*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (38)*
Raspunsuri - Pagina 7
lauramiron spune:
Babyzapi, l-am votat aseara pe bebe Rafael Ce se castiga la concursul asta, ca habar n-am?
Eli, te-a operat adica ti-a scos unghia?? Si ce faci cu celalat picior?? Ooffff....
Brie, si eu ma gandesc la dintisori, desi e cam devreme la voi....dar biberon cu lapte accepta?? Nu stiu ce sa zic, ai incercat sa faci pauza de papa o zi sa vezi a doua zi cum reactioneaza?
Masuratori pentru tabel: GA 67.5kg si T 79cm, restul neschimbat.
mamiseli_11 spune:
Buna dimineata si Luca si Radu. Sa cresteti mari si voinici
Eli super veste, a supt balacelul. Ma bucur nespus. Cat despre unghii, imi pare rau dar asa este cu durerea. Eu am ani buni de cand m-am operat si tot imi aduc aminte cu groaza ce durere am indurat atunci. In plus, daca aveai infectie, nu prindeau nici 10 fiole de anestezie. Stai sa vezi cand trece anestezia. Sa tii piciorul sus pe o perna ca mai ajuta. Cat despre antibiotic, mai bine vezi la ce e sensibil streptococul sau ce ziceai ca aveti si tu si bb apoi luati ceva ce merge. Pup dulce indurerata mamica.
Amalia multumim frumos. nu-ti spun cum se umfla inima in mine de mandrie Toti copii nostri sunt nemaipomenit de frumosi si haiosi dar cand e vorba de a mea...
Otilia lasa ca trece si perioada asta de neajunsuri in organismul nostru din cauza alaptarii. Eu una ma asteptam dar tot am ramas uimita cat de repede se degradeaza imunitatea organismului. in orice caz, am luat taurul de coarne si m-am dus la dentist. Si bine am facut ca o lucrare de mai demult cedase si am un pui mic de infectie mai sus de radacina dintelui, daca nu ma duceam, ma umflam ca un balon. Plus inca vreo 2 cariute, la fix am nimerit (ma durea ca altfel nu ma duceam)
Monicus felicitari pt rasul printesei. Si Miruna a ras cam de 2 ori in hohote pana acum si o pandesc poate poate mai rade putin. E asa scumpica
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
mamiseli_11 spune:
Babyzapi am votat strumficul. Stiu ca mai erau 2 bbei in concurs, dar nu mai stiu care.
Brie bine ai revenit. Habar n-am de ce nu mai mananca frumusica dar poate merge sa o lasi in pace 2-3 zile si poate revine la sentimente mai bune. Explicatia Amaliei cu dintii mi se pare foarte potrivita pt situatie.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
Amalia spune:
Mamiseli saru mana!
Eli cum ai dormit? Ce-ti face degetelul operat? Pup sa treaca durerea!
pozici noi
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
miki01 spune:
Luca si Radu si mamicilor lor Amalia si Dandusa! Sa cresteti mari, frumosi si destepti si sa-i bucurati pe parintii vostri!
Eu sunt cam cheauna, de aproape 2 sapt voinicul meu vrea tzitzi noaptea din 3 in 3 ore. (de la nastere pana la aproape 3 luni manca maxim de 2 ori pe noapte, ca sa nu spun ca in prima luna dormea dupa baie 6-7 ore). Ziua daca nu-i dau eu nici nu cere, dar oricum ii dau tot cam la 3 ore, in speranta ca noaptea nu va mai cere asa des. Este din zi in zi mai scump, acum cu rostogolirile tb sa stau numai cu ochii pe el.
Eli, sanatate multa! Tare durere tb sa fi suportat!
Ma duc sa-i dau sa manance si sa iesim afara, ieri cu masa si somnul am iesit pe la 3 fara ceva si incepuse un vant ca nu l-am tinut prea mult (noi am instalat varianta sport la carucior, am scos landoul) si tot praful venea in ochisori, asa ca ne-am intors pe ...balcon.
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
Poze noi
Povestea puiului nostru
aleinad.g spune:
La multi ani, Luca Gabriel de Amalia si Radu Ioan de Dandusa! Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti si sa aduceti multe bucurii parintilor!
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
babyzapi spune:
Lauramiron si Mamiseli va multumesc mult de tot pt voturi. si . Premiul 1 consta in aparitia copilasului pe coperta revistei baby + un tarc de joaca si o diploma de Cel mai faimos aprobat. Locul 2 si 3 balansoar si o jucarie. Eu visam la locul 1 bineinteles, dar nu sunt sanse. Si daca tot mi-am stresat toti prietenii pana acum, chiar daca nu mai avem sanse de primele locuri cel putin sa fim printre ceilalti 50 castigatori al unei mici jucarii si o diploma. Interesant pt mine nu sunt premiile, ci ideea de a fii castigatorul unui concurs....bine ca aparitia in revista ma incanta foooarte mult
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii
UN VOT PT RAPHAEL
elilov3 spune:
neata fetele
amalia a pai sa va povestesc o adevarata placre..eu ma uitam la ceas el la mine si orele curgeau..mai interesant a fost cu mersul prin casa...deja eram moonwalker ...acum sunt bine parca numai doare asa rau deseara merg sa ma panseze iar
fete cat priveste antibioticul nu am luat neam pana acuma..am luat inainte amoxicilina si nu de capul meu la sfatul doctorului..in alta ordine de idei la antibiograma stiti voi ce a iesit...am dat cu un unguent cu genta...0 efect....eu zic sa vedem cum evolueza piciorul asta sin functie de evolutie ma hotarasc operez sau nu pe fracsu ca vb lui Bertha cred ca se vindeca saracul de stres
a oti stafilococul minune....pai eu zic ca nu mi-a trecut din primavara lui 2005 indiferent de cat tratament am facut...ramane in org si nu trece niciodata.....probabil balacelul de la mine a luat..nu imi vine sa il blindez cu antibiotice e prea mic..si vb docei mah daca ia bine in greutate inseamna ca nu e asa afectat astept sa mai creasca..ma bucur ca numai ii curge burikul si la el functioneaza crema cu genta...deh cu Dumnezeu inainte pun obrajii la palmuit
mah daca vb fara coerenta e de vina lipsa de somn...deabea de dimineata ii dadui tzitzi lui bb bine lapte muls la durere numia chef de experimente nu am...peste cateva zilisoare il mufeaza mama iara
fug pun pompele la sterilizat
socrumiu e la taiere....ion disperat nush unde sa meraga la tasu sau la mine...nu fac gargara inteleg
hai ca vb mai tarziu....eu zic ca pana acuma sa dus si mama ei de xilina din org..a dar volumul de aptic era mic rau azi de dimineata pres de la dfurere in loc sa fac 300-400 ml cum sunt obisnuita am scos decat 220 buni si aia...acuma am recuperat la 9 230...heh bine ca nu mi-am pierdut lapticul de la durere..auzi si neu dilimaca sa ma operez acuma
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare
aleinad.g spune:
Pupam dulcica mica sa scape de problema cu ochisorii. Stiu ce inseamna stresul asta. Si noi mai avem un hop maine la ochisorul stang. Dar se fac ele bine si uitam si noi de grija asta.
Citat: |
citat din mesajul lui Hera25 Ramona mi-ar fi parut rau sa nu te trag de maneca. Ai o bebelina grasunica si scumpa foc. Ai vazut a mea e lunga si slaba, e manechin ce mai... Sa-mi scrii si mie despre ce a mai facut prietena ta cu bebelu ei (despre ochisor) si numele doctorului. I-am facut si eu masaj la ochisor si intradevar a iesit ceva de acolo...dar tot colecteaza. E clar ca nu vom scapa de interventie. Noi tocmai pe 13 april suntem programati la oftalmolog.Off. In rest...de cand s-a incalzit afara deabia apuc sa mai citesc. Desi gasesc aici in ceea ce scrieti voi numai info noi si bune d eluat in calcul. Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008 |
Teodora la 2 luni
aleinad.g spune:
Ma bucur ca bebe si-a revenit si-mi pare rau pentru ceea i se intampla lui Alex. Multa sanatate si putere!
Citat: |
citat din mesajul lui spiridusul in rest bb vaccinat.. luat spectaculor in greutate.. a revenit la ce avea inainte de spital si a mai si plusat.. manaca-lar mama rezultatele lui alex clare.. mononucleoza, deciurmeaza 2 luni de tratament io antibiotic, pe drumul cel bun cu mastita, zlabit 5 kile brusc, rezulta rinichi cazut (ete fleoshc,,, s9-asa nu am ce sa ii fac.. poa' sa il leg cu o sfoara) |
Teodora la 2 luni