Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (91)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

In final vreau sa spun ca am admirat si eu poze cu bebelasi voiosi si draguti si mamicute frumoase in parc la IOR, poate va prind si eu intr-o zi, ca pleaca mama luni si revin la post, la impins caruciorul gol si purtat bebe in sling

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!

week-end placut tuturor!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Anca, ALy_c, ange, Lidia, babytza, paula-laura, multumesc frumos ca v-ati gandit la noi i ne-ati raspuns. Notat tot. Deocamdata dau doar eurepsal, nurofen sau panadol ii dau daca ajunge la dfebra 38; mie 37.15 sau 19 nu imi pare febra la bebe. Apa de mare am uitat sa-i zic sa ia, o sa luam mai tarziu. Pe viitor o sa incerc sinupret ca am citit mesajele mai tarziu - din pacate.

Oricum, sa fiu sigura, azi sunt mai grea de cap... tregre/trebuie/ au vreun efect date si in cazul in care copilul n-are febra?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nerantulaam curajosul si week-end placut si voua.

Paula si Alexia se trage de urechi cand e obosita ,se zgaraie chiar daca nu sunt atenta.

Andy_g asteptam si noi poze

Iepuric noi vom lua tarc de la acelasi magazin de unde ne-am doatat cu de toate..vrem sa-l punem in living

Oana

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Fetelor, legat de carti: am la librarie What to Expect first year si What to expect toddler years la pretul de 82lei fiecare si cateva carticele cu retete de bebe..daca intereseaza pe cineva.

Am si eu o intrebare, pls: cum se face iaurt in casa?

Meniu Matei:
ora 10: 30ml suc portocala/mandarina si morcov
100-150g mar+para aburite+pruna uscata + branzica vaci(din LP cu lamaie)
ora 14: 150-250g morcov+telina+dovlecel+frunze de urzica toate aburite si blenduite

ora 18: 150-200g din cele de mai sus depinde ce ramane sau cereale sau mai nou (de azi ) branzica

Intre mese mai papa san daca are chef...daca nu ceva apica sau ceai...depinde cum are chef.
Orele sunt aproximative.

poze noi daca aveti chef

eu nu am prea avut timp de citit saptamana asta asa ca ...scuze daca am ratat ceva...

Si nu in ultimul rand ...multumim celor care ne-ati urat de bine sau v-ati gandit la noi cu ocazia celor 7 lunite...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Nerantula tot asa si Mihnea, daca nu isi baga degetele in ureche, si le baga in ochi
Ai PM

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Azi i-am dat lui Mihnea morcovul amestecat cu lapte de la mine si a fost muult mai bine fata de zilele anterioare. Bine, si-a limitat masa la vreo 20-30 ml, dar tot e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

LA MULTI ANI !!!

Maia de July
Anna Sofia de Joy

... si nu in ultimul rand...
LA MULTE LUNITE !!!
Theade Anamona

Si multi pupici din partea lui Dragos!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Babymom, te intrebam si aseara, crezi ca e ok sa-i dau lui Gruia cereale de ovaz sau alac (contin gluten) dupa 7 luni? Din punct de vedere al alergiilor si tolerantei la gluten vorbesc ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula
Iepurica, noi am luat acest www.flickr.com/photos/30462666@N03/3373368356/in/set-72157614425568819/" target="_blank">tarc de joaca, inca nu sta Gruia in el decat foarte putin, insa trag sperante la mai mult dupa ce va sta in fundulet. Sper sa-mi fie util dupa ce incepe sa se deplaseze prin casa, ca sa nu ne fugarim unul pe altul non-stop si sa mai apuc sa fac si eu cate (alt)ceva. Poate fi folosit si ca pat de voiaj, se strange destul de frumos si incape usor in portbagaj. Pat pliant nu avem, dar sigur nu ar sta in el, la cate rostogoliri face, acolo ar fi destul de limitat.

il vazusem la tine pe asta. parca 250 ai zis ca ai dat pe el, nu? poti sa-mi spui ce dimensiuni are? sar'na

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Iepurila..noi nu luam tarc...nu il consider un must have. Prefer sa il las sa exploreze...asta pana cine stie ce face si ma razgandesc

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput