Cel mai usor regim de slabire *8*
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Addicted spune:
Manucu, plecaciuni! Tu ai slabit in 3 saptamani cat am slabit eu in 5 luni Eu deocamdata sunt multumita de rezultate, la burta e foarte vizibil ca am slabit, si stiti ca asta era cea mai mare problema a mea, ma mir ca nu m-a intrebat nimeni pana acum in ce luna sunt. Maine dimineata repet cursurile de miercuri - zumba, yoga si ma gandesc sa merg si la step, n-am fost pana acum si nu stiu cum e. Si vreau sa ma duc si eu la sauna si jacuzzi, daca mai am timp.
Sunt cam suparata, m-am uitat pe profilul prietenului meu de pe hi5 sa vad ce poze a pus cu noi. Si ghiciti ce comentarii gasesc la o poza: ceva de genul, va sta bine impreuna, tu si GRASUNA ta sa fiti fericiti Am crezut ca vad negru in fata ochilor. Stiu ca suna copilareste, insa nu mi-a picat deloc bine descrierea, va dati seama.
V-am pupat, ma duc la somn pana nu mi se face foame
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 64 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Addicted Manucu, plecaciuni! Tu ai slabit in 3 saptamani cat am slabit eu in 5 luni ![]() Sunt cam suparata, m-am uitat pe profilul prietenului meu de pe hi5 sa vad ce poze a pus cu noi. Si ghiciti ce comentarii gasesc la o poza: ceva de genul, va sta bine impreuna, tu si GRASUNA ta sa fiti fericiti ![]() V-am pupat, ma duc la somn pana nu mi se face foame Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 64 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar ![]() |
uof... cam trist, dar daca lor asha li se pare...
de consolare, uite, am bagat mai sus linku cu abdomene!!
somn usor!! Hai ca e tot mai bine cu slabitul, stim ca poti! e putin mai greu in perioada de platou, cand organismul isi mentine pt un timp greiutatea, dar totusi, ai slabit 6kg si e vizibila diferenta...
cand ma simt nemultumita de cum arat, io bag neshte exercitii, chit ca se suie fiica mea pe mine, si imi da tarcoale, si imi face bravo.. ieri pt ca sotul nu a mai fo in stare sa iesim la alergat, am facut baie si apoi masaj cu toate cremele care le am. Sa le fol. pana nu expira. acu am una langa calc. Nu stiu daca o sa o fol. prea des, dar ma mai dau 1-2 ori pe zi cu ea, si masez putin burtica/fundu, ce nimeresc. Decat nimik...
fetelor, vreau sa ma apuc sa cetesc ceva de reflexoterapie. Asha imi place seara cand imi face sotul masaj la picioare...
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
manucu spune:
citat din mesajul lui Addicted Manucu, plecaciuni! Tu ai slabit in 3 saptamani cat am slabit eu in 5 luni ![]() Sunt cam suparata, m-am uitat pe profilul prietenului meu de pe hi5 sa vad ce poze a pus cu noi. Si ghiciti ce comentarii gasesc la o poza: ceva de genul, va sta bine impreuna, tu si GRASUNA ta sa fiti fericiti ![]() V-am pupat, ma duc la somn pana nu mi se face foame Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 64 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar ![]() |
Nu te supara, lumea e rea si invidioasa, eu cred ca pt a slabi trebuie sa ai o stare de spirit fff buna si sa nu te stresezi. E fain ca ai timp sa faci mai multe cursuri, eu doar seara cate o ora, maxim 2, ziua imi consum caloriile cu
![](bibe.gif)
mamica lui
![](baietel.gif)
MadameBovary spune:
GATA!!
Am introdus noile date in tabel... am scos persoane, am adaugat-o pe Manucu (
bine ai venit la modul oficial), am trecut pe Nelia la oaspeti de onoare
si m-am uitat la pozele cu Mara, bomboana lui Cleo... cu al ei costumas cu "santa, what's up?"
!
va infinit si va doresc o zi minunata!!
si, nu uitati
JOS COLACEII!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/neliaCris/neliaCris.jpg)
neliaCris spune:
multumesc madame..
fete,desi am iincheiat cu dieta stiti ce e ciudat de bine?ca nu am pus la loc kg pierdute ...doar cateva sute de grame...si sunnt happy..
stie cineva daca inca mai pot alerga?eu fugeam 20 de min si imi facea fr bine ...de cand am incheiat am inceput sa ma balonez fr tare si ieri am crezut ca mor..am luat un no-spa...si la pat...incet mi-am revenit...eu nu ma pre impac cu fructele...poate de aia?
manucu deci vrei sa te apuci de bbe doi atunic cand va trece 1 an de la nastre sau nu am calc eu bine?felicitari...sa fie asa cum ti-ai dorit
pupici fete si ne mai auzim...
ps:mai scrieti si voi ceea ce mancati pe zile ...sa se poata insira si alte fete de pe aici...sau sa ne spuneti ce trucuri aveti pentru o mai buna si rapida slabire..pa
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
cleo78 spune:
neliaCris, inca nu esti insarcinata- deci poti alerga. Nu uita, medalia de aur la Olimpiada a cashtigat-o o alergatoare in luna a3a. Cat timp nu ai interdictie de la dr - poti sa faci plimbari.
Eu nu am mai alergat de cand mi-a iessit primul test de sarcina, dar am mers cat de mult pe jos am putut - conditia fizica te ajuta si pe parcursul sarcinii dar si la nastere.
Faptul ca nu ai pus inapoi - e pt ca asta nu e o cura de slabire - ci un mod de viatsa. Asta ash vrea sa respect toata viatsa mea...cat de mult pot.
Reteta de slabit repede si bine - nu exista. Uite un articol ajutator: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/845333/SANATATE-Romanii-vor-sa-slabeasca-mult-si-repede/
asha ca- fii binevenita aici, in randul nostru.
Miine o sa merg in piatsa sa iau ridichi, salata verde, ceapa, spanac. Si acum fac o supa de pui cu galushte- io nu mai mananc, dar sa am la fifi mica si la sot.
edit: pt balonare, ai incercat cu iaurt? de ex. micul dejun: un iaurt mare cu cereale(dar din cele neindulcite/fara ciocolata). Nu stiu care is mai eficiente, dar combinatia e des recomandata.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
ipearina spune:
Madame, multumim pentru listuta.
Insa... vezi ca mie mi-ai dat o floare in plus . Multzam frumos, dar n-o merit doar pt 100g.
pt tine si pt ca refaci lista de fiecare data.
manucu spune:
citat din mesajul lui neliaCris multumesc madame.. ![]() fete,desi am iincheiat cu dieta stiti ce e ciudat de bine?ca nu am pus la loc kg pierdute ...doar cateva sute de grame...si sunnt happy.. stie cineva daca inca mai pot alerga?eu fugeam 20 de min si imi facea fr bine ...de cand am incheiat am inceput sa ma balonez fr tare si ieri am crezut ca mor..am luat un no-spa...si la pat...incet mi-am revenit...eu nu ma pre impac cu fructele...poate de aia? manucu deci vrei sa te apuci de bbe doi atunic cand va trece 1 an de la nastre sau nu am calc eu bine?felicitari...sa fie asa cum ti-ai dorit pupici fete si ne mai auzim... ps:mai scrieti si voi ceea ce mancati pe zile ...sa se poata insira si alte fete de pe aici...sau sa ne spuneti ce trucuri aveti pentru o mai buna si rapida slabire..pa 14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor |
Ai calculat ff bine
![](floare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Eu dimineata am mancat iaurt milli, la pranz 2 oua fierte cu o bucatica de piept de pui fiert (la cuptor fara ulei si cu condimente) si 3 ridichi iar la 17.30, 2 mere, un kivi si o portocala.
mamica lui
![](baietel.gif)
Ancuta-Maria spune:
Un sfat, daca imi permiteti, de la o persoana "autorizata". Nu e bine sa mergeti la sala zilnic. Muschii nu au timp sa se refaca, sa se "construiasca" si in acest fel sa consume caloriile....
Ma scuzati ca mi'am bagat nasul pe aici. Mult spor la slabit!