Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

seara buna de la noi

Azi Crina a spus pas la legume dar am pacalit-o mai devreme (spusese si la fructe pas), a mancat iaurt cu fructele de dimineata ...sa va spun cam cat???? vreo 300gr

AlexaM eu fac iaurtul asa: pun cam 250ml lapte UHT 3,5% grasime intr-un recipient si mai adaug cam 2 linguri de iaurt din comert, amestecul trebuie pus undeva la caldura si lasat cam 24ore...dupa care puteti manca pe saturate

Am fost afara in doua reprize, dimineat ala cumparaturi si primit unn cadou de la o tombolaO PUSCULITA si mai pe seara cam vreo 2,5h
Vazut poze cu boboceii Matei Gabriel si Thea

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Uff....in sfarsit merge si la mine forumul...de 2 ore stau pe o pagina blokatta mama ei de pagina

Am fost si noi in parc , a ramas Tina acasa cu mami. E putin mai bine, are acum 37,7. Si incep si mucisorii....Ea ar sta numai la calculator , ca cica nu o doare nimik

Am intalnit numai mamici de mamici : Boo, anamona ,CD cu puiutii lor scumpi. Ma declar fan THEA este si mai frumoasa in realitate , m-a topit cat de dulce este
Cuscra David nu era pe faza

Iar anamona e o mamica tare frumoasa Concluzia de azi : anamona ai o familie tare frumoasa
Multumesc mult ca m-ai lasat sa probez slingul , i-a placut si sotului si luni sun sa fac si eu comanda
Aaaa si tot datorita voua am lasat si eu puiul fara caciulita ( asta in fata sotului , ca el a mai stat fara de mai multe ori )

Nocom

Ada sa stii ca nu esti singura care face confuzii, azi spre rusinea mea , cand am ajuns in parc, am intins mana sa fac cunostinta cu anamona Sorry anamona

Iepurila mai intai te pup ca esti o dulce si acum sa iti raspund cu tarcul : eu am luat si tarc pentru ca am mai multe camere si mi-ar fi fost tare greu sa plimb patutul dupa mine prin toate camerele. La noi e util si folosit din greu. Se joaca in el, ii place mult . NOi am luat de pe bimbomarket la un pret destul de bun fata de ce avem noi prin tara. Dar ala al Nerantulei e mai mare si mai misto , nu mai tin minte cat a dat pe el , dar e foarte tare

Ne mai urati si azi LMA ??? Mutumim fetelor mult de tot

Ma duc sa pregatesc baita. Revin dupa 9

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Am vazut si eu poze de fete frumoase: Thea si Anamona!

Puiul meu iar a fost azi cu bunica in parc, asa ca n-a scapat de caciulita, dar maineeeee ... mergem la Muzeul Satului, poate va fi cel putin la fel de cald ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

buna seara,

am venit de la nepotel de la spital, ce dragut eeeeeeee.
s-a nascut cu 4.600 kg si mi s-a parut asa mic in comparatie cu Mihnea. nu pot sa imi inchipui cat de mic a fost Mihnea la nastere cu cele 2.640 kg ale lui, adica jumatate din nepotel care mi s-a parut mic nu am putut sa stau decat 5 minute ca am ajuns aproape de ora limita de vizita si mai era si spitalul in carantina, copiii sub 10 ani nici nu avrau voie. am lasat una bucata mihnea la usa si noi am fost cu randul. si eu care abia asteptam sa vad cum il priveste pe var`su`....`om avea timp dupa ce vine acasa..

asa... acum:

Nerantula am vazut astazi cereale Milupa bio fara lapte doar cu orez - cutia e bleu la carrefour, am inteles ca au si la sensiblu, parca de astea intrebai...gresesc?
LE: vad ca a raspuns si Muuh. ?Info suplimentar - aprox. 12 ron la carrefour.
Paula-Laura nu poti sa votezi decat o data la 24 de ore de pe acelasi PC - multu`
ange, andy.p, babytza multu` si voua
babytza - e de lux spitalu`, o mai las..
pfhuuuuuu, ce rau imi pare de Valentina ca nu se simte bine...multa sanatate, sper sa isi revina curand
300 multa sanatate!!!!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

AlexaM, eu vreau cartea what to expect, todler years. Cum se procedeaza?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Ada, poti merge la librarie, Salingers, in Carrefour Feeria, la intrarea Mediagalaxy, vis-a-vis de Sephora. Sau ne putem vedea undeva si o aduc eu.
Sun acum sa o rezerv...oricum te hotarasti.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Muhh si Angelyna, multumesc mult pentru retetele de iaurt. Mai am o intrebare: recipientul trebuie sa fie din sticla?

Mersi mult!

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

nu neaparat sticla

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

ufff....am ratat-o pe CD :(
CD tare mult mi-ar placut sa te intalnesc si pe tine

Prima am zarit-o pe Boo....ii zic sotzului "uite uite cei 3 sunt de pe forum! Ma duc la ei!" Sotzul cica " Nu te duce...nu-i aiurea?" Eu, cu emotie in glas (ma gandeam si la ce a patit Ada ieri), "Ba ma duc!"
I-am indrugat ceva, m-am prezentat si au trecut emotiile :)
Apoi a aparut si Babytza, a fost mult mai usor cu emotiile....Boo a intermediat.

Am fost tare mandra de voi - m-am dat si rotunda la sotz: vezi cu cine vorbesc eu toata ziua?

Sunteti niste mamici foarte frumoase, cu puiuti dragalasi si sotzi iubitori. Puiutii sunt extraordinari. I-am admirat atat pe Alex ( cel bronzatel) cat si pe David (cel ochios) in egala masura.

Poate data viitoare petrecem mai mult timp impreuna, si eu si sotzul am fost tare incantati de prezenta voastra.

si sa stii Babymom ca Thea nu s-a uitat la baietei, nu putea...ii venea soarele in ochisori.

P.S. babytza - multa sanatate valentinei, mi-ar fi placut sa o vad si pe ea

Mergi la inceput

si ca veni vorba de soare si vreme frumoasa, e timpul pentru cremele solare?

Azi m-am contrazis cu sotzul daca nu ar fi periculos soarele pentru Thea...tocmai din cauza caciulitei lipsa...ii era teama sa nu faca insolatie! Ei bine, Thea a prins culoare pe fatzuca! da, s-a bronzat un pic.

Ce creme sunt mai bune, mai naturale si mai eficace? ce factor solar?

Mergi la inceput

300 multa sanatate Andutzei. Sunt convinsa ca ii vor trece mucisorii repede. Este protejata de lapticul tau. O sa vezi!

Alexa vazut roscatel scumpel cu dintishor :)

Angelynnna felicitari pentru cadou

Nerantula am vazut Gruia la bazin - s-a descurcat foarte bine, felicitari! am mai vazut ca ti-ai facut griji de pomana, te-ai descurcat si tu f bine.

Mergi la inceput