Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *19*
Raspunsuri - Pagina 10
mychydutza spune:
cat ma bucur sa aud vesti bune. doamne ajuta in continuare!
"mai avem nevoie si de iarba......"
ralcat spune:
Aida, mi-ai inseninat ziua cu vestile date. Exista minuni daca credem in ele, Dumnezeu face minuni, si la cate rugaminti indreptam spre el sper sa ne auda si pe noi.
Gandul bun si increderea sunt prieteni buni cu minunile, sa nu uitam de puterea lor.
Poti sa ne povestesti despre tratament ? Aveti de ajuns ? Va putem fi macar un pic de ajutor?
Cu gandul la voi in fiecare zi,
Fa Doamne o minune !
Anina_n spune:
Aida, nu ma mir ca deja a vopsit oua si a cerut iepuras, ca mai stiu pe cineva la fel.
O zi senina, in continuare !
Doamne ajuta, sa-i fie bine Emmei !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13.
Emma INVINGE cancerul!
Giova spune:
Doamne ajuta! ma bucur pt. vestile bune!
Emma esti mereu in gandul nostru!
_
Gio23+ si Marco(06.01.2006)
poze
gremlin spune:
Mai putine lacrimi pe pagina, multe floricele, zambete. pupicuri... Ce inseninate ultimele pagini! Ce bine! Si Aida ne spune mai multe...
Doamne ajuta!
cos_minutza spune:
Ce de vesti buneDoamne da putere in continuare micutei Kissy si familiei ei
O zi frumoasa
anca_27 spune:
Aida, cat ma bucur pt voi! Doamne-ajuta la cat mai multe vesti bune! Te urmaresc cu sufletul la gura si cu degetul pe F5 ori de cate ori trec pe langa laptop, spune-ne cate ceva si de samburelul de 15+, cum te simti, in afara de oboseala? Greturi, ameteli? Somnolenta si oboseala cred ca si de aici ti se trage.
Pup Kisulina dulce si modelicioasa!
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma INVINGE cancerul!
Sa fim alaturi de Cristian Stefan
afibebe spune:
Aida ce bucurie.Sa dea bunul Dumnezeu sa ne aduci numai vesti bune.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
Maadi spune:
Ne bucuram enorm de vestile minunate. Ne in continuare pentru vesti si mai bune, pentru zile senin, fara dureri, pentru zambete frumoase si trompetele zgomotoase.
Suntem mereu alaturi de voi cu rugaciuni si ganduri bune.