de Nostradamus si asa cum si-au dorit dintotdeauna traco-getii care au intemeiat intreaga civilizatie. De fapt toata criza asta mondiala este un circ menit sa ne pacaleasca pe noi, romanii. Sa vezi tu ca dupa ce inghitim cele 20 de miliarde de la FMI restul omenirii o sa iasa brusc din criza si-o sa rasufle usurata ca previziunea lui Nostradamus a fost dejucata.

Si din nou ajungem la concluzia ca e o mare conspiratzie-de tip stalinistla adresa Romaniei!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Deja www.hotnews.ro/stiri-politic-5537347-traian-basescu-fmi-recomanda-reducerea-5-personalului-bugetar.htm" target="_blank">Baselu se spala pe maini ...

Halal conditii impuse de FMI, nu?

Alina

Astea-s singurele solutii(conditii)?

Am scapat ieftin.

Tu Alina, ce alta solutie ai vedea, una mai buna, evident?

Cheta nationala ,gen fondul "Libertatea"???Sa le aratam noi imperialistilor nesimtiti ce putem face cnd ne incordam muschii.... Pacat ca ilici nu mai are el puterea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:

Citat:

Deja www.hotnews.ro/stiri-politic-5537347-traian-basescu-fmi-recomanda-reducerea-5-personalului-bugetar.htm" target="_blank">Baselu se spala pe maini ...

Alina

Am scapat ieftin.

Cu siguranta ca nu-s alea singurele conditii....Nu cred ca se stiu deja conditiile negociate de RO cu FMI....In schimb se stie foarte bine cam care e politica FMI si ce vizeaza conditiile lor (pe scurt: au in vedere inflatia, impozitele....NU au in vedere, adica ii doare undeva de: locurile de munca, agricultura, educatie si sanatate ).

Eu nu am nicio solutie, nici nu-mi permit sa am . Eu doar ma intreb daca era musai sa luma credit de la FMI. Pana si Isarescu a spus ca e nevoie de credit, dar nu a pronuntat cuvantul FMI

Alina

Mergi la inceput

Citat:
Eu nu am nicio solutie, nici nu-mi permit sa am . Eu doar ma intreb daca era musai sa luma credit de la FMI. Pana si Isarescu a spus ca e nevoie de credit, dar nu a pronuntat cuvantul FMI

Mai bine te-ai intreba care banca din lume si-ar permite luxul de a imprumuta Romania cu o dobanda de numai 3,5%. In conditiile in care banii sunt moca nu ti se pare normal ca FMI-ul sa se asigure ca tu, Romania, ii vei putea da inapoi? Ca doar nu-s banii lui tata ci ai altor tari, adica ai altor contribuabili din alte tari.

Mergi la inceput

capcaune, iti raspund cu o intrebare: daca FMI da banii aproape moca, de ce nu se imprumuta de la ei si alte state???
De ce tarile din vest prefera sa se imprumute direct de pe piata sau de la alte institutii (BERD, Banca Mondiala)?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Alina

Am scapat ieftin.

Cu siguranta ca nu-s alea singurele conditii....Nu cred ca se stiu deja conditiile negociate de RO cu FMI....In schimb se stie foarte bine cam care e politica FMI si ce vizeaza conditiile lor (pe scurt: au in vedere inflatia, impozitele....NU au in vedere, adica ii doare undeva de: locurile de munca, agricultura, educatie si sanatate ).

Alina

Dar de ce ar trebui sa-i pese dragului de FMI de loculurile de munca din RO? FMI nu este casa de binefacere si nici sindicat.
FMI da bani cu imprumutul. Conditiile impuse de ei, vizeaza posibilitatea imprumutantului de a plati inapoi.

Tu cand mergi la banca, ca vrei un credit, banca suna la seful tau sa puna o vorba buna sa nu te dea afara?

Daca vrem ca cineva sa aiba grija de educatie, sanatate, locuri de munca, etc ar trebui ca aia sa fie romanii, politicienii nu FMI.

Mergi la inceput

Citat:
daca FMI da banii aproape moca, de ce nu se imprumuta de la ei si alte state???

Esti pe langa. Mai intereseaza-te.
Nu mai devreme decat anul trecut, Islanda, tara pana nu demult cotata cu cel mai inalt standard de viata, care are printre cele mai mari PIBuri pe cap de locuitor, a fost salvata de la FALIMENT de ... taram-tam-tam, FMI.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
daca FMI da banii aproape moca, de ce nu se imprumuta de la ei si alte state???

Esti pe langa. Mai intereseaza-te.
Nu mai devreme decat anul trecut, Islanda, tara pana nu demult cotata cu cel mai inalt standard de viata, care are printre cele mai mari PIBuri pe cap de locuitor, a fost salvata de la FALIMENT de ... taram-tam-tam, FMI.

Daca eu sunt pe langa, atunci si nobelistul Stiglitz e pe langa si multi alti experti de renume.....tot pe langa is toti aia de au scris articolele la care am pus eu linkuri....Poate iei tu legatura cu ei, sa-i pui tu pe directie

Sa traiti bine!

Alina

Mergi la inceput

Citat:
Sa traiti bine!

Cand n-ai argumente treci la antibasescisme ...

Mergi la inceput