Asezat pe WC public - ginecolog, analize?
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Gabitaco si restul fetelor, nu stiam despre ce capac vorbiti... apoi am vazut si am corectat, da, am gresit, am scris capac, in loc de colac. De pe colac se aluneca, nici nu-i indicat sa invatam copiii sa se urce, nici eu nu ma urc. Dar asta nu din respect, ca nu am un respect special pentru capacul unul wc public, desi nici nu las vreo urma cind intru intr-unul si mi-am invatat si copiii sa nu o faca... Dupa mintea mea, nu vad ce adult s-ar aseza direct pe capacul unui wc public, nici un pulverizator din lume nu-l poate curata. Eu am invatat-o sa se urce pe colac (numesc colac partea de sus a wc-ul, fara capac). Eu mi-am invatat fetita sa ridice cu o hirtie colacul si sa se urce pe wc, numai ca cel de la scoala e mai mic, mai ingust si i-a alunecat piciorul in wc. Apoi am invatat-o sa deschida clanta cu cotul sau cu o hirtie, are tot timpul servetele in buzunare si, bineinteles, sa se spele pe miini. Dar nu face intotdeana ce am invatat-o, pentru ca e copil si nu vede microbii acolo unde ii vad eu. Pe jos nu ar avea cum sa faca, pentru ca e mare si ii este rusine. Hirtie nu are cum sa puna intotdeauna pentru ca se duce la toaleta doar cind simte ca nu mai poate... cum fac de altfel toti copii. Pe cea mijlocie o tin eu, oriunde m-as duce.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabitaco spune:
ladyJ...daca citeai cu atentie..vedeai ca am spus ca poate o sa o invat sa faca la scurgere( in cazul in care ar merge singurica la toaleta)...ceea ce e cu totul alceva. ...in fine. Acum e mica ...are 3 ani...deci nu merge singurica la toaleta publica.
In Romania nu exista inca wc care se curata automat cu tot cu colacul de hartie...deci mai avem o sansa pana creste fata mea...si poate nu o sa o invat sa faca pe jos...
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
gabitaco spune:
ajungem din nou la ideea ca toaletele turcesti ( fara vas )sunt cele mai bune.
Gabriela si Mateea Ioana
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitaco ladyJ...daca citeai cu atentie..vedeai ca am spus ca poate o sa o invat sa faca la scurgere( in cazul in care ar merge singurica la toaleta)...ceea ce e cu totul alceva. ...in fine. Acum e mica ...are 3 ani...deci nu merge singurica la toaleta publica. ![]() In Romania nu exista inca wc care se curata automat cu tot cu colacul de hartie...deci mai avem o sansa pana creste fata mea...si poate nu o sa o invat sa faca pe jos... ![]() Gabriela si ![]() Povestea unui inceput de viata... |
Iarta-ma.
![](floare.gif)
Da sa nu o inveti asa..
![](icon_smile.gif)
gabitaco spune:
ladyJ stai linistita...ca pana la 6 ani la toaleta pubica merge cu mami sau alt insotitor(membru al familiei).Apoi va inavata cum sa-si "curate colacul"
...sau poate apar toaletele ecologice si la noi...cele automate...
Gabriela si Mateea Ioana
ina_nz spune:
citat din mesajul lui alssa Buna dimineatza, Am o mare problema si nu stiu de unde s-o apuc si ce ar trebui sa fac mai intai. Nu povestesc contextul aferent pentru ca mie una nervii si disperarea inca nu mi-au trecut asa ca trec direct la subiect. Intr-un context anume, fetita mea Clara de 6 ani (care era impreuna cu ta'su) s-a dus fara sa stie el la WC. El nu a observat. La 6 ani nu s-a putut sui singura pe vasul de wc, drept pentru care s-a asezat cu fundul si pasarica evident pe colacul unui wc public. Din momentul in care am aflat nu mai am liniste si risc un infarct. Ma gindesc ca trebuie sa merg cu ea la ginecolog, sa-i fac niste analize de urina si secretii ... Va rog sa imi spuneti parerile voastre, momentan nu reusesc sa dau de d-na doctor sa ma consult cu dansa. Stiti vreun ginecolog de copii ? Ar trebui sa fac si altceva ? Multumesc, Alssa |
In primul rand cred ca ar trebui sa te calmezi.
Parerea mea e ca exagerezi......si exagerezi rau de tot.....
Ce o fi asa catastrofal sa te asezi pe colacul din toaleta publica? Nu zic ca e de recomandat dar nici calamitate.
Si nici macar nu i-au aparut bubite, mancarimi sau mai stiu io ce reactii
Iti dai seama ca ai traumatiza bietul copil mult mai tare pe un scaun ginecologic la varsta de 6 ani? .....asta in cazul in care gasestiu unul care sa faca asa ceva desi ma indoiesc
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
anya spune:
Ce ma bucur ca am baieti!
Cea mai mare problema o reprezinta toaletele din gradinite si scoli, pentru ca acolo copiii sunt singuri, fara parinti. Si daca la gradi sunt totusi educatoarele, ingrijitoarele care-i mai ajuta si supravegheaza, la scoala e jale. In alte locuri publice copiii sunt de obicei insotiti de un adult, deci se pot lua masuri (tinut de adult, hartie, pungi , un copac unde e parcul mai des)
Toaletele ecologice din parcuri sunt un dezastru - put numai cand treci pe langa ele! Ca sa nu mai zic ca abia incati tu, daramite sa mai pui si un copil sa faca.
WC-urile care se curata singure au aparut de cativa ani si in Romania, dar doar la toaletele din holurile marilor hoteluri. Tin minte ca prima oara cand am vazut, acum vre-o 4 ani eram intr-un team building si ne-am dus cu totii pe rand sa vedem cum functioneaza minunea
Adela P spune:
citat din mesajul lui nelia Gabitaco ... De pe colac se aluneca, nici nu-i indicat sa invatam copiii sa se urce, nici eu nu ma urc. Dar asta nu din respect, ca nu am un respect special pentru capacul unul wc public, desi nici nu las vreo urma cind intru intr-unul si mi-am invatat si copiii sa nu o faca... Dupa mintea mea, nu vad ce adult s-ar aseza direct pe capacul unui wc public, nici un pulverizator din lume nu-l poate curata... |
Nelia, nu ma refeream la respectul pt buda
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_cool.gif)
sirimie spune:
Asta da dilema. Mai e mult pina sa fie civilizata lumea si in WC-urile publice in Romania.
Eu as zice ca nu are sens sa o duci la ginecolog. Mergi sa ii faci analize de singe, daca exista vreo infectie ar trebui sa se vada acolo. Si sa o inveti ce sa faca data viitoare.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Donati 2% din impozit pentru Andei
Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13