Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(56)
Raspunsuri - Pagina 16
alynta27 spune:
Salutare!
Wekeend placut! Aveti grija de voi si bebici!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 33+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
Dani3lla, iti place sa pui oamenii pe jar
? Bine ai revenit!
Dulapul fetelor este de sus pana jos, ca si toate dulapurile din camera, o sa pun poze de jur imprejur ca sa-ti faci o idee. L-am comandat undeva in Prelungirea Ghencea unde are varu'-meu atelier si l-au montat acasa. Pretul a fost pentru toate dulapurile, inclusiv pat. Daca vrei faci o schema cu masuratorile si i-o dau la calculat.
Carla,
s.28
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Dani3lla, iti place sa pui oamenii pe jar Dulapul fetelor este de sus pana jos, ca si toate dulapurile din camera, o sa pun poze de jur imprejur ca sa-ti faci o idee. L-am comandat undeva in Prelungirea Ghencea unde are varu'-meu atelier si l-au montat acasa. Pretul a fost pentru toate dulapurile, inclusiv pat. Daca vrei faci o schema cu masuratorile si i-o dau la calculat. Carla, s.28 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Sa stii ca e o idee buna,mai ales pt ca stau foarte aproape de prelungirea ghencea.Asa vreau sa fac si eu in camera noastra,din perete in perete si din pode in tavan.O sa-mi fac o schita dupa ce raman acasa in prenatal si chiar am sa-ti dau masuratorile.

Scuze ca v-am tinut in tensiune,promit sa nu se mai intample

DANA
29+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
xeloxel spune:
buna dimineata tuturor fetelor si va doresc un weekend cat mai placut si mai calduros.Vremea asta frumoasa tare ma binedispune si ma indeamna la treaba
.
Dani3lla si eu stau in zona, pe langa tine, ce m-as bucura sa ne plimbam puiutii impreuna ca tare ma gandesc cu groaza ca trebuie sa ma plimb singura cu caruciorul si nu-mi place deloc
.
xelo 30+
CarlaV spune:
Dani3lla, noi am folosit la maximum spatiul pe care-l avem, incat sa intre si patul imens si sa avem si noi un minim de loc de mers. Cand ai schema gata te pun in legatura cu varul meu, daca iti este usor mergi acolo si o sa-ti faca un pret bun. ![]()
Nicuratze, varu'meu n-a gresit masuratorile, faza a fost cam asa: noi am facut o schita, am mers la magazin cu ea si o d-na de acolo a transcris-o si a inteles tot cum trebuie sa fie, schita aceea a plecat la atelier apoi alti baieti au venit sa monteze. Doamna cu schita si baietii cu montatul au lucrat perfect. Cei de la atelier au ramas fara material de care voiam noi si s-au gandit de capul lor sa modifice niste dimensiuni. Evident niste parti au iesit altfel decat trebuia si acum le vor reface, noi am masurat totul incat sa se incadreze perfect.
Revin ca are Saby febra
.
Carla,
s.28
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xeloxel buna dimineata tuturor fetelor si va doresc un weekend cat mai placut si mai calduros.Vremea asta frumoasa tare ma binedispune si ma indeamna la treaba Dani3lla si eu stau in zona, pe langa tine, ce m-as bucura sa ne plimbam puiutii impreuna ca tare ma gandesc cu groaza ca trebuie sa ma plimb singura cu caruciorul si nu-mi place deloc .xelo 30+ |
mi-ar placea, baga repede niste pozici...poate chiar ne cunoastem
DANA
29+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
AMR
xeloxel spune:
nu ne cunoastem ( ca m-am uitat eu la pozicile tale de la nunta-ai fost o mireasa tare frumoasa ) si pozici nu stiu sa pun pe forum 
mi-ar placea, baga repede niste pozici...poate chiar ne cunoastem
DANA
29+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
AMR
[/quote]
CarlaV spune:
Am trimis poze cu tot dormitorul, sus in dreapta va fi usa ca peste tot.
Picky,
sa stea bebe cat trebuie in burtica.
Alynta, multumesc.
Nicuratze, super faza cu dezbracatul la doctor, macar arata bine? ![]()
Maria, n-am reusit sa adorm pana nu a venit si sotul in pat, dar macar am stat intinsa.
Saby e rau tare, intr-o ora de la nimic a ajuns cu febra 39, de la joaca la maraiala si apoi la plans pana aproape de lesin, a refuzat sa ia si panadolul pe care il iubeste maxim, de nas nu ma lasa sa ma ating, am reusit cu greu sa-i pun supozitor cu novocalmin si acum doarme, dar o pazesc sa nu aiba convulsii. Cred ca ajungem la antibiotic. Mai plange in somn si se zbate puiul mic
.
Nici la noi nu cedeaza viroza deloc.
S-ar putea sa nu mai scriu azi, va pup pe toate si va urez week-end placut, de la noi se vede primavara afara.
Carla,
s.28
maria_bunica spune:
Buna fetele!!!
Dani3lla..sigur ca te primim...mi-ai luminat ziua cu mesajele tale(la noi azi e cam innorat vad
,deocamdata)Ma bucur ca joi e ultima zi la serviciu si sper sa ne scrii mai mult apoi..Puiul tau te boxeaza pt semnatura...vezi ce l-ai agitat daca nu ai mai avut timp de calc?![]()
Super ca e asa activ..bravo..
Carla..off..imi pare asa de rau de Saby...
multa sanatate si sa treaca repede!!
31+
Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi