Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 16
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh Nerantula eu am gasit cereale Bio, simple, fara orez, potrivite de la 4 luni, la Milupa intr-un Sensiblu. Nu le-am folosit asa ca daca vrei ti le pot da. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Adica din ce sunt?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
Nerantula spune:
Sunt pe baterie la laptop .. pana moare ... si in jur lumanarele ![]()
De soare m-am intrebat si eu daca nu e periculos, si Gruia a prins o tenta aramie, chiar azi ma gandeam sa nu uit sa-l dau cu crema data viitoare.
Corrina, orice, dar nu orez, ca de-ala este ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
Paula-Laura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Sunt pe baterie la laptop .. pana moare ... si in jur lumanarele De soare m-am intrebat si eu daca nu e periculos, si Gruia a prins o tenta aramie, chiar azi ma gandeam sa nu uit sa-l dau cu crema data viitoare. Corrina, orice, dar nu orez, ca de-ala este www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 Hypnotic Parade |
si eu la fel
dar recunosc ca nu am scos wireless-ul din [riza, ca altfel nu am net
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
CD27 spune:
Salutare, am ajuns si noi din plimbari si vizite![]()
Uram la multee multe lunite sarbatoritilor de astazi:
David de Babytza
Maya de July ,
Sofia de Joy ,
Ruxandra de a_rose ,
Ariana de Gargaritza ,
Thea de Anamona
Sa fiti sanatosi puiuti

Multumesc mult Ada, Lumi, Laura pentru sfaturile cu schimbatul laptelui. Astazi e a 2 zi si am pus 2 masuri de nan2, dar nu mai fac in 2 bibe pentru ca nu gasesc nicio logica si chiar daca o fi (desi nu cred
) pe fimiu il enerveaza si nu mai vrea al 2 lea biberon
. O sa merg mai incet cu o masura pe zi pentru ca am observat un kk imprastiat si urat mirositor, asa ca pun numai la masa de dimineata (kk ar putea fi si de la iaurt cremoso, care sper sa nu-i faca rau
dar numai asa il conving sa pape si mancarica lui).
In parc era plin de copii
foarte frumos, din pacate cand ne-am intalnit cu fetele noi ne indreptam cu pasi repezi spre o vizionare (care n-a meritat plecare din parc
)
Sa va zic, David de babytza e mortal, are niste ochi superbi
, in poze nu se vad asa bine, inca o data: e mortal
Pe Boo am recunoscut-o cu greu pentru ca arata 
, l-am recunoscut pe smecherul de Alex, e un baietel frumos si are un aer de smecher asa![]()
Anamona si mie mi-ar fi placut sa te intalnesc si chiar e posibil sa te fi vazut, dar nu eram sigura si mi-a fost cam rusine sa te abordez
, tinand cont ca nu am vazut decat o singura mamica cu sling, sigur erai tu
, adica o mamica foarte frumoasa si delicata, cu o printesa fara caciulita si un carucior simpatic![]()
Mikul era, cum spunea Eva despre unii copilasi
, adica, caciula groasa (eu sunt de vina, sotu' insista sa o dam jos), cu strampi si blugi cam grosuti, geaca nu era foarte groasa, macar atat
Subsemanata e vinovata de infofolirea copilului
, adevarul e ca si eu eram infofolita![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
baby_boy spune:
Buna seara , am intrat pe fuga sa vad ce mai faceti..pentru ca azi n-am avut timp de nimic.Fost la cumparaturi,pregatit aperitive,gratar,placinta cu mere si cu branza. Asa ca va invit
Multumesc din suflet andreutac,Luminita, angelynna82, Ramona,babytza,mamidestefan,andy.p,andy_galro, tzitziri,anca81

ca v-ati gandit la mine si multumesc de urari.
Toate imi sunteti dragi
Ramona sper ca e mai bine Anda
Pupici si o seara frumoasa![]()
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
CD27 spune:
Cristina La Multi Ani
, multa sanatate si multe bucurii
, ma inscriu la un 
![]()
Paula-Laura spune:
Babyboy La Multi Ani!!!
Stiam ca mai trebuia sa scriu ceva dar nu nmai stiam ce 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
CD27 spune:
Si eu sunt pe baterie la laptop dar sotul se uita la meci
si zice ca mai bine nu distrugem flora si fauna si apoi inchidem tv-ul
gaia.nevia spune:
Hi, hi, corekt!!!
La multi ani, Cristina, multa fericire si tot ce iti doresti!
Pupici si de la noi!
Anamona, n-am patit nimic, sa stii. Am trecut pe langa tipa de la CMU, si doar m-am gandit ca esti tu, nu am facut nicio alta gafa... nu prea sunt genul. Se uita destul de intens la mine, si semana un pic cu tine, dar pentru ca nu a zis nimic, n-am zis nici eu nimic.
Doar la dr. T la cabinet am abordat doua mamici... si le-am intrebat daca sunt de pe forum... mi-au aruncat asa un "nu" ca n-o sa mai intreb in viata mea pe cineva asa ceva.
Am vazut pozele, super! Apare si slingul prin ele, si vroiam sa intreb... asa se pune, rasucit pe spate? Cica marti vine si al meu... nu mai zic "abia astept" ca abia e sambata.
Noi nu am reusit sa stingem luminile pentru ca a inceput sa planga Teo. Doar la Radu am stins, ca el doarme, si tot e ceva, un apartament din 2 e in bezna
.
Ma rog, ADSL-ul e in priza, nah...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
Boo spune:
Am venit si eu la spartul targului. Am culcat una bucata copil, iar celalalt mai mare se uita la meci ..
Vad ca v-au povestit fetele ce intalniri am avut azi in Herastrau. Adevarul e ca m-am intalnit cu o groooaza de lume, a fost tare simpatic. Alex a fost valiza si s-a trezit la fix ca sa o vada pe frumoasa de Thea 
(Anamona ai o fetita superba, ti-am spus si o repet), plus ca era si foarte eleganta - nu va pot spune !!
O adevarata domnisoara !! Sa nu va spun ca pe Anamona eu o tot admiram ca am trecut pe langa ea de multe ori si ii dadeam coate sotului si ne uitam ce sling cool are ![]()
pe Mikul l-am vazut prea putin ca noi tocmai plecam acasa la masa. poate data viitoare sa stam mai mult de vorba 
iar cu David suntem vechi prieteni, ne tot vedem in parc 
Babytza ce mai face Valentina ? Sper ca a trecut febra 
Nerantula am vazut micul inotator. Super smecher e !! N-are nici o greata.
Buna intrebarea cu cremele de soare si de cand ar trebui folosite.. Sau cat timp pot fi tinuti copii la soare ? Ca Alex e cam pui de tigan de cand a iesit, dar ma gandesc daca n-ar trebui sa-l dau cu ceva sau sa nu-l tin atat cu fata in soare cand doarme. Pana acum nu m-am gandit si il lasam asa ca nu ardea soarele deloc, dar de 2 zile s-a incalzit destul de tare.