Eu mi-s contra FMI..mai e cineva ca mine?

Eu mi-s contra FMI..mai e cineva ca mine? | Autor: alina023

Link direct la acest mesaj

Desi in mod sigur este lupta cu morile de vant...putem macar sa facem cunoscut ca nu suntem de acord cu aceasta noua si grandioasa inselaciune pe care suntem nevoiti sa o inghitim iar nemestecata.

http://www.petitieonline.ro/petitie-p67703048.html

Nu ma hazardez in comentarii contradictorii din simplul motiv ca nu vreau sa conving pe nimeni ca eu am dreptate. Cine insa este de aceiasi parere cu mine, este invitat/a sa semneze mai sus.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Dar cine scrie petitzia asta?

Eu nu ma pricep la politica si alte chestii,in schimb stiu ca Ungaria de exemplu a cerut ajutor EU o suma pentru a face fatza crizei economice!Am auzit dar nu pot aduce link-uri ca n-am timp prea mult sa caut,ca Romania ar fi falimentara!(daca stie cineva mai multe chiar as vrea sa stiu daca asa este sau nu).Si nu numai Romania!

Oricum nu intzeleg rostul acestei petitzii atita timp cit criza economica afecteaza pe totzi si fara anumite infuzii de capital chiar nu potzi supravetzui!Dar eu nu ma pricep(este extrem de serioasa afirmatzia mea)asa ca...vreau sa vad ce spun cei care se pricep!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

E un demers intru-totul inutil, fie si numai pentru ca, conform www.petitieonline.ro/aspecte-legale.html" target="_blank">Ordonantei nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor:
Art. 7.
Petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de identificare ale petitionarului nu se iau in considerare si se claseaza, potrivit prezentei ordonante.

Cine a initiat petitia asta? "Informatie confidentiala"
Nu mai zic de limbajul de lemn in care e redactata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Eu nu ma pricep la politica si alte chestii,in schimb stiu ca Ungaria de exemplu a cerut ajutor EU o suma pentru a face fatza crizei economice!

Asa-i, si Ungaria a cerut credit de la FMI, inca din noiembrie. De atunci, situatia din Ungaria s-a inrautatit: d.p.d.v. economic sunt la pamant, primul lor ministru si-a dat demisia, etc.

Deci, dupa 5 luni de stat in poale la FMI e cam vai de capu' lor !

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Citat:

Eu nu ma pricep la politica si alte chestii,in schimb stiu ca Ungaria de exemplu a cerut ajutor EU o suma pentru a face fatza crizei economice!

Asa-i, si Ungaria a cerut credit de la FMI, inca din noiembrie. De atunci, situatia din Ungaria s-a inrautatit: d.p.d.v. economic sunt la pamant, primul lor ministru si-a dat demisia, etc.

Alina

Alina tare ma bucur sa te revad,nu vreau sa-mi sara lumea forumista-n cap,dar surse din tzara(bineee daca ma intrebi pe mine ele traiesc undeva in lumea lor)m-au informat ca de fapt criza nici nu exista in Romania,ca de fapt EU "ne fortzeaza"sa ne alaturam "urgiei"mondiale!
Dureros ca o parte din afirmatzia de mai sus,apartzine unei studente la relatzii police!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Nu cunosc initiatorul petitiei si nu ma intereseaza. Important pentru mine este ca imi lasa impresia (falsa, stiu) ca pot sa-mi fac cunoscuta pozitia fata de o hotarare pe care o consider absolut dezastruoasa pentru Romania.

Guvernul ungar a avut macar bunul simt de a argumenta necesitatea acelui imprumut inca de anul trecut. Si nu prin limbaj evaziv si "bagator in ceata", asa cum fac ai nostri.

Da, criza este globala. Dar din nefericire o indatorare de acest gen nu este nici pe departe o solutie ba chiar va agrava efectele pe termen lung.

In plus, eu vreau sa aflu un lucur extrem de simplu. Pe mine, contribuabil, cel care va plati din buzunar, pe copiii mei, cei care vor fi afectati chiar mai mult, ne-a intrebat cineva daca suntem de acord cu asta?

Romani, nu ni se pregateste ceva. Ni s-a servit cianura cu cana si noi nu putem decat sa o bem. Sa avem pofta!

PS. Da, stiu ca este inutil demersul. Dar mai mult decat atat nu as putea face, decat eventual sa ies in strada. Si nu singura!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023
In plus, eu vreau sa aflu un lucur extrem de simplu. Pe mine, contribuabil, cel care va plati din buzunar, pe copiii mei, cei care vor fi afectati chiar mai mult, ne-a intrebat cineva daca suntem de acord cu asta?

pai nu ai avut domle alegeri...tu ai ales guvernul..parlamentul...ce vrei mai mult de atit? sa-ti dea telefon sa te intrebe?
probabil ca stiu ei de ce au facut imprumutul...au si ei niste calcule facute si nu ies banii..nu au sa plateasca armata, politia...pensiile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Asta cu nenorocirile imprumutului extern o mostenim de la aia de dinainte de 89.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Citat:

Alina

Alina tare ma bucur sa te revad,nu vreau sa-mi sara lumea forumista-n cap,dar surse din tzara(bineee daca ma intrebi pe mine ele traiesc undeva in lumea lor)m-au informat ca de fapt criza nici nu exista in Romania,ca de fapt EU "ne fortzeaza"sa ne alaturam "urgiei"mondiale!
Dureros ca o parte din afirmatzia de mai sus,apartzine unei studente la relatzii police!

Dana

asta face parte din categoria ´´complot-atentie, cineva are ceva cu noi´´.

Cum sa nu existe criza in Ro? Exista si inca nu e la apogeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Asta cu nenorocirile imprumutului extern o mostenim de la aia de dinainte de 89.

Nu imprumutul in sine e buba, ci de la cine "luam" acest imprumut....vezi ce "succesuri" a mai avut FMI prin lume si apoi mai vorbim....
Citeste cartea "Globalisation and its Discontents" de J. Stiglitz (laureat Nobel) si vezi ce spune de FMI si de tarile care iau imprumut de la FMI ...
Raspunde la intrebarea: de ce nicio tara din vest (inclusiv SUA) nu ia credit de la FMI?...si apoi mai vedem cum e cu fantomele trecutului

Dana,

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Loryi, nu confunda borcanele. Imprumutul asta nu-i unul oarecare. Citeste putin despre FMI si conditiile pe care le impun (si pe care noi inca nu le-am aflat) precum si despre efectele pe care le-au generat pana acum in tarile care au indraznit sa ceara bani de la ei. Vei vedea ca nu da cu cu plus oricum ai lua-o.

Guestus, eu i-am ales. Prin neprezentare. Nu spun sa fi organizat vreun referendum, insa o consultare a opiniei publice s-ar fi putut face. Inainte de alegeri se scot gramezi de bani pentru sondaje de opinie (siiigur ca daaa...platite de catre partide, din buzunarul propriu si personal ). Acum ai vazut ceva de genul asta? Ai auzit undeva?

Au facut calcule? Da! Si platesc pensiile cu banii astia? Ma faci sa rad! Pensiile le vom plati tot noi. Si nu fii sigur ca la 70 de ani varsta de pensionare (sugerata "discret" de diverse foruri...haha!) vei mai ajunge tu sa beneficiezi de asa lux.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput