Intoleranta cindse discuta despre partide politice

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Sunt surprinsa...

Chiar nu a aparut pana acum in discutie "defectul" cel mai important al lui Crin Antonescu.
Si anume prietenia cu Dinu Patriciu.

Of, of, v-ati pierdut vigilenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ba da, Simona, am inteles foarte bine. Si nu sunt de acord ca votezi numai partidul, nu, votezi si persoana! Cand pui stampila pentru un presedinte conteaza si persoana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5

Sunt surprinsa...

Chiar nu a aparut pana acum in discutie "defectul" cel mai important al lui Crin Antonescu.
Si anume prietenia cu Dinu Patriciu.

Of, of, v-ati pierdut vigilenta

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Cu atit mai mult cu cit si-a asumat-o prin viu grai la ora de maxima audienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl

Ba da, Simona, am inteles foarte bine. Si nu sunt de acord ca votezi numai partidul, nu, votezi si persoana! Cand pui stampila pentru un presedinte conteaza si persoana!

Cind au fost Iliescu si Vadim Tudor in turul 2, a contat persoana?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana

atunci voteaza-l pe el, daca subscrii principiilor lui.

Nu inteleg ce vrei de la noi.

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Nu ai inteles ce am vrut sa spun. Exact aceleasi "calitati" le are si Iliescu si Doamne fereste sa pun stampila pe el!!!! Ca trebuie ceva mai mult ca cineva sa ma convinga sa-l votez!
Ce vreau de la tine, Iileana???? NIMIC! Este un forum unde se discuta pro si contra, vrei sa fie unanimitate in pareri? Sau este iritant ca exista si alte pareri? Am cerut niste argumente pro Antonescu si am zis ca acele caracterizari facute mai sus nu sunt suficiente, pentru ca sunt pareri proprii/impresii si atat! Ca vreau sa vad de ce acest om merita sa fie el cel ales si vreau fapte! Am voie sa intreb, nu?

Eliza, am vazut si eu cand am dat cautari mai devreme...of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Offffffffff, politica...Mai ales ca mai e putin si vor fi " europarlamentarele" si deja a inceput lupta de adunat semnaturi...
Mie mi se pare ca nici unul dintre partidele actuale nu fac fata la situatia in care se afla tara acum...se fac imprumuturi de la F.M.I.si de unde mai pot...sa acopere gaurile create de cei dinainte...si tot asa...
Politica...politica, dar de poporul asta ...cui ii pasa?
Eu cred ca de aiai vine intoleranta asta cand se discuta de partidele politice...ROMANUL S-A CAM SATURAT!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:
citat din mesajul lui cl

Cind au fost Iliescu si Vadim Tudor in turul 2, a contat persoana?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Uh, Simona, da! Dar vezi tu, nu intodeauna parerea noastra e aceeasi cu cea a majoritatii si de aceea se ajunge uneori in niste situatii care sunt un cosmar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza5
E nula! Nu numai ca nu are discurs si are lacune esentiale cand e vorba de limba romana, este pur si simplu nula din punctul de vedere al cunostintelor sau initiativelor politice.

Sunt de acord (partial) cu tine. Spun partial, pentru ca eu chiar nu stiu ce-i poate pielea Basescei. Nici tu nu ai de unde sti, faci o presupunere.
Sigur ca, in acest moment, nu poate fi comparata cu Valean. Din multe motive.
Dar, eu nu de comparatia asta vorbeam, de ce imi rastalmacesti vorbele? Chiar nu poti vorbi la subiect? Spuneam ca Valean a ajuns europarlamentar direct din patul lui Antonescu si asta este exact aceeasi situatie cu Eba, care (poate) va ajunge acolo de mana tatalui.
Adica, daca e sa se vorbeasca speculativ, se poate face despre amandoua.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl

Esenta nu e acolo, doar am pus cateva exemple. Nu aveti decat sa cautati singurei, am mai spus-o. Dar, Alina, tu ai intodeauna dreptate . N-am chef sa discut la infinit in contradictoriu cu tine. Treaba ta daca tu crezi ca ccc Crin Antonescu e o floare pura si nepatata. Dar ce e valabil la tine, la mine nu e. Fum fara foc nu iese!
Si daca tot intrebi de ce merite are nu stiu cine, de ce nu raspunzi tu ce merite are Antonescu, ca doar fuse si ministru, nu? Si nu-mi mai servi inca o data ce crezi tu despre el, ca pe urma te intreb si eu pe tine ce merite ai ca sa iau de bun ce spui tu despre el. Nu vreau caracterizari si vorbe goale, ci argumente si fapte.

cl, a discuta in contradictoriu nu e cu nimic rau, atata timp cat e pe idei si argumente.

Acuzi pe altii de "vorbe goale", dar tu nu vii cu nimic in schimb! Umple tu "golul" - cu argumente si idei pertinente, si nu-ti mai consuma energia caracterizandu-ma pe mine .

Rufus, vad ca dintr-o data ai prins gustul link.urilor , dar esti inca foarte stangaci.... Nu prea se nimereste link-ul cu ce vrei tu sa demonstrezi . Vorba lui cl, faptele vorbesc, nu vorbele goale.....iar link-urile tale nu sunt altceva decat niste vorbe goale, niste sfortari ale unor oficine de a gasi buba aia mare a lui Antonescu, care nu vrea sa se arate....

Mai sapati, mai sapati.....poate, poate veti gasi ceva mai consistent....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Claudia, Dl. Iliescu nu corespunde altor parametrii mentionati pe lista Alinei.

Citat:
Am cerut niste argumente pro Antonescu si am zis ca acele caracterizari facute mai sus nu sunt suficiente, pentru ca sunt pareri proprii/impresii si atat! Ca vreau sa vad de ce acest om merita sa fie el cel ales si vreau fapte! Am voie sa intreb, nu?

Pe un forum de discutii asta vei gasi, proprii pareri.
Altceva ce sa facem? Sa "ne batem" in link-uri de articole de prin ziare?

Dar nu vrea nimeni sa te convinga sa-l votezi.
Eu am povestit de ce l-as vota eu. Simona, Alina, la fel.
Tu, Claudia, nu-l vota.

Mergi la inceput