Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (91)
Raspunsuri - Pagina 14
AlexaM spune:
Daca vreti sa vedeti un dintisor si
ce-mi place la baitasau
cum rad cu gura pana la urechi sau cum beau ceiut
sau ce concentrat sunt
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iepurila il vazusem la tine pe asta. parca 250 ai zis ca ai dat pe el, nu? poti sa-mi spui ce dimensiuni are? sar'na Cea mai fericita mami - ELENA (21 Octombrie 2008) Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
da, 250 la targ
pe site-uri l-am vazut la peste 300
Dimensiuni: L x l x h cm: 100 x 90 x 75, greutate cu ambalaj: 9,5 kg.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
Nocom spune:
Se vede ca e frumos afara... nu prea aveti activitate...
Si noi pe afra suntem de pe la 12 insa avem avantajul ca stam la noi in curte si putem sa luam si laptopul ![]()
La multe lunite 

David de Babytza
Maya de July ,
Sofia de Joy ,
Ruxandra de a_rose ,
Ariana de Gargaritza ,
Thea de Anamona

babytza im pare rau ca starea Valentinei s-a inrautatit, eu iti scrisesem PM sa ne vedem in Cismigiu..
. Data viitoare, SIGUR!!
Va pupam cu drag
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
EvaF spune:
Pentru:
Anna Sofia de Joy
Thea de Anamona
Maia de July
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
Welcome, my son!!!
Muuh spune:
Nerantula eu am gasit cereale Bio, simple, fara orez, potrivite de la 4 luni, la Milupa intr-un Sensiblu. Nu le-am folosit asa ca daca vrei ti le pot da.
iepurila eu nu iau tarc, nu il consider un must have la mine copii stau pe o patura mai groasa (pilota) pe jos.
Alexa eu pun o cutie de iaurt mica la un litru de lapte, dupa ce l-am fiert si inainte sa se raceasca complet. Deobicei e suficient sa il las peste noapte, uneori insa ii trebuie si a doua zi ca sa fie facut.
EvaF spune:
Dupa ce am urat
tuturor sarbatoritilor de azi, fetitelor si lui David de Babytza,
am si eu un mic feed-back la discutiile de pe aici:
-razatoare de sticla/ melamina nu am si nici nu voi avea, nu o consider utila pt ca oxideaza oricum marul in contact cu aerul. Am blender de mana si robot atat.
-la copii, evident ca se amesteca branzica de vaci cu fructe/ legume, ei au nevoie de aport ridicat de proteine/glucide asa ca nu intra in cartegoria aceea. Insa dupa o masa gen supa nu ii voi da si un fruct ci voi astepta cel putin 3 ore dupa masa pt fruct separat. Pt a beneficia de o digestie corecta. Depinde de tipul de masa, dar in mango ii pun branzica, in morcovel cu mar la fel ii mai pun. Maine ii voi da si broccoli si incerc si acolo.
- tarc nu avem si nici nu vom avea, nu il consideram deloc must havre. Noah este zburdalnic si daca l-as pune in tarc as avea numai scandal cu el si ar evada cumva
Sta pe salteluta de joaca 5 minute maxim si de acolo pleaca in expeditie
Ne-am plimbat prin parc, fiind extraodinar de cald. Noi eram in maneca scurta, Noah in pantalon lejer din denim subtire si un body + hanorac lejer. Nu va spun cati copii cu caciulite de iarna, polare si pilote pufoase am vazut. Sotzul meu ii saluta: "hello, eskimo" sau "coucou bébé de Groenlande"
Saracii copii, cred ca erau lac de transpiratie
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
Welcome, my son!!!
anamona spune:
Daaa....Thea are 5 lunitze...nu stiu cum a trecut timpul asa repede.
Am sarbatorit o Thea sanatoasa printr-o plimbare in Herastrau.
Veselia a fost la rang inalt astazi.
Uram La multi ani si multa sanatate si bobocitzelor:
Maia de JulyMorning
Anna Sofia de Joy21
Arianna Stefania de Gargariyza.
Si daca toata lumea ii ureaza inca o data lui David de Babytza, nu putem spune decat ca merita sa ii uram si noi un La Multi Ani :)
anamona spune:
Foarte frumos a fost afara...clar vreme de primavara, abia o asteptam
Si noi astazi ne-am plimbat lejer imbracati.... Thea a fost doar in puloveras..asa si ca sa ne laudam un pic Thea s-a plimbat fara caciulita :)
or sa vina si poze un pic mai incolo ca ne recunoasca mai bine si pe noi lumea (de pe forum) :)
gaia.nevia spune:
hi, hi, razi de mine, anamona, ca asa merit! Dar semana tipa aia cu tine (asa din fuga calului ca n-am stat sa ma holbez nepoliticos la nimeni) si m-am intrebat, s-o fi tuns? ca avea parul un pic mai scurt ca al tau.
ma bucur ca Thea e ok!
Noi am plecat de acasa la 12 si ne-am intors la 18... am fost la city grill sa mancam ceva... a fost hm... close to disaster.
Teo n-a vrut sa stea jos o secunda, abia l-am prins sa ii dau 4-5 linguri de supa, doua bucatele de pui si o chifla (pe aceea a mancat-o cu maxima placere). Cand sa bag si eu o furculita in gura, a inceput sa planga si Radu de foame (cu mai mult de o ora mai devreme decat ce ma asteptam eu...) / i-am facut biberonul, tati l-a administrat si eu am presarat pe mine orezul pe care incercam sa-l mananc 
De ce n-oi fi baut o bere nu-mi mai amintesc, ca nu eram cu masina.

AlexaM, eu vreau cartea what to expect, todler years. Cum se procedeaza?
Va pup pe toate.
Multa sanatate Andei!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri