*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (38)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Ramo2007, rau ati patit-o cu masina. Aveti grija de acum inainte. Acum ii dau dreptate sotului ca nu-mi da voie sa las nimic in masina.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Eli, multa sanatate. Sa treaca repede durerea si sa scapi de problema.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata! Ma bucur ca in sfarsit reusesc sa mai scriu si eu dimineata in sfarsit, mai ales daca statui noaptea pe forum .

Raducu si Luca

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Fetele care primiti pe card indemnizatia ati primit-o impreuna cu alocatia sau cum stiti cat e indemnizatia?
Decizii ceva a primit cineva?

Noi luni plecam la mare pt o saptamana...am rezervat...

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Babyzapi ti-am dat 2 voturi pt flacau.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetele
Miki sa sti ca si Paula mea de 2 zile a inceput sa se trezeasca de 2 ori noapte (de la 1 luna se trezea doar odata ) , stiu de la fete ca se poate si mai rau dar sper sa revina la o trezire pe noapte si e si mai fomista (ceea ce nu e rau in cazul nostru )
La multe lunite Luca si Raducu

Azi noapte am facut si eu o comanda la Quelle sunt curioasa cum or fi masurile sa nu fie prea mari ..oricum de 1 an tot vreau sa comand ceva asa macar sa ma linistesc

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Luca si Radu

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Bonjour mamici

amalia, dandusa, sa va traisca flacaii sa creasca mari si sanatosi!

amalia, mamiseli, lauramiron, multumesc mult pt raspunsuri.

lauramiron, da, laptele il accepta, bea 150 ml dar numai cand vrea ea....adica atunci cand aproximez ca vine ora mesei ii pregatesc biberonul cand il vede imi da peste mana si intoarce capul intr-o parte. Mai incerc de vreo 15 ori in curs de 20 min, dupa care ma duc iar asa intr-o doara sa vad daca ar vrea si atunci deschide singurica gurita si il hlapaie pe tot. Am invatat acum "poezia" si o las in apele ei, cand vrea ea ca ea stie cel mai bine cand ii e foame si cand nu. Dar cu mancarica ma cam pune pe ganduri si habar nu am cum e mai bine sa fac. Cred ca o voi lasa 2-3 zile doar cu lapte dupa care sa reiau diversificarea iar pas cu pas de la capat cu toate ca ajunsesem destul de departe cu diversificarea, adica ii bagasem chiar si carnita de pui.

Oare o fi bine sa o iau de la capat pas cu pas?

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Pup fetele!

in sfarsit m-am mutat! Am carat zilele astea ce n-am carat in viata mea. Chiar ma gandeam ca acum 5 ani cand m-am hotarat sa ma mut cu actualul meu sot, a venit si m-a luat de la camin si aveam numai 2 genti cu bagaje. Acum ne-au trebuit 2 camioane.Bine ca am scapat si de asta. La anul o luam de la capat.Numai ca speram sa fie in casa noastra.

Ami sa-ti traiasca pustiul, sa fie sanatos!

Eli m-am bucurat tare mult cand am citit despre reusita ta cu Balacila si bibe. In sfarsit scapi de nesfarsitul muls. Sper sa-ti treaca repede durerea de la picior.

Piciul meu e bine in sfarsit. Dupa ce o sapt am intrerupt total diversificarea ca daduse kk peste noi, de azi am reinceput cu supa. Sper sa nu o luam de la capat. Oricum, sapt asta cat l-am tinut doar pe lapte, a intrecut orice record: a baut 4 cutii de lapte intr-o sapt. El manca in mod normal cam 2 cutii jumate. S-a acomodat f bine in noua casa. A plans o ora jumate in prima seara inainte de culcare,dar a dormit la fel ca inainte, adica cu faimoasele treziri la 2 si la 5. Iesim afara f mult, de doua ori cate 2-3 ore. E innebunit sa stea afara. Unde pana acum urla cand tb sa-l imbrac,acum rade pt ca stie ca iese afara. Are 7.630 kg. Luna asta, pana acum, a luat aproape 600 g. Si mai avem 2 sapt pana face 6 luni. Deci mai are timp sa mai ia in greutate.Imi pare bine ca recupereaza.

Cam atat despre noi.
Eli Ami ca ati intrebat de noi.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Nebunica-zapacica

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput