Intoleranta cindse discuta despre partide politice
Raspunsuri - Pagina 10
copiloi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cl Prin ce s-a remarcat el cand a fost minstru? Ce a facut bun? |
S-a remarcat, nefacand rau! Din perspectiva zilelor de astazi, si asta e un merit! Nu a furat, nu a preacurvit , nu a mintit ...
Nu sunt suficinte argumente pentru a spune de cineva ca e OK ?!?
Sa inteleg ca voi l-ati ales pe Basescu din prisma meritelor lui ca ministru? Oh, God
Alina
Rufus spune:
citat din mesajul lui Eliza5 Vorbesc la subiect: Adina Valean NU a ajuns europarlamentar din patul lui Crin Antonescu. Era maritata bine merci cand a inceput mandatul de europarlamentar. Relatia cu Antonescu a aparut DUPA aceea. |
Nu stiu de ce insisti:
http://www.cancan.ro/2007-10-30/Adina-Valean-dezminte-ca-se-marita-cu-Crin-Antonescu.html
Vreau sa fiu bine inteles: nu ma intereseaza de ce si cum a ajuns doamna europarlamentar, inteleg ca ea chiar face treaba buna acolo.
Sunt revoltat doar de dezinformarile pe care, cateva din voi, le puneti constant, cu "huo Basescu, cu neamu' lui" in coada.
Nu ma intereseaza nici EBA, nici Antonescu, nici Basescu, dar nu-mi plac vorbele sforaitoare, cocotate la rang de adevar absolut.
Nu am nici un motiv sa o acuz pe Valean pe baza unui ziar, indiferent ce parere am eu. Dar nici nu vad motivul pentru care tu (si altele) bagi mana in foc pentru ce spui aici.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
iileana spune:
citat din mesajul lui cl PS da-mi si mie linkurile alea |
Pai tre' sa le caut, claudia, ca nu mi-a traznit prin cap sa le salvez pentru zile negre .
Ca daca a dat rateuri cand a fost ministru si a fost implicat in anumite scandaluri atunci, |
Ce rateuri? Ce scandaluri?
daca te referi la recentul efort de a-l "lipi" de Popoviciu, nu tine, e un bluf.
Rufus spune:
citat din mesajul lui copiloi Faptul ca apartinem de electorate diferite, e un compliment pentru mine! |
Aaaa...de unde stii tu de ce electorat apartin eu?
Ai avut o viziune?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Eliza5 spune:
citat din mesajul lui Rufus Nu am nici un motiv sa o acuz pe Valean pe baza unui ziar, indiferent ce parere am eu. Dar nici nu vad motivul pentru care tu (si altele) bagi mana in foc pentru ce spui aici. |
Rufus, eu bag mana in foc numai pe ceea ce STIU, nu pe ceea ce citesc in Cancan .
Natasa spune:
Ca sa raspund titlului acestui topic, intoleranta este un cuvint gresit folosit. Lumea nu e intoleranta cind se dicuta despre partide politice, e doar satula de atitia hoti, curve, tantalai si papagali care pretind ca fac politica. Asta e tot. Eu refuz de citiva ani sa-mi mai consum nervii si timpul pe stiri, discutii contradictorii etc. SInt toti o apa si-un pamint si doar o mina de fier ar putea sa ne mai scape de asemenea scursuri. Si ca sa nu se mai oboseasca cineva sa ma intrebe de ce nu ma implic in politica daca vreau sa schimb ceva, ii dau si raspunsul: pentru ca daca nu esti ca ei, daca nu accepti compromisurile, spagile, nepotismele esti ingropat de viu (si nu vorbesc in necunostinta de cauza sau din auzite). Asa ca imi pare rau, dar la noi nu-s partide politice, doctrine etc, sint doar niste haite care se schimba la putere. Se schimba doar curva din prim-plan sau ipocritul care ne tine discursuri despre cum trebuie sa stingem cureaua sau cum duduie economia...Jenant.
xenocid spune:
Ete individa raspundea la www.valean.eu/2007/10/27/emma-nicholson-si-merele-stricate/#top3" target="_blank">blogul personal in 2007 la intrebarea:
Draga eurocandidata Adina Valean, deja lumea comenteaza. Si comenteaza ceva de genul: cand te mariti cu Crin Antonescu? Ne spui sau nu ne spui, ne spui, ne spuuuuuui?
urmatoarele:
Nu pot sa ma marit cu dl. Antonescu, fiindca sunt deja maritata. As fi zambit la acest zvon daca dl. Crin Antonescu nu ar fi avut de curand o drama personala, care face aceste prostii mai putin amuzante. Va rog mult, haideti sa pastram putina decenta.
Intre timp prima situatia de incompatibilitate s'a remediat printr'un divort iar drama personala care facea toata poveste indecenta s'a pulverizat in momentul in care CAntonescu a defilat cu decedata impaiata prin revista de casa in preajma alegerilor pentru a mai smulge pe langa lacrimi si cateva voturi.
Poate sint eu mai anacronic dar un asemenea comportament mi se pare descalificant pentru un barbat. Mai ales unul de stat.
copiloi spune:
Mey, xenocid, acu pe bune .....chiar sa fi recunoscut in acel interviu ca e cu Valean, drama pe care a trait-o (si pe care fiica lui, cel putin, cu siguranta o mai traieste) nu ar mai fi fost... drama????
Ce treaba are una cu alta??? Ce relevanta are acest aspect in discutia de fata???? Ca a fost impreuna cu una maritata, e treaba lui....nu stii ce era in viata ei sau a lui
Vad ca ati coborat stacheta cu fel si fel de argumente cancaniste
Alina
sirimie spune:
xenocid, merci pentru compliment (adica o iau ca pe un compliment ).
Deci tu tot cu Basescu vei vota?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
Eliza5 spune:
citat din mesajul lui xenocid Poate sint eu mai anacronic dar un asemenea comportament mi se pare descalificant pentru un barbat. Mai ales unul de stat. |
dar "tiganca imputita", "pasarica", betiile cu Becali, "suie-te pe masa ca iti arat eu cum se face".... cum ti se par?
Comportamente calificante pentru un barbat.. de stat?
P.S. Ca sa nu-ti mai spun ca nu are nicio legatura ce a fost in 2007 (cand nu erau impreuna si da, normal ca Adina Valean a negat) cu ceea ce se intampla in 2009 cand da, sunt impreuna si probabil mandri de asta.