Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna seara fetele,

Nu am mai intrat de mult ptr ca am fost ocupata cu examenul si nici nu prea am avut ce sa povestesc, dar asta nu inseamna ca nu v-am citit...asa printre picaturi, ca au trecut multe capitole de cand nu am mai scris...sper sa ma iertati .

Felicitari fetele ptr bebei grasuni, mumosi si sanatosi
Fetele care aveti probleme, eu va trimit un mare si va urez sa aveti puterea sa le depasiti cu usurinta...sau macar fara prea mult stres ca nu face bine la bebe .

De noi ce sa spunem...ca suntem bine, crestem, la ultimul control, pe 18 martie, greutatea bebelinei era de 2500g, era in termen, de fapt mai micuta cu 2 zile . Acum a mai crescut ca se vede ca nu mai are deloc loc in burtica si cand isi mai intinde si ea un piciorus sau o manuta...o doare rau pe mami, de lovit ce sa zic ca nu mai poate sa ma bombardeaza cu piciorusele ...deh, locul e prea mic...
Pana acum avea piciorusele in ficatul meu, iar acum isi baga capul si spatele, deh s-a plictisit de stat cu capul in jos, asa ca mai schimba si ea pozitia.
Contractiile si-au mai redus din intensitate, asta daca stau in pat, dar daca ma plimb, sau stau mult in picoare incep..doctorul mi-a spus macar sa trec de 36 sapt ca dupa aceea pot naste...deci mai bine sa mai stea in burtica inca putin...tati spera sa stea pana la termen..dar eu zic, cand vrea ea sa vina, sa vina...sanatoasa sa fie ...si sa nu o doara asa tare pe mami .
Acum vom vedea miercuri ca am urmatorul control....tot din 2 in 2 sapt pana la nastere....

Inca putin si vom incepe sa facem galerie....cum au zis si unele fete...trec ghiocei si incep sa apara albinutzele .

Gata, ca am scris destul....eu nu stiu cat o sa intru weekend-ul asta ca il ajut si eu pe sotul la renovat, de fapt sunt bagatoare de seama , dar imi place sa stau cu el si lui la fel.

Va pupic pe toate si va urez un weekend placut cu mult soare!!!!

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

35+ Alessia-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Buna seara burtici!
Am intrat sa ne laudam ca ne-au mai ramas 80 de zile pana la marea intalnire (asta daca se respecta DPN-ul)!Aaaa si sa nu uit...azi ne-am luat rezultatul de la analize (probe din "ica") si a zis domnu` dr ginecolog ca sunt f ok si ma bucur tare.
In rest...va pe toate...

Ramona 28+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

intru sa va urez un week-end frumos si linistit. eu voi incerca sa nu fac decat strictul necesar si sa ma pun pe picioare. pup gasca!

philip
30weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Picky..ma bucur ca ai dat un semn si ca sunteti bine...wow.ce putin a mai ramasssssssss...Sa ai grija de tine in continuare si sa mai stea bebelina la caldurica!!
Ramona..ma bucur ca au iesit analizele ok..felicitari pt cifra rotunda ramasa..
Philip..multa sanatate si un week-end linistit si minunat!!

Laurraa..ce ai facut azi la sustinerea tezei ?Totul ok?

31+ Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinalaura spune:

Buna seara vad ca am cam tarait piciorul, apar si albinutte mai vechi si albinute mai noi.

Oana du felicitari pt bebe grasun si sanatos
Carla V buna faza cu efeverscentul si sa va bucurati sanatosi si bucurosi de noua mobila
Zaraza bun venit, sarcina usoara si nastere asemenea. Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare
Maria cu multa placere sper sa o ofer si maine daca voi fi prima
Blue 77 mersi mult
Baby first eu din ianuarie ma duc odata pe luna, la inceput ma duceam de 2 ori pe saptamana
Nicrutze noi aveam 1.400 la 28 s deci nu e putin, ei de acum cresc stai fara nicio grija
Liana 30 ti se simte lipsa, te asteptam cu vesti noi si te
Roxi 2000 multa sanatate lui Sebisor si sa stii ca sunttem langa tine, speram sa revii repede cu vesti bune
Yioanna s multumesc mult cat despre control mie nu mi-a fc decat la constatarea sarcini atat (si bine a fc, eu detest contoalele)in rest numai eco.

32+ VLAD GABRIEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinalaura spune:

Noapte buna la toate albinutele sa ne auzim cu bine maine

32+ VLAD GABRIEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele! nu am intrat in seara asta pt ca am avut pina acum musafiri...deci va pe toate!

32+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata la burtici de albinute!

Zarara, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara.
Carla, greu cu mobila asta, sper sa se rezolve bubele.
Am vazut ca ati scris despre colostru, si eu gasesc cate o mica pata cateodata pe sutien sau pe tricou. Si am momente cand simt sanii atat de grei, de parca nu-i mai pot cara. NU mia zic ca au un volum imens, ma cam tem de cum vor arata dupa ... dar, asta e, vedem noi.
Roxi, sanatate multa lui Sebi.

Ceai de frunze e zmeur ?! Pentru ce e bun?

Implinim si noi azi 30 de saptamani, abia astept sa merg la eco saptamana viitoare.

Weekend placut, se pare ca va fi vreme buna de plimbare.

Andreea 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

ma mai primiti si pe mine?

Trebuie sa recunosc ca mi-a fost dor e voi dar pur si simplu nu am avut cand sa intru.La munca este foarte mare stresul si ajung acasa ...varza de obosita...nici macar de datorii nu mai imi arde
Mi-am anuntat colegii ca joia viitoare sa se imbrace frumos la seriviu ca pleaca o ...diva (adica eu) si am sa le duc bobo si suc de fericire ca scap de ei.
Vineri ,pe 03/04 am intalnire cu fimiu si cred ca o sa avem o discutie serioasa despre antrenamentele lui la alpinism pe care le face la mine in burta in fiecare noapte.
Am ramas foarte in urma cu cititul dar promit sa recuperez tot.Pana una alta va multumesc si va pe toate pt ca v-ati facut griji pt mine
si urez sarcina usoara si BB-ii sanatosi pt toate "prospaturile" care ni s-au alaturat in ultima vreme
Carla am vazut pozele cu dulapul fetelor.E foarte tare.Vreau si eu.Poti sa-mi dai trei detalii?1)E pe tot peretele?2)Unde l-ai facut?3)Cat te-a costat?

Promit ca astazi fac si eu o pozica si o pun pentru filmulet...mai pot nu?

buni ti-am zis ca te iubesc nu ?

DANA 26+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

fetelor ,piticania asta a mea cred ca la 3 ani ma bate de-mi suna apa in cap...am uitat sa schimb semnatura si a inceput sa-mi dea niste pumni de nu ma mai inteleg cu el....cred ca trebuie sa-mi caut un avocat de acum... puuuuup

DANA 29+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

Mergi la inceput