Cel mai usor regim de slabire *8*
Raspunsuri - Pagina 18
ate_09 spune:
multam frumos madamebovary . Acusica dau toate detaliile!! Ma bucur mult ca ma primiti printre voi. E mult mai usor cand ne sustinem si ne suntem alaturi!!
ate_09 spune:
nume: atena
varsta: 27
inaltime: 164
centimetri: (diseara dau masuratoarea ca nu stiu inca)
kg actuale: 77 (dupa dezmatul de paste)
kg la inceput: 93
kg dorite: 60
data inceperii: 27 aprilie
Gata baga-ma si pe mine in lista!!
arleena spune:
Hristos a Inviat!!
vineri nu mi-a mersnetul si apoi am plecat la socrii de pasti...acum is la ai mei...da macar aici am net...dar cantar nu....dar vad ca nu se pune masuratoarea de sapt asta
am incercat sa ma tin de regim si zilele astea...si nu am calcat chiar asa tare in strachini....azi dimineata m-am masurat si ma mentin
...acuma nu stiu kg ca n-am cantar aici si la soacra nu cred ca ii merge bine ala cu rotita...asa ca pana pe luni cand ajung acasa nu am cantar digital...
nu am mancat prajituri, torturi fripturi...doar cioco
si vreo 4 feli de cozonac...in rest meniu cam normal....ahhh, da cola si alte magarii de sucuri la greu....
bun venit noilor fete....sa stiti ca daca va tineti cat de cat de program merge slabitul...si daca mai faceti si sport e wow....merita....nu e deloc greu...daca ai pofta de cioco seara bei o cana de apa si dimineata o poti gusta![]()
la toate
MadameBovary spune:
Gata, m-am achitat de datorie.
Atena,
si bine ai venit OFICIAL printre noi!!
Arlee, bine ca esti in grafic
. Si eu am observat ca nu am pus pe mine, n-am trecut de pragul de +500 de grame acum de sarbatori. Ceea ce e bine, ca nu m-am gandit prea mult la mancare, ce si cat mananc
. Apropo, imi spunea o prietena ca o felie de cozonac ar avea cam 400 de calorii?? 

raluk_psk spune:
sigur ca voi mai da pe aici...nu doar in week-end ci in fiecare zi..![]()

p.s. si eu am citit-o si in general imi place balzac...dar cea mai tare carte a lui cred ca e "Evreul"..am sorbit-o pe la 16 ani si as mai citi-o de cateva ori..
http://tanaramamica.wordpress.com/
Ela_silvia spune:
Hristos a inviat!
Fetelor, dar se pare ca a facut ravagii sarbatoarea asta!Si doar nu era sa fac eu nota discordanta, nuuu?!
Dupa atatea zile de vacanta si dezmat gastromnomic, fara nici un fel de reguli declar ca eu sunt la aceleasi 62,3 kg!Si sunt chiar satisfacuta, ca la cate am gustat..... nu mai specific pe la ce ore luam cina.....ca va puteti imagina si singure.
Dar de maine gata, revenim la norme ca vinerea viitoare nu ne mai iarta nimeni!In plus m-am vazut in poze si nu stiu de ce, dar ma credeam mai slaba
asa ca sunt foarte motivata!
Spor la slabit noilor inscrise! Ati dat peste cel mai tare stil de viata!
Musette79 spune:
Salutare gagici!!! 
Mi-a fost dor de voi, am capatat modemul de net saptamana trecuta vineri, pe cuvant ca ma cantarisem, am scris mesajul, cu urari de pasti etc etc si a venit vecina si mi-a cerut modemul inapoi. Eu repede repede (is ft operativa) il scot din laptop, si dupa aia imi dau seama ce am facut
. Asa ca am ramas cu buza umflata si mesajul netrimis.
Nu stiu cum de, ce am facut, poate din cauza mutatului, dar toata lumea mi-a zis de Pasti "ce ai slabit!!" Vreau sa va zic ca blugii care in decembrie ii trageam pana la genunchi acuma mi-s largi 
Asadar...ta-na-na-na-na:
62,9 kg;
Bust: 92cm;
Talie: 74 cm (aici as mai da jos);
Sold: 96 cm
.
Coapse:57 cm (n-am mai avut atata din 2004, pe cuvant)
Acum 10 minute mi-am probat rochiile de gala, ca v-am zis ca am 2 nunti importante la care tre sa arat "dama fina" (am 3, din categoria 58; 60; 62 kg)...toate ma incap lejer, bine, nu mai stau pe mine ca la 58 kile cand aveam 68 in talie, dar in rest pe cuvant ca am masurile de 58 kg (fund, picioare). Tot e bine, eu ma bucur tare mult 
Ce-i drept mi-au venit si rusii, inainte cu 3 zile (numa bine de Pasti) am mancat dulciuri de numa, cum mi-au venit, m-am potolit. Madame, suna cunoscut, nu? Numai ca la tine tine 2 saptamani mancatul de dinainte.
Cand o aud pe manucu cu cosmetica si impachetarile ei, salivez aici, ca de cand ne-am mutat "la tara" ciuciu cosmetica. Acuma as trage o tura de electrostimulari, masaj anticelu sa ma tonific un pic si ma declar multumita.
Weekend fain, fetelor, fara prea multe dezmaturi, bun venit fetelor noi, gagici, se poate!!
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru