Eu mi-s contra FMI..mai e cineva ca mine?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Deja www.hotnews.ro/stiri-politic-5537347-traian-basescu-fmi-recomanda-reducerea-5-personalului-bugetar.htm" target="_blank">Baselu se spala pe maini ...

Halal conditii impuse de FMI, nu?

Alina

O sa apara ca un inger salvator cu o solutie de solutie inainte de prezidentiale...numa' ca interveni domn' Berceanu,pe buna dreptate: de ce oare si europarlamentare si prezidentiale la intervale se citeva luni.Tara ii in criza si noua ne arde de organizari.Uite ca ne arde : ).D-l Boc nu si nu...deci,si deci...mie imi place_ fasolea si lintea si mazarea si cartofii.Dar nu toti e ca mine.Succesuri multe va doresc dragi politicieni.

Chiar,retoric,ce o fi cu mine pe aici.M-am trezit vorbind.Politichia nu imi place,in rest gasesc eu o cale sa scap de crahul acesta.Sanatosi sa fim.

Tashi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

In politica ca si-n fotbal. Un Piturca la carma, mitici prin preajma, poporul face si desface echipe, victorii duduitoare in amicale. Dar cand vine scadenta: mondiale ioc. Am ingrosat ceea ce caracterizeaza 99% din postari. Facem si desfacem acorduri si guverne. Cu totii. Eu, tu, noi, voi, fara sa avem habar despre ce vorbim. Bunul simt insa imi spune ca niciodata nu-i dracul asa negru si nici sfantul fara de pacat.

Uite si FMI-ul. Nu-i nici bun, nici rau. Economistii insa zic in mare parte ca-i necesar. Fa-te frate cu dracul pana treci puntea! Asta facem acum. N-o facem, s-ar putea sa cadem in vartejul de dedesubt.

Altceva vreau insa sa va spun.
Am intrat pe situl oficial al FMI-ului. Mult mai multe informatii si mai la obiect decat prostiile debitate prin mass media neaosa. Printre altele un www.imf.org/external/pubs/ft/scr/2007/cr07220.pdf" target="_blank">raport din 2007 (pdf) privind simularile economiei romanesti. Simulari babane cu zeci de ecuatii, multiple scenarii posibile, etc. Matematica multa si nu zvonuri de cancan. Baietii de la FMI chiar se pricep la economie, spre deosebire de noi. Am rasfoit si eu documentul si m-au frapat unele lucruri. Ca de exemplu curba dobanzii de referinta a BNR: prezicerea din 2007 se potriveste cu ceea ce s-a intamplat de atunci incoace. Curba cresterii PIB-ului, asemenea (baietii au anticipat ca in 2009 vom avea crestere minima!!)
Merita rasfoit; chiar daca ecuatiile de-acolo ma depasesc total concluziile sunt cat se poate de pertinente si, acum ne dam seama, chiar adevarate. Si atentie, erau puse pe hartie in perioada in care economia duduia si aproape toti luau in deradere semnalele de alarma trase pe ici pe colo.

PS. www.imf.org/external/np/sec/pr/2009/pr0986.htm" target="_blank">Aici este anuntul oficial al FMI privind incheierea acordului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

[quote]citat din mesajul lui copiloi

gabi3604, vrei sa-ti cauti alte subiecte unde, cu siguranta, ai avea mai multe de spus? Pliiizzzz.....

Merci!

Alina

Tie ti se pare ca ai avut asa de multe de spus, si ai argumentat asa de grozav, incat sa trimiti pe altii la plimbare??? Ai raspuns cumva la intrebarile puse p-aci in legatura cu datele tale despre conditiile concrete puse de FMI Romaniei pt. acest imprumut? Pliiiiz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Curba cresterii PIB-ului, asemenea (baietii au anticipat ca in 2009 vom avea crestere minima!!)

Eu zic sa mai verifici si sa vezi in ce an a avut RO cea mai mare crestere economica si apoi sa revezi graficul FMI

Banuiesc ca ecuatii, grafice si calcule matematice gasesti si in rapoartele altor tari, inclusiv in alea in care FMI a esuat

Pareri pertinente (fara ecuatii) gasesti si pe wikipedia, unde, printre altele, scrie:

Overall the IMF success record is perceived as limited. While it was created to help stabilize the global economy, since 1980 critics claim over 100 countries (or reputedly most of the Fund's membership) have experienced a banking collapse that they claim have reduced GDP by four percent or more, far more than at any time in Post-Depression history.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Hahaha... adica nu doar ca bugetarilor li se ingheata salariile, dar sunt si concediati 5 procente din ei. Mdaaa...in mod cert e mai buna solutia imprumutului decat cea a unei perioade de restrictii drastice, insa fara a ne lasa "legati" de fmi.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Alina care sunt solutziile alea drastice propuse sau mai bine zis gindite de tine?

dana

Mergi la inceput

Ai spus bine pareri. Wikipedia este un dictionar de pareri. Atat tot.

Mergi la inceput

Citat:

Si atentie, erau puse pe hartie in perioada in care economia duduia si aproape toti luau in deradere semnalele de alarma trase pe ici pe colo.

PS. www.imf.org/external/np/sec/pr/2009/pr0986.htm" target="_blank">Aici este anuntul oficial al FMI privind incheierea acordului.

Dar cind a duduit economia Romaniei in ultimii ani?Intrebarea nu este deloc tendentziosa!Ca s-au inregistrat niste cresteri de PIB e una dar sa afirmi ca economia duduia...e un pic cam mult!

Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos
Citat:
Si atentie, erau puse pe hartie in perioada in care economia duduia si aproape toti luau in deradere semnalele de alarma trase pe ici pe colo.

Dar cind a duduit economia Romaniei in ultimii ani?Intrebarea nu este deloc tendentziosa!Ca s-au inregistrat niste cresteri de PIB e una dar sa afirmi ca economia duduia...e un pic cam mult!

Licenta nu-mi apartine.
Cica duduia din plin in vara lui 2008. Duduia motorul unei motociclete al carei sofer si-a pierdut saptamana trecuta permisul de conducere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Deja www.hotnews.ro/stiri-politic-5537347-traian-basescu-fmi-recomanda-reducerea-5-personalului-bugetar.htm" target="_blank">Baselu se spala pe maini ...

Halal conditii impuse de FMI, nu?

Alina

Astea-s singurele solutii(conditii)?

Am scapat ieftin.

Tu Alina, ce alta solutie ai vedea, una mai buna, evident?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui andacos
Citat:

Licenta nu-mi apartine.
Cica duduia din plin in vara lui 2008. Duduia motorul unei motociclete al carei sofer si-a pierdut saptamana trecuta permisul de conducere.

multzumesc de precizare!."noroc"cu criza asta ca altfel cine stie ce mare putere economica devenea Romania!de baga in sperietzi si America si europa occidentala!

Dana

Mergi la inceput