Cel mai usor regim de slabire *8*
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Addicted spune:
Ancuta ai dreptate, nu e bine sa mergi in fiecare zi. Prietena mea e dusa cu pluta, merge zilnic, cateodata si de doua ori. Si se plange tot timpul ca e obosita, nu poate dormi deloc noaptea.. deci sportul nu e bun nici in exces. Acum a apucat-o virusul si pe alta prietena de-a mea, merge si ea in fiecare zi si intr-o luna a slabit 7 kilograme. Ea m-a tarat de fapt dupa ea sa merg la sala, ca altfel nu stiu daca aveam curaj. Manucu nici eu n-am timp sa merg, dar eu am noroc ca eu fac programul de lucru la angajati, inclusiv mie, asa ca acum imi fac orarul in functie de cursurile de la aerobic Ai fost la sauna? Eu nu, ca trebuia sa ma intalnesc cu cineva si mi-a fost teama ca o sa imi stea parul aiurea
Maine se organizeaza un maraton de 5 km, pt. lupta impotriva cancerului. Acum nu ma tin balamalele, dar la anul o sa particip sigur!
Muse cum stai cu mutatul? In ce cartier te muti?
Cleo gasisi cercelusul?
Nelia stai linistita, ca exista atatea sporturi pe care poti sa le faci, sanatoasa sa fii si sa ai unda verde de la medic. Poti sa faci yoga pentru gravidute, bazin, pilates, chiar si mersul e mai mult decat indicat.
Madame multumim frumos de tabelas
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 64 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Addicted spune:
Cleo multumesc de incurajari! Lasa ca le arat io grasana, peste cateva luni, cand o sa il pun pe al meu sa le trimita special poze pe mail Ma bucur ca persisti cu masajul, eu desi stau la televizor seara, mi-e lene, ma urasc. Parca o vad pe aia mica a ta cum se urca pe tine, hehe. Si te mai si incurajeaza.. peste ceva timp pune-o sa te tina de genunchi
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 64 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Addicted Cleo multumesc de incurajari! Lasa ca le arat io grasana, peste cateva luni, cand o sa il pun pe al meu sa le trimita special poze pe mail ![]() ![]() Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 64 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar ![]() |
deocamdata ma trage de par si rade de mine si face bravo. E bine si asha.
nu am gasit cercelusul
![](icon_smile_sad.gif)
Hai addicted, putem slabi! putem arata mai bine.
Io fac masaj la burtica seara la tv langa sot ca mi se pare ca pierd timpu atunci....si asha parca mai pacalesc.
ieri am mancat asha: iaurt cu cereale, la pranz 1 cutie de ton cu 1 de porumb, si 2 gofre si un pic de ciocolata alba, si la 18 30- 1 polonic de supa cu galushti(doar zeama, legumele le papa fata mica). Neregulamentar - dar atunci am gatat-o si am pus si la sot...
azi o sa fiu mai cuminte, merg la piatza sa cumpar ierburi. Mic dejun: cereale cu lapte.
edit: stiti ce mai mananc zilnic? ce ramane si nu mananca fata mica - 40-50ml de mar cu avocado si cu branzica... 2 linguri piure de banana cu cereale...
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
manucu spune:
Addicted vinerea viitoare am sauna, de maine incep orele de aerobic, sper sa ajung de 3 ori pe sapt.
Tare urat se vad liniile pe picioare si fund de la slabit, si fac masaj de 2 ori pe sapt , aveti idei cu ce sa le tratez?
Mic dejun: idem cleo78 .
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
Musette79 spune:
Bun venit, manucule!
Eu is invers ca si Cleo, la kg stau mai prost ca inainte de sarcina, am ramas cu 2 care unul e pe talie si unul la sani. In skimb la sold si picioare am cu 2 cm mai putin decat aveam la 64 kg, pe bune. Pacat ca la talie tot la 76 ma invart.
Pfuu, pai cand citesc ce mancati voi, mi-i rusine. Eu am halit ieri paine in ou ramasa de duminica, pizza la pranz, azi pizza dimineata, acuma bag o salata cu "di tati". Intre mai un iaurt, un mar... dar nu se compara cu ce putin mancati voi (cred ca la manucu ma gandesc...cu 2 oua, alea alea )
Addicted, ma mut taman in Gilau, la 18km de cluj, dar mai stau o luna aici sigur; si sa vezi tu acolo aerobic abonament zilnic, inclus in meniu (sus-jos, matura curtea, vezi in spate aia, adu de sus ailalta). Cred ca fundul mi l-am topit urcand si coborand 4 etaje cu 8 kile in brate (Botzoflete)
Cleo, si eu mai mananc ce ramane de la micuta, dimineata fructe cu avocado, la pranz acuma o ramas cartofi cu dovlecel, galbenus si iaurt... Azi la plimbare mi-am luat o inghetata, macar am renuntat la patiserie si la cioco
Si eu is la ultimele kg, azi dimineata aveam 65,3...SPER ca de data asta sa ajung pana vineri la 65...nu ca vineri am 66 si de sambata pana luni 65, cum am mai patit de 2 ori. Ma uitam cu jind la floarea mea . Nici stepper nu am mai facut, ca parca prefer sa fac alte 100 kestii mai interesante
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru
Addicted spune:
Muse adica lasi patiseria de pe Lupu? Cum se numeste, ca nu mai stiu. Of, gata cu pogacile si batoanele de pizza? Lasa, nu mai fi suparata, ca o sa va linistiti dupa ce va mutati, priveste partea buna a lucrurilor, aveti casuta voastra, Botzoflete o sa aiba si ea unde sa se joace cand o sa fie maricica. Au imbunatatit transportul in comun din Gilau si Floresti? Ca ma gandesc ca s-au construit multe case pe acolo.
Cleo nu mai fi asa dura cu tine, se intampla tot timpul. Nu esti deloc o mama neglijenta. Nu stiu cum de va place avocado, eu nu il suport. Singura data cand l-am putut manca a fost cu o salata de spanac, l-am pasat, am adaugat zeama de lamaie si l-am amestecat cu spanacul. Nu imi place gustul de dupa.. Sa va dau o reteta de shake de avocado care e mai ok: lapte, gheata, avocado si cateva lingurite de ness. Stiu ca suna ciudat, dar e bun - ca are ness
Eu m-am porcit aseara, vorba lu' Muse. Am facut supa de perisoare, musaca si galuste cu prune.. si am mancat "di tati". Azi ma simt ca o batoza.
arleena spune:
si io speram sa ne mutam in mai la casa...dar se pare ca s-au schimbat planurile. noi am construit prin cluj si pe noi ne-am tot amanat si inca nu avem casa noastra da am facut la altii.....mai aveam o casa de vandut si cum de prin august nicio oferta am zis ca, no, ne mutam noi ....cand sa vezi...azi vine unu cu banii jos....deci, mai asteptam pana ne facem alta...si ma vedeam deja alergand p-acolo si vorba lui muse sus jos...imediat merg si kilele ca la bloc e domnie mare cu lift....
io ma simt ff vinovata cand dau prin oale seara....aseara i s-a facut pofta lui bartu-mio de aripioare cu mujdei si cartofi prajiti....si cola.....normal ca am bagat si io dar in loc sa mananc numai un pic de carnita io am bagat cartofi si mujdei cu maioneza la greu....azi m-=am simtit de 100 kg, balonata si umflata ca ma starngea si verigheta dimineatadrept urmare azi am maincat f putin
ieri am facut si tae-bo dar nu prea m-=am putut tine de ritm ca inca nu mi-a trecut bronsita si azi ma dor toare, am facut o febra musculara de doamne feri.
madameB ce bine ca nu ai avut timp si nu ai putut modifica primul post acu 2 sapt asa ca am scapat de purcel
arleena spune:
ahhh, am uitat sa va intreb ceva....
ce parere aveti de centurile miroaculoase de se vad la tv? sauna belt, sau abgymnic, etc???ati folosit careva??am vazut pe okazii ca sunt la 25 lei bucata si parca ma tenteaza sa-mi iau....banui ca daca le combim cu un tae-bo, innot si regimul asta vor da rezultate
ce parere aveti??
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
eu am mancat astazi: o cutie mare de iaurt, oua fierte, portocale, perle de branza.
sper ca pana sambata sa mai slabesc cel putin 1 kg.
Am inceput sa imi fac impachetari cu gel anticelulitic la cald. seara , dupa ce adoarme bebe, stau o ora intr-o patura calda, dupa ce m-am impachetat cu folie. Vreau sa fac cate 3-4 sedinte pe saptamana...
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Ana_Perianu spune:
Fetelor imi place la nebunie clubul vostru: am ras de m-am prapadit si m-am regasit in postarile multora dintre voi (sentiment de vinovatie, scapat seara in oale, etc, etc)
Dar acum imi fac curaj sa incep un program de slabire ca la carte si sper din suflet sa reusim impreuna.
va citesc demult dar abia acum mi-am luat inima-n dinti sa-mi fac un cont si sa scriu si eu, deci ... HERE I AM !!!