*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (38)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Luca de Ami
Raducu de Dandusel

Sa fiti sanatosi si norocosi!

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni Poze de la 4 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatza!

La multe lunite bebe Luca si bebe Raducu
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi
Monicus felictari pt primul hohot de ras al bebelinei si pt cum a luat in greutate
Brie multumim frumos pt vot si

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si [red]ISABELA
Povestea nasterii

[red] UN VOT PT RAPHAEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Am gasit sa va arat cam cum este www.pentrugatit.ro/index.php?productID=568&discuss=yes" target="_blank">pasatorul meu pe care-l voi folosi pana accepta pasatul la furculita. Stiu ca pare rudimentar dar mancarea nu-i pulbere facuta, e de plastic si dupa o perioada se trece de la sita mica la cea mare si ulterior la furculita si gata
. Pe langa fructe si legume se poate pasa si orezul.

interesant pasatorul tau. Vreau si eu.Vad ca pe siteul nu pricina nu mai este,dar i-am dat search pe google, poate-l gasesc pe undeva.Nu pot sa va spun cum ii pasez eu legumele lui David, ca radeti de mine 2 saptamani, dar, de cand a zis alra ca nu e bine, nu am mai folosit blenderul si aveam nevoie de o solutie.

Legat de kg si masuratori nu pot, decat sa zic, ca am ceva burta care ma deranjeaza inca, si soldurile care depasesc limita legala, ca sa zic elegant.Eu m-am obisnuit sa am anumite dimensiuni, si acu vreau tot asa.Nu-mi place de mine cum arat si cu asta basta.Oricum, acum cu caldura, am tot facut plimbari si de cate 5 ore, imi iau mancarica pt David si ne tot plimbam.Deci, in curand sper sa se vada rezultatele.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Luca si Raducu!

Amelia, chiar asa, nu m-am gandit ca voi n-aveti lunar aniversare. La 29 februarie m-am gandit des, ca aveam o colega nascuta atunci si era cam frustrata ca ziua ei nu-i in fiecare an, chiar daca si-o serba. Sa fiti sanatosi!

Monicus, pupam printesa care rade zgomotos!

Otilia, nici eu n-am tinut regim, ba chiar am bagat ducliuri in limita fireasca, adica multe. Cred ca alaptatul ajuta mult in cazul meu, alaturi de plimbatul pe afara (si prin casa).

Gata, s-a dus timpul meu, Ioana "calatoreste" prin patut si deja e nervoasa.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ginye ce mai faceti, sunteti bine? Ati reusit sa terminati cu mutatul? Ce face puiutul mic? Pup dulce si imi e dor de voi!

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Olivia, Babyzapi, Bertha multumim pentru urari! Multa sanatate si voua si sa va traiasca puiutii mici!
Bertha pup dulce "calatoarea mica". Parca o si vad misunand prin patut.., scumpa mica.

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Ramona mi-ar fi parut rau sa nu te trag de maneca. Ai o bebelina grasunica si scumpa foc. Ai vazut a mea e lunga si slaba, e manechin ce mai... Sa-mi scrii si mie despre ce a mai facut prietena ta cu bebelu ei (despre ochisor) si numele doctorului. I-am facut si eu masaj la ochisor si intradevar a iesit ceva de acolo...dar tot colecteaza. E clar ca nu vom scapa de interventie. Noi tocmai pe 13 april suntem programati la oftalmolog.Off.

In rest...de cand s-a incalzit afara deabia apuc sa mai citesc. Desi gasesc aici in ceea ce scrieti voi numai info noi si bune d eluat in calcul.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Ramona mi-ar fi parut rau sa nu te trag de maneca. Ai o bebelina grasunica si scumpa foc. Ai vazut a mea e lunga si slaba, e manechin ce mai... Sa-mi scrii si mie despre ce a mai facut prietena ta cu bebelu ei (despre ochisor) si numele doctorului. I-am facut si eu masaj la ochisor si intradevar a iesit ceva de acolo...dar tot colecteaza. E clar ca nu vom scapa de interventie. Noi tocmai pe 13 april suntem programati la oftalmolog.Off.

In rest...de cand s-a incalzit afara deabia apuc sa mai citesc. Desi gasesc aici in ceea ce scrieti voi numai info noi si bune d eluat in calcul.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Draga mea, in policlinica din Lahovari te poti duce fara programare.O sun pe prietena mea sa-mi spuna numele doctoritei.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Hera sper sa gasiti cat mai curand o solutie pt ochisorul Lorenei

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

UN VOT PT RAPHAEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Doctorita este Cristina Ionica, program luni si joi 14-18 si in rest de la 9 la 13.Sanatate multa!Prietena mea merge maine cu bebe la control.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput