Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

intru si eu sa va pup pe toate..numai am net asa cum v-am mai spus..
suntem bine..crestem si dam din craci
mai avem putin..
va pup pe toateeeeeeeee

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Wowowow..ce surpriza placuta..ma bucur ca ai intrat sa ne lasi un semn si mai ales sa vad ca sunteti amandoua bine!!O sarcina usoara in continuare si sa ai grija de tine!!De data asta va fi bine..vei vedea!!

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Yioanna, ai grija sa nu-ti deschida el colul.
Si aici sunt medici celebri pentru ca ajuta femeile sa obtina sau sa tina o sarcina, dar la nastere sunt dezastru... de cele mai multe ori.

Am trimis pe mail-ul comun niste poze cu dulapul fetelor, deocamdata sunt numai hainutele Sabinei si umerase goale, partea cealalata de dulap o pozez maine.

Carla, s.28 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Roxi..multa sanatate lui Seby si ai grija de tine,sa nu furi si tu vreun virus!!
Oana_MVT...ma bucur ca esti mai linistita...acum macar stii la cat sa te limitezi!!Va fi bine..vei vedea!!
Carla..super ca ati rezolvat problema cu mobila..Incearca sa repeti operatiunea culcat Saby de catre tati,deseara...ca sa te odihnesti si tu un pic..
Cristina..eu inca nu am reusit sa deosebesc partile corpului lui bebe cand se impinge in burtica..simt doar parti mai tari..cum se modifica forma burtii in anumite locuri..insa nu pot spune cu certitudine ca este picior,fund sau calcai..
Mari..eu de exemplu nu am colostru nici acum,insa e normal sa apara inainte de nastere..asa ca nu iti face probleme!!Sarcina usoara in continuare!!

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria, stii ca ai dreptate? Ia sa nu mai ard eu gazul pe aici si sa-i las sa se descurce, ca oricum e tarziu.
Va pup pe toate, ne "auzim" maine dimineata.

Carla, s.28 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Fetelor,multumesc frumos,,m-am linistit ( recunosc ca azi nici n-am avut timp sa studiez greutatile bebelusilor la diferite varste).

Zarara,bine ai venit printre noi, sarcina usoara in continuare!

Carla,sa stapaniti sanatosi mobila! ( dar nu ma abtin sa nu zic,cum de a gresit varul tau masuratorile...)

Yioanna,si eu am parte de control de fiecare data dar dr meu are mana usoara ( si o faza nostima,cand am fost la control la dr 2,el mai avea ceva la usa de vorbit cu o pacienta,si eu inauntru ma dezbracasem deja...cand m-a vazut a zis ca nu e nevoie...facem numai eco,dar daca eu doresc,ma serveste)

elena,29 cu XXX Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Mh,te rog,imi spui si mie unde gasesti ceaiul din frunze de zmeur,te rog,ca ma intereseaza si pe mine.

elena,29 cu XXX Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

fetele am intrat sa va salut si cam atat.asta-seara nu pot sta cu voi..ve urez o seara placuta in continuare..week-end placut burtici si pitici

ely 35+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Carla faina mobila si simpla! Sa o stapaniti cu placere!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-first spune:

Buna, fetele, am intrat doar sa va raspund repede, trebuie sa fac baita...

Yoanna, eu iti sugerez sa nu iei calciu, ca eu sunt patita, dupa 2 saptamani de luat am inceput sa am contractii aproape de fiecare data cand ma ridicam de pe scaun sau pat. Acum iau magne B6. Si sa stii ca mie nu-mi face control pe masa de fiecare data.

Cosminica, ai dreptate, sa vina cand o sa fie ea pregatita, doar sanatoasa sa fie...desi tot luna mai imi e mie in suflet...

Carla, merci de aprecieri, imi place si mie camasa mult...

Maria, ai inca timp sa-ti dai seama ce e cand te loveste, eu am intrebat-o pe dr. ultima data unde-i sunt piciorusele ca nu eram sigura daca cu ele ma loveste sau nu si mi-a confirmat ca asa este

Zarara, bine ai venit!!! Iti dorim o sarcina la fel de usoara si sper sa ne auzim mai des de acum incolo.

Liana, ce bine ca ai intrat sa ne spui ca esti bine! Daca ai stii ce bine ne pare sa auzim asta!!! Tine-o tot asa pana la 40 de saptamani

Cristina 34+ Alessia Nicola

http://picasaweb.google.com/cristinadan08/Cristtina
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/NuntaNoastra
http://picasaweb.google.com/cristinadan08/CraciunAnNouBurticaMea

Mergi la inceput

Carla..super mobila..imi place cum ati gandit sertarul fetelor...Ce tare e Saby,pare o furnicuta pe langa mobila..,asta pt ca e pana in tavan bineinteles..Sa o folositi sanatosi!!Abia astept maine sa imi zici daca ai reusit sa pui in practica ideea mea cu dormitul!!Eu tin pumnii sa fie ca da..Noapte buna!!
Ely..noapte buna!!

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra

Mergi la inceput