Cel mai usor regim de slabire *8*
Raspunsuri - Pagina 17
MadameBovary spune:
Puppa, oficial esti printre noi!
Bine ai venit! Am pus ca si data de incepere a regimului ziua de ieri, sper ca e ok asa.
Eu am avut bucuria sa descopar ca am revenit la mareata mea greutate de 59.5 dimineata si asta dupa un regal de miel ieri
. Deja mi s-a acrit sa tot vad 59.5 - 59.6 pe cantar!!!! Cand ajunsesem la aproape 59 zburdam prin casa de fericire... e clar ca trebuie sa strang un pic randurile si sa nu mai dau iama la prostii pentru ca stagnez... si asta de vreo 2 luni incoace sau de cand m-am laudat prima oara ca am atins acest prag mirific
vad ca ma mentin chiar daca mai scap ceva in burta si seara
. Oare asta o fi pragul meu critic??
raluk_psk spune:
buna fetelor...am tot vrut sa dau jos "colacul" dar am zis ca alaptez si trebuie sa ma hranesc corespunzator...acum insa ca l-am intarcat pe david zic eu ca ar fi frumos sa ma apuc de treaba sa pot purta si eu la vara o rochie frumoasa fara sa mi se vada sunculitele..![]()
am auzit de o cura de slabire excelenta numai ca necesita intr-adevar multa vointa...pentru cele care au mai mult de 10 kg in plus: mancati dimineata si la maxim 14 tot ce vreti voi dar nu din 5 in 5 min...
daca aveti mai putine kg in plus mancati ca mine: pana la maxim 16-17 si dupa aia nimic..eventual un ceai de coada soricelului pe noapte..am inteles ca e pt slabit..are un gust ciudat ce-i drept dar te obisnuiesti cu el..
succes pt cine se apuca de cura..care poate fi evident cu mai putina carne si mai multe verdeturi..

inca ceva....azi ma apuc de cura..la cantarul mamei mele care e cam rablagit aveam 69 kg imbracata....vreau sa ajung neaparat la 55 kg macar..asta era greutatea mea maxima inainte de bebe..
urati-mi spor..
http://tanaramamica.wordpress.com/
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk_psk buna fetelor...am tot vrut sa dau jos "colacul" dar am zis ca alaptez si trebuie sa ma hranesc corespunzator...acum insa ca l-am intarcat pe david zic eu ca ar fi frumos sa ma apuc de treaba sa pot purta si eu la vara o rochie frumoasa fara sa mi se vada sunculitele.. am auzit de o cura de slabire excelenta numai ca necesita intr-adevar multa vointa...pentru cele care au mai mult de 10 kg in plus: mancati dimineata si la maxim 14 tot ce vreti voi dar nu din 5 in 5 min... daca aveti mai putine kg in plus mancati ca mine: pana la maxim 16-17 si dupa aia nimic..eventual un ceai de coada soricelului pe noapte..am inteles ca e pt slabit..are un gust ciudat ce-i drept dar te obisnuiesti cu el.. succes pt cine se apuca de cura..care poate fi evident cu mai putina carne si mai multe verdeturi.. ![]() ![]() inca ceva....azi ma apuc de cura..la cantarul mamei mele care e cam rablagit aveam 69 kg imbracata....vreau sa ajung neaparat la 55 kg macar..asta era greutatea mea maxima inainte de bebe.. ![]() http://tanaramamica.wordpress.com/ |
welcome here, too, raluk.
Pai ca sa te primim, zi ne si inaltimea, si mai masoara-te. Ca io am putin sub 55 kile, dar cu aia aproapre 80 cm in talie... nus tiu ce sa ma fac.
O lipoabsorbtie
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
raluk_psk spune:
cleo am 1.70, 98 cm la piept, 86 cm talie si 100 la coapse..
si 69 kg..
azi am mancat dimineata la 9:30 si dupa aia la 17 si atat...nu mai bag nimic pana maine dimineata..mama mea a facut asa de 3 zile si deja simte o diferenta..mananci de 2 ori pe zi si ultima masa la 16-17 si slabesti..poate nu in 5 zile dar in 2-3 luni ai dat 10 kg..incercam orice..eu una nu am avut probleme cu greutatea..aveam intre 50 si 55 kg..dar acum asta e...doar nu era sa raman fotomodel dupa ce am luat 20 kg in sarcina si am facut un baiat de 4,150 kg..
multumesc de primire si mult spor si voua..asa e mai usor..ne incurajam una pe alta..

am uitat sa precizez un lucru important de care sunt tare mandra: de 2 sapt nu mai beau suc de nici un fel..
desi am mereu ispite..al meu bea numai cola..
se merita sa te lasi: apa e sanatoasa, nu are coloranti si mii de e-uri..
MadameBovary spune:
Raluca, baga si o data de nastere ca sa fie pachetul complet
. Aicisha, la noi, ultima masa e la ora 6 si avem voie sa mancam de mai mult de 2 ori pe zi... si la cele mai multe fete tratamentul asta a dat rezultate. Conteaza si tipul de organism pe care il ai, la unele a dat randament mai repede, la altele mai incet si la altele, din pacate, deloc. Dar cred ca trebuie sa ai si un pic de incredere ca o sa functioneze, ca altfel nu faci mare branza ![]()
raluk_psk spune:
ok madamebovary...11.02.87..apropo, imi place nick-ul tau..iti place balzac, asa-i? si mie..![]()
o zi buna fetelor...
p.s. se spune ca e bine sa nu mananci intre mese, ci doar sa bei apa..din pacate nu prea ma pot abtine..dar incercam,nu?

ate_09 spune:
salutare dragelor si Hristos a Inviat!!
si eu am probleme cu kilogramele
si as fi bucuroasa sa ma primiti si pe mine printre voi.
Sa va spun pe scurt povestea mea..am fost plinuta de cand ma stiu...dar acum 3 ani cand am renuntat la fumat am inceput sa ma rotunjesc pe zi ce trece..iar acum un am am ajuns la veritabila greutate de 93 de kg cand am zis STOP si am zis "gata ca nu se mai poate" . La inaltimea de 1.64 m...imaginati-va ca ma dadeam de-a dura.
Am inceput sa mananc sanatos..multe salate, fructe, gratare...iar intr-un an am slabit 18 kg... (inainte de pasti aveam 75 kg...de-atunci mi-a fost frica sa ma mai urc pe cantar la ce minunatii am mancat weekendul ce tocmai a trecut
). Dar de luni gata....o sa reintru in normal...a trecut pastele..mi-am facut poftele si cred ca m-am ales cu vreo 2 kile dupa dezmatul asta.
raluk_psk spune:
bun venit ate in randul "colaceilor"..succes in indepartarea lor..![]()
ate_09 spune:
multumesc mult de tot!!!
Cu pasi mici si siguri...voi reusi sa ajung unde mi-am propus.
MadameBovary spune:
Raluca, apai bine, sarumana pentru informatii, acusica ma montez sa te trec in lista, da' tre sa promiti solemn si cu manutza pe inima ca vei da pe la noi cel putin o data pe saptamana (in weekend) sa ne spui cum stai cu treaba... ca multe fete au venit, s-au inscris si pe urma n-au mai dat pe aici
. Si asa rau imi pare sa le scot din lista...
Ate, daca vrei alaturi de noi si ti se pare ca regimul/stilul asta de viata ti se potriveste (oricum, cred ca tipul asta de regim se potriveste oricui, nu-i greu de tinut deci merita incercat macar o luna sa vezi cam care-s rezultatele), baga un ochi la primul post, gasesti acolo toate informatiile ce trebuie furnizate, le introduci ici si gata, esti si tu de-a casei
. Simplu!
p.s. "Madame Bovary" e una dintre cartile mele preferate!