Cel mai usor regim de slabire *8*
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!Gabytza25, Kay ,Vali_pa
scuzati intarzierea
ce mai faceti fetelor?????
am vazut ca ati pus reguli noi cine lipseste sa fie sters din lista, e normal insa de multe ori se intampla sa ramai fara internet din unele motive sua chiar sa nu ai timp sa intri pe net, asta hotaraste majoriattea.
eu oricum sunt alaturi de voi si va sustin
noi suntem bine , bebelica creste , imediat avem 4 luni si abia astept sa vedem ce va fi , sunt tare nerabdatoare.
legat de kg ma mentin destul d ebine deoarece raul persista si tot ce pap dau afara, asa ca nu imi fac griji numai dupa ce voi putea sa pap
deocamdata stau pe 87-88 kg iar sarcina am inceput-o de la 95 , e ceva, mi-=am calculat cate kg trebuia sa am pana acum si imi zicea 97=98, sper ca aceste kg sa fie cand voi naste .
important e sa fim sanatosi, kg se duc mai ales cu ajutorul si sprijinul vostru.
in sfrasit vine primavara sper sa nu mai ninga si sa fie numai soare
va pup si va doresc un week placut cu cat mai putine pofte
Elena , mamica lui Dragos Stefan si
16+
Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenuta23 LA MULTI ANI!!!!!!!Gabytza25, Kay ,Vali_pa scuzati intarzierea ![]() ![]() ce mai faceti fetelor????? am vazut ca ati pus reguli noi ![]() eu oricum sunt alaturi de voi si va sustin ![]() ![]() noi suntem bine , bebelica creste , imediat avem 4 luni si abia astept sa vedem ce va fi , sunt tare nerabdatoare. legat de kg ma mentin destul d ebine deoarece raul persista si tot ce pap dau afara, asa ca nu imi fac griji numai dupa ce voi putea sa pap ![]() deocamdata stau pe 87-88 kg iar sarcina am inceput-o de la 95 ![]() important e sa fim sanatosi, kg se duc mai ales cu ajutorul si sprijinul vostru. in sfrasit vine primavara ![]() va pup si va doresc un week placut cu cat mai putine pofte ![]() Elena , mamica lui Dragos Stefan ![]() ![]() ![]() Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti . |
la multi ani si de la mine la fetele care le-am ratat ziua de nastere.....
voiam sa va zic ca am alergat 1 tura de balta de tineretului. Asta e vestea buna.
vestea proasta e ca m-am suparat - nu stiu cum am pierdut un cercel la fifitsa. Cred ca s-a deschheiat cand am imbracat-oo, sau cand isi dadea jos caciula....
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
manucu spune:
Pup la toate ambitioasele .
Vreau sa ma primiti si pe mine in gasca voastra, pt ca de luni incep si eu regimul asta fff usor . La ora asta nu ma masor,pt ca nu stiu unde e centimetrul dar pana luni promit ca vin cu toate datele . Sunt mamica lui Mihnea din sept 2008, inainte de a fi insarcinata, adica in dec 2007 aveam 57kg , in timpul sarcinii am pus ffff usor pe mine doar 30 kg deci am ajuns la 87 kg iar acum am 65 kg. Vreau sa ajung la 56 kg si sa incap in blugii mei
de care imi e tare dor (acum nu-mi vin decat blugii cu burta din timpul sarcinii
) .
Somn usor.
Addicted spune:
Manucu bine ai venit in grupul nostru! Hai ca n-ai mult de dat jos, succes!
Cleo bravo pentru tura in Tineretului. Cauta cercelul prin toata casa, cine stie pe unde s-o fi pierdut. A..si nu da cu aspiratorul pana nu il cauti bine, eu asa am pierdut un cercel, l-am aspirat
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 64 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manucu Pup la toate ambitioasele ![]() Vreau sa ma primiti si pe mine in gasca voastra, pt ca de luni incep si eu regimul asta fff usor . La ora asta nu ma masor,pt ca nu stiu unde e centimetrul dar pana luni promit ca vin cu toate datele . Sunt mamica lui Mihnea din sept 2008, inainte de a fi insarcinata, adica in dec 2007 aveam 57kg , in timpul sarcinii am pus ffff usor pe mine doar 30 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Somn usor. |
manucu, bun venit.
O sa te rog si sa te masori, cu masuratori poti sa urmareshti si ce vrei sa obtii cu adevarat. De ex. io desi am ajuns cam la greutatea de dinaintea nasterii (ar mai fi 1 kg de dat, nu am aceleasi masuri- si e cam trist). Si vaz in continuare ca am +10cm la talie. Deci acu 3 luni aveam +15 la talie - si am mai combinat masaj cu ceva exercitii de abdomen, talie, la un moment dat le pusese aici melly, de pe youtube.
By the way, melly unde esti? mai lasa sala de fitnness, vino si pe la noi!
deci, datele cerute, si la care o sa urmareshti frumos evolutia sunt:
inaltime, greutate actuala, greutate visata, si dimensiuni: bust, talie, fund.
A, vad ca ai nascut dupa mine. Deci...ca sa te consolez, abdomenul revine mai greu la forma initiala - ce a crescut in 9 luni da inapoi in 9 luni. Iar de la sine putere...si mai greu.
mai alaptezi?
hai sa fim fresh si frumoase si sanatoase pt puii nostri!
P.S. io sunt fresh de portocale- adica stoarsa seara....ca o citrica.
edit: pup la burtica elenuca23, si la viitoarea mamica! putem sa iti recomandam sa tii regimul inainte, dar mai ingaduitor, de ex. ultima masa sa fie la 18 si dupa aia fructe. Sarcina nu inseamna ca tre sa mananci cu nemiluita orice (teoria ca mananci cat 2 se aplica doar la fructe si lactate ).
Excesul de greutate nu face bine nici la sarcina, nici la nashtere, nici la recuperare. Ai avantajul varstei, ca vei slabi usor si frumos, mai usor ca babaciunile de pe aici
![](icon_smile_big.gif)
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
MadameBovary spune:
Manucu, te primim cu mare drag printre noi! Ai la primul post toate informatiile care trebuie completate, cred ca in curand o sa arate ca o cerere de inscriere . Te asteptam cu datele tale!
Nelia, sa-mi spui de cand incetezi regimul - sau de cand vrei sa te scot din tabel si ce sa scriu la tine asa cum am scris si la Elenuta pentru ca te "upgradam" la membru de onoare .
Celelalte fete, pe unde umblati si ce faceti de nu v-am mai vazut si citit si pe aici?? Haideeeti, ca pana diseara mai e doar putin de tot!!
Ela_silvia spune:
Bun venit in clubul nostru, manucu!Iti doresc sa ajungi cat mai usor la greutatea ideala. Si eu am nascut in octombrie 2008, am plecat de la 58 kg iar la sfarsitul sarcinii aveam 70.Cand am dat peste clubul cu colacei eram undeva la 65 kg.Acum, dupa ce mi-a luat o vesnicie sa ma desumflu, am ajuns la 63,2 si in sfarsit constat ca incet si sigur incep sa scad dela o saptamana la alta.
Astazi am inceput ziua cu o salata de fructe: mar, kiwi, portocala si capsuni iar la pranz am facut un mixt de legume: fasole pastai, morcov, conopida, brocoli si zucchina cu 2 oua fierte tari si un strop de soia!
Am insa o mare problema - uit sa beau apa!Trec zilele si eu abia termin o sticla de 1,5l.
PS Apropos de abdomen, confirm si eu tot ce a scris Cleo!
Ahhh ... si mai are cineva link-urile cu exercitiile de pe yuotube, ca mie mi-au scapat!?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/neliaCris/neliaCris.jpg)
neliaCris spune:
buna fete cucuiete...
sincer eu am incetat dieta....dar in continuare mananc sanatos..stiu si eu ce inseamna sa te faci cat o vitica...am avut 57 la inceputul sarcinii si apoi in 2 luni am ajuns la spre 50..apoi din luna a 7 aproape am pus 15 kg...in total am avut plus 23....adica de la 50 la 73...am avut un abdomen plat care acum nu mai e dar a fost si vina mea ca in timpul sarcinii nu am putut bea apa pentru c doar cand o vedeam vomitam...asa ca ...ela mama....daca nu bei apa o dieta e aproape fara folos....apa transforma grasimile si le elimina si daca nu bei apa min 2 litrii,toxinele iti raman in corp se depun pe abdomen,e ca toba de esapament....raman toxinele acolo...forteazate si vei vedea rez mult mia bune...
acum pap de 2 ori pe sapt spanac...si multe saalate pentru acidul folic care e fr important...si da....stiu ca nu trebie sa mananci pt doi....pe mine m-au luat pandaliile la sf sarcinii cand mancam pentru ca eram plictisita ,stateam la mama si nu faceam mai nimic...
madame...poti scrie acolo ca sunt aspiranta la titlul de mamica,dorind din tot sufletul un copilas sanatos si mai ales fara coitze...ca am unul deja..scurteaza tu cumva am incredere in tine...pe numa ar fii:MARIA ELISABETH...vom mai vedea numai sa vina...
va pup..
bun venit noii maici si la cta mai multe reusite
14 martie 2008 m-am nascut!!!!deja am un anishor
cleo78 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=oZHq0W6Tgrw
neliCris, felicitari pt frumoasa atitudine alimentara!!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
manucu spune:
Am facut masuratorile si dau toate datele :
- data nasterii 24.09.1979
- varsta (inca) 29
- data de la care incepe regimul 30.03.2009
- inaltime 1,67
- numarul de kilograme de la care pleaca 65 kg
- numarul de kilograme la care vrea sa ajunga 56 kg
- centimetri bust-talie-sold 90/72/103 am ditamai fundu'
Sa va povestesc cum s-au topit pana acum kg mele:de la 87 kg la 72kg, a fost floare la ureche, adica nu am facut nik, de la 72kg la 70kg mi-au trebuit 2 luni si 2 abonamente la aerobic , la 70 kg l-am intarcat pe Mihnea - de nevoie pt ca trebuia sa plecam 2 sapt din tara, nu am mai plecat si l-am intarcat degeaba
- am tinut o sapt de disociat si de 2 sapt mananc exact ca regimul vostru - nostru de acum
- dimineata iaurt sau lapte cu cereale, la pranz supa/ oua fierte/ salate/gratar si seara (niciodata mai tarziu de 18) fructe - si am ajuns dupa 3 sapt sa am 64,6kg
, imi vine sa pup cantarul in fiecare dimineata
. Am uitat sa spun ca intre mese nu rontzai absolut nimic si beau peste 2l de apa plata.
De miercuri ma apuc din nou de aerobic, sper de 3 ori pe sapt, o data pe sapt sauna , masaj o data sau de 2 ori pe sapt si ma bate un gand de 4 zile sa ma duc sa-mi iau un abonament la un salon cu ceva impachetari si electrostimulare . Ma bate un gand e putin spus, deja a devenit o obsesie dar inca mai caut pareri despre diversele metode de slabire si ameliorare a celulitei: starvac, vacuum, impachetari cu ucw .... multe mai sunt si nu m-am decis ce sa aleg .
Astea fiind spuse, sper sa obtin cat mai multe floricele , pt ca sunt tare ambitioasa de felul meu, iar cand vine vorba de cum arat sunt de-a dreptu' OBSEDATA - tin regim de cand ma stiu
.
Aaaaaaa , uitam sa va zic ca dupa ce ajung sexi marioara ma apuc prin sept-oct si de al doilea bebe , sa-i fac pereche lui Mihnea .
V-am pupat, somnic usor .