Intoleranta cindse discuta despre partide politice

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Informeaza-ma tu! Pliiiz! Sunt numai ochi si urechi!

Alina

Asta arata cat citesti ce se scrie. Ai intrat pe vreunul din link-urile puse de mine? Dar esti fata mare, da si tu o cautare si vezi ce mai gasesti. Te asigur ca nu te vei plictisi! Spor la treaba!

Wow, am crezut ca am pierdut ceva esential....cautand link-.urile tale chiar imi reprosam ca in toti acesti ani nu am citit ce trebuie, esenta fiind (credeam) in link.urile de la tine

Deci, un link e despre ce a spus nu stiu cand Iliescu (si ce-i cu asta? ) Ce relevanta are? Ce vina sau merit are Antonescu ca Iliescu si-a dat cu parerea?

Un alt link e cu o poveste aparuta intr-o publicatie no name, despre nu stiu ce teren....daca e vreo buba acolo, va afla justitia, nu noi .

Iar un alt link de-al tau e de la blogu lui Rogozanu Who is Rogozanu? Ce merite are acest Rogozanu, ca sa fie bagat in seama? Oricum, nu zice nimic de rau la adresa lui Antonescu, nu ceva ce nu s-ar putea ameliora

La ce dileme/ intrebari ai la adresa lui Antonescu, ma asteptam sa fi avut niste surse de informare mult mai solide

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:

Meritele lui Antonescu:

- nu e c--va politica - a fost, este si va fi in PNL, indiferent de scorul partidului;
- nu a fost securist (in Romania asta e o mare calitate);
- este un intelectual rafinat, are un discurs excelent si are portretul tipic de om politic adevarat (ceea ce foarte rar gasesti in politica romaneasca);
- nu si-a dezvoltat afaceri, biznisuri, profitand de functia lui politica;
- nu a fost implicat in scandaluri;
- nu e populist si nici nu incearca sa fie po****r cu orice pret;
- ca om politic a evoluat foarte mult.

-si-a pastrat, de-a lungul timpului, propriile principii. Nu le-a incalcat chiar daca asta l-a costat ceva, pe moment, din punct de vedere al carierei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Esenta nu e acolo, doar am pus cateva exemple. Nu aveti decat sa cautati singurei, am mai spus-o. Dar, Alina, tu ai intodeauna dreptate . N-am chef sa discut la infinit in contradictoriu cu tine. Treaba ta daca tu crezi ca ccc Crin Antonescu e o floare pura si nepatata. Dar ce e valabil la tine, la mine nu e. Fum fara foc nu iese!
Si daca tot intrebi de ce merite are nu stiu cine, de ce nu raspunzi tu ce merite are Antonescu, ca doar fuse si ministru, nu? Si nu-mi mai servi inca o data ce crezi tu despre el, ca pe urma te intreb si eu pe tine ce merite ai ca sa iau de bun ce spui tu despre el. Nu vreau caracterizari si vorbe goale, ci argumente si fapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Situatia e la fel de "cinstita" ca si cea a Elenei (dar pe voi va omoara numele de Basescu); diferenta este ca EBA si-a dat demisia din partid si, chiar daca toata lumea stie cine i-a strans semnaturile si cine o va vota, Basescu (tatal) poate rade linistit de prostia altora.

Mai, deci mie recunosc ca mi se incurca circuitele cand aud astfel de opinii.
Exact ca atunci cand Elena Basescu era comparata cu Alina Mungiu.

Rufus.. diferenta majora intre aceste cazuri este ca daca pe Elena Basescu ar fi chemat-o altfel (Ionescu, Popescu, Xulescu), nimeni nu ar fi bagat-o in seama in politica. Poate in mall-uri de fitze sau in Bamboo da, ar fi avut admiratorii ei, dar in politica? E nula! Nu numai ca nu are discurs si are lacune esentiale cand e vorba de limba romana, este pur si simplu nula din punctul de vedere al cunostintelor sau initiativelor politice.

Pe cand Adina Valean, chiar daca se numea altfel, si chiar daca nu era combinata cu Crin, ramane o persoana educata, cu experienta, implicata puternic politic, si cu multe realizari! Chiar ne reprezinta cu succes in Parlamentul European! Si nu pentru ca e iubita lui Crin, repet, ci pentru ca este un foarte bun om politic. La naiba, pana si Evenimentul Zilei de azi vad ca imi da dreptate: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/845735/Roaming-pretul-corect/.

In plus:
Europarlamentarul liberal Adina Valean este din 25 aprilie 2007, vicepresedinte al grupului ALDE din Parlamentul European. Propunerea facuta de liderul ALDE, Graham Watson a fost votata in unanimitate de colegii din grup.

Adina Valean sustine ca "Vicepresedintia unui grup politic in Parlamentul European reprezinta o oportunitate dar si o responsabilitate suplimentara. Oportunitate, pentru ca astfel vocea Romaniei se aude mai bine la nivelul inalt al unui for de decizie european, dar si responsabilitate pentru ca asteptarile romanilor pot fi confirmate prin implicarea mea in activitatea grupului. Grupul ALDE a sprijinit Romania in toate momentele cheie ale procesului de aderare si continua sa o faca, de la raportul de tara pana la tarifele pentru roaming, Si sunt increzatoare ca pozitia de vicepresedinte imi va permite ca impreuna cu colegii mei sa aparam mai bine interesele Romaniei in dosarele complexe de la nivelul Uniunii Europene si sa contribuim la promovarea unei imagini a Romaniei ca si contribuitor important la proiectul european".

Adina Ioana Valean este membru in Comisia pentru Libertati civile, justitie si afaceri interne (LIBE), o comisie cu "greutate" a Parlamentului European. In doar 6 luni de activitate (mandat inceput doar in 20 noiembrie 2006) s-a implicat activ in agenda de lucru a Comisiei LIBE.

Plecand de la principiul mentinerii balantei intre nevoia de securitate si dreptul fundamental de respectare a vietii private a cetateanului, cele 18 amendamente depuse de Adina Valean au vizat in special domeniul protectiei datelor personale si al vietii private (dosarele EUROPOL, Tratatul Prüm si in cel cu privire la schimbul de informatii din cazierele judiciare).

Europarlamentarul liberal a luat pozitie in toate
dosarele care vizau direct interesele Romaniei (motiunea cu privire la reluarea adoptiilor internationale, raportul cu privire la centrele de detencie CIA, dar si cel cu privire la reglementarea tarifelor de roaming).
Totodata, Valean a sprijinit mai multe ONG-uri sau asociatii profesionale romanesti in a-si face cunoscuta pozitia pe dosare europene (scrisorile Asociatiei jurnalistilor MEDIASIND si ale Asociaciei magistratilor adresate lui Franco Frattini, vicepresedintele Comisiei Europene).

Valean considera extrem de importanta " exercitarea de catre romani a cetateniei europene" prin participarea activa la dezbaterile Uniunii Europene. Initierea campaniei de informare privind numarul de urgenta unic european '112' este un astfel de exemplu. Campania vizeaza strangerea a 1 milion de semnaturi pentru a cere Comisiei evaluarea la nivel european a functionarii serviciului (rezolvarea problemelor de translatie, localizarea apelurilor), precum si alocarea unui buget important de po****rizare a numarului. Numai 30% dintre cetateni stiu ca 112 este numarul pe care trebuie sa-l apeleze in caz de urgenta. Adina Valean este implicata si in lansarea altor doua campanii de informare: "MADE IN" - care vizeaza protectia si informarea consumatorilor asupra produselor de import, prin etichetarea obligatorie a tuturor produselor din afara UE, dar si campania de promovare a domeniului ".eu".

Pai exista comparatie???? Si voi spuneti ca e vorba de acelasi lucru cu Elena Basescu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Meritele lui Antonescu:

- nu e c--va politica - a fost, este si va fi in PNL, indiferent de scorul partidului;
- este un intelectual rafinat, are un discurs excelent si are portretul tipic de om politic adevarat (ceea ce foarte rar gasesti in politica romaneasca);

Da. A evoluat mult ca om politic

http://www.mediafax.ro/blog/politic/crin-antonescu-hiena-din-serengheti/

Da. Nu si-a dezvoltat afaceri, nu e implicat in scandaluri.
http://www.cotidianul.ro/crin_antonescu_a_pus_si_el_umarul_la_afacerile_lui_popoviciu-78161.html

http://www.mediafax.ro/social/crin-antonescu-nu-il-cunosc-pe-puiu-popoviciu.html?1688;4098706

Da. Intelectual rafinat. Cu discurs excelent si portret de om politic adevarat.

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/845403/SENATUL-EVZ-Alt-sarac-si-cinstit/

Ma opresc aici, stiu ca o sa te superi pe mine. Nu asta vreau.
Dar, pur si simplu, nu stiu de unde scoti ideile.
Te rog, nu-mi spune ca Basescu m-a pus sa scriu asta...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl
ok, Simona, ti-am inteles punctul de vedere, e dreptul tau . Tu ai ales PNL-ul. Putea sa fie oricine altcineva, Popescu, Ionescu, X-ulescu, conteaza doar partidul. Ce faci insa cu unul care nu are nici o culoare politica si nici vreo simpatie pentru unii? Cu argumentele de mai sus sigur nu-l convingi...

Eu cred ca nu m-ai inteles, de fapt. Eu nu am "culoare politica". Eu am interese. Eu vreau ca cei pe care ii aleg sa imi apere interesele, buzunarul cu alte cuvinte.

Si dau din nou exemplul cu indemnizatia pentru mame. PNL a marit-o, PDL/PSD a micsorat-o din motive pe care eu le consider absurde. Eu consider ca aici PNL mi-ar fi aparat interesele.Si mai sint o gramada de alte exemple.

Cind votezi, nu votezi o persoana ci partidul pe care il reprezinta. E gresit sa crezi ca daca il votezi pe Antonescu sau pe oricine altcineva, el va lua toate deciziile. Sau ca macar va lua numai deciziile pe care tu crezi ca le va lua pentru ca e bun/frumos/ne-corupt etc fiindca asa ti se pare tie.

Numai ca in Romania fiecare voteaza persoana, nu ideea. Asta mie mi se pare gresit! De asta nici nu mai merg oamenii la vot, pentru ca oamenii politici sint in general discreditati. Si numai oamenii politici cistiga, pentru ca ii vor vota membrii de partid, nu cei pe care ei ar trebui sa ii reprezinte.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:

Meritele lui Antonescu:

-si-a pastrat, de-a lungul timpului, propriile principii. Nu le-a incalcat chiar daca asta l-a costat ceva, pe moment, din punct de vedere al carierei.

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Nici Iliescu nu si-a schimbat nici partidul, nici principiile...

Mergi la inceput

Claudia, in acest moment NU exista "pe piata" informatii valabile conform carora Crin Antonescu sa fi fost activist utc/securist.
-----------------

Am pretentia de la presedintele Romaniei sa fie, pe plan intern, un mediator responsabil al scenei politice si, pe plan extern, purtatorul unei imagini de tara europeana.
Crin Antonescu ar raspunde, dupa parerea mea, multumitor ambelor cerinte, spre deosebire de presedintele in exercitiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Daca as deschide un subiect "Bubele lui Crin Antonescu" toata lumea s-ar duce acolo si ar dezbate respectivele bube, nu ar mai da nimeni pe aici...

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cl

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:

Meritele lui Antonescu:

Nici Iliescu nu si-a schimbat nici partidul, nici principiile...

atunci voteaza-l pe el, daca subscrii principiilor lui.

Nu inteleg ce vrei de la noi.

Mergi la inceput