Intoleranta cindse discuta despre partide politice
Raspunsuri - Pagina 9
sirimie spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cl
Uh, Simona, da! Dar vezi tu, nu intodeauna parerea noastra e aceeasi cu cea a majoritatii si de aceea se ajunge uneori in niste situatii care sunt un cosmar. |
Dar atunci a fost asa: nu au iesit oamenii sa voteze pentru ca vroiau un candidat frumos/destept/moral etc, au votat cei din mediu rural (care incredibil isi stiu mai bine interesul decit unii din mediul urban) si altii extremisti. Si rezultatul a fost ca cei cu salariu mare din mediul urban nu au fost reprezentati in guvern.
Asa se va intimpla probabil si la alegerile de anul asta. Au sa voteze cu Iliescu & co cei obedienti, si restul nu se mai duc la vot pentru ca "nu ai pe cine alege". Pentru ca se uita la oameni, si pentru ca in campania electorala (si nu numai) toti ajung sa fie denigrati in vreun fel sau altul.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Eu nu am "culoare politica". Eu am interese. Eu vreau ca cei pe care ii aleg sa imi apere interesele, buzunarul cu alte cuvinte. |
Memorabil! Esenta triplu-distilata a liberalismului.
Eliza5 spune:
citat din mesajul lui Rufus Dar, eu nu de comparatia asta vorbeam, de ce imi rastalmacesti vorbele? Chiar nu poti vorbi la subiect? Spuneam ca Valean a ajuns europarlamentar direct din patul lui Antonescu si asta este exact aceeasi situatie cu Eba, care (poate) va ajunge acolo de mana tatalui. Adica, daca e sa se vorbeasca speculativ, se poate face despre amandoua. |
Vorbesc la subiect: Adina Valean NU a ajuns europarlamentar din patul lui Crin Antonescu. Era maritata bine merci cand a inceput mandatul de europarlamentar.
Relatia cu Antonescu a aparut DUPA aceea.
Rufus spune:
citat din mesajul lui copiloi Rufus, vad ca dintr-o data ai prins gustul link.urilor , dar esti inca foarte stangaci.... Nu prea se nimereste link-ul cu ce vrei tu sa demonstrezi . Vorba lui cl, faptele vorbesc, nu vorbele goale.....iar link-urile tale nu sunt altceva decat niste vorbe goale, niste sfortari ale unor oficine de a gasi buba aia mare a lui Antonescu, care nu vrea sa se arate.... |
Stiu, Alina, pentru tine nu se nimereste linkul, nici nu stiu cum s-ar nimeri...vorbele-s goale, ca nu-ti plac...iar cine spune altfel, incearca sa adune bube pe capul lui Antonescu...Basescu e de vina, nu?
Iti place sau nu, sunt destui care gandesc altfel ca tine. Desigur, oamenii lui Basescu...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
cl spune:
Iileana, nu am cerut sa ne batem in linkuri. Daca tu asta ai inteles... Iar cu cine voi vota eu nu are nici o relevanta aici (de chestia cu voteaza-l pe Iliescu nici nu are sens sa-ti mai spun cum mi se pare!). Am intrebat cum convingi o persoana neutra sa-l voteze pe Antonescu. Ati raspuns si v-am raspuns ca mie nu mi se pare suficient ca sa convingi pe cineva, ca vreau si niste fapte, nu doar pareri. E un forum unde se discuta, da? Cine vrea participa la discutie, cine nu, nu.
Antonescu a fost ministru, vreti sa fie presedinte. Prin ce s-a remarcat el cand a fost minstru? Ce a facut bun? Asta intrebam. E asa de greu de inteles?
Si da, gasesti pareri pe un forum, dar se pot da si niste exemple (daca exista, evident), nu?
Eliza5 spune:
citat din mesajul lui cl Iileana, nu am cerut sa ne batem in linkuri. Daca tu asta ai inteles... Iar cu cine voi vota eu nu are nici o relevanta aici (de chestia cu voteaza-l pe Iliescu nici nu are sens sa-ti mai spun cum mi se pare!). Am intrebat cum convingi o persoana neutra sa-l voteze pe Antonescu. Ati raspuns si v-am raspuns ca mie nu mi se pare suficient ca sa convingi pe cineva, ca vreau si niste fapte, nu doar pareri. E un forum unde se discuta, da? Cine vrea participa la discutie, cine nu, nu. Antonescu a fost ministru, vreti sa fie presedinte. Prin ce s-a remarcat el cand a fost minstru? Ce a facut bun? Asta intrebam. E asa de greu de inteles? Si da, gasesti pareri pe un forum, dar se pot da si niste exemple (daca exista, evident), nu? |
Hi, hi, hi, sunt foarte curioasa cum ar fi raspuns la aceasta intrebare fanii lui Basescu inainte sa fie ales presedinte. Care au fost realizarile lui Basescu din pozitia de Ministru al Transporturilor?
Autostrazi? Flota? .... something??
cl spune:
Alegerea raului cel mai mic, Eliza ? Acum sa nu-mi spuneti la fel si de Antonescu .
Chiar nu se gaseste unul care sa merite in tara asta????
copiloi spune:
Ok, Rufus!
Da, Basescu e de vina....daca n-ar fi fost el, calitatile lui Antonescu nu ar fi fost atat de remarcate!
Faptul ca apartinem de electorate diferite, e un compliment pentru mine!
Alina
iileana spune:
citat din mesajul lui cl Am intrebat cum convingi o persoana neutra sa-l voteze pe Antonescu. |
Repetind motivele pentru care l-as vota eu.
Lista Alinei + "Am pretentia de la presedintele Romaniei sa fie, pe plan intern, un mediator responsabil al scenei politice si, pe plan extern, purtatorul unei imagini de tara europeana.
Crin Antonescu ar raspunde, dupa parerea mea, multumitor ambelor cerinte, spre deosebire de presedintele in exercitiu."
citat din mesajul lui cl Antonescu a fost ministru, vreti sa fie presedinte. Prin ce s-a remarcat el cand a fost minstru? Ce a facut bun? |
Habar n-am. Am inteles (din diverse link-uri :))) ca s-a descurcat bine.
Nu-l votez acum sa fie ministrul tineretului si sportului, il votez pentru alta functie care presupune alte exigente.
cl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana ...Am pretentia de la presedintele Romaniei sa fie, pe plan intern, un mediator responsabil al scenei politice si, pe plan extern, purtatorul unei imagini de tara europeana. Crin Antonescu ar raspunde, dupa parerea mea, multumitor ambelor cerinte, spre deosebire de presedintele in exercitiu."
Habar n-am. Am inteles (din diverse link-uri :))) ca s-a descurcat bine. Nu-l votez acum sa fie ministrul tineretului si sportului, il votez pentru alta functie care presupune alte exigente. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Da, parerea ta ca ar corespunde, e dreptul tau sa crezi asta. Intrebarea este daca va face fata cerintelor, daca el corespunde. Ca daca a dat rateuri cand a fost ministru si a fost implicat in anumite scandaluri atunci, cine garanteaza ca nu se va intampla la fel cand va fi presedinte? Stiu, o sa-mi spui ca nimeni, ca e la ca LOTO. Numai ca eu m-am cam saturat de LOTO...
PS da-mi si mie linkurile alea