Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (290)
Raspunsuri - Pagina 7
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Miss me, miss me! Da' adresa noua de mail nu mi-o dadusi si mie... |
Pai la ce bun sa ti-o dea.. ca oricum nu mergea... las' ca ti-o da acusica.
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui devylla Am si o intrebare,vreau sa ii rezerv mamei biletul de avion...si ca tot Ayumi a laudat compania Finnair,ma gandeam sa incerc cu ei...au cumva sediu in Ro...ca pe site am gasit decat un numar d etelefon care nu este valabil. |
Super vesti de la Mogaldeata migdalata!
Dar nu ne-ai spus cum mai e cumnata ta! Sper ca sunt bine si parintii, si bebele mic.
Cu biletele, de ce nu rezervi direct de pe site? La ce iti trebuie numar de telefon?
Uite www.finnair.com/finnaircom/wps/portal/finnair/kcxml/04_Sj9SPykssy0xPLMnMz0vM0Y_QjzKLD4138QXJgFjOnvqRyCKu8W4hqCJAlg9cxNcjPzdVP0jfWz9AvyA3NDSi3FERAD_cAZA!/delta/base64xml/L0lKWWttUSEhL3dITUFDc0FFVUFOby80SUVhREFBIS9yb19STw!!?fromjump=true" target="_blank">aici
Daca ai nevoie de ajutor, sa-mi zici!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Roxana_G
Pai nu aveam ce sa iti dau ca pana ieri dupa amiaza nu a functionat. Duamna C e martora, numai ea stie cat a dat basca de pamant. |
Roxy, eu am glumit cu tine, tu ai incercat sa ma impaci si te pui rau cu cealalta latura! O pui doar pe ea la munca...
Poze
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia Roxy, eu am glumit cu tine, tu ai incercat sa ma impaci si te pui rau cu cealalta latura! O pui doar pe ea la munca... |
Mah, asta a fost pe baza de voluntariat..
p.s. auzi, vezi ca io's varf, nu latura
=====================
carpatina spune:
Haoleu Yaio, pune neica linkul ala altfel, ca ai latit pagina asa de tare de tre' sa ma duc in celelalt birou sa ajung la capatul ei!
=====================
Yaia spune:
| citat din mesajul lui carpatina p.s. auzi, vezi ca io's varf, nu latura |
Pai daca tu esti varf si noi doua laturi, atunci se strica triunghiul...ramanem doar...unghi?
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui carpatina Haoleu Yaio, pune neica linkul ala altfel, ca ai latit pagina asa de tare de tre' sa ma duc in celelalt birou sa ajung la capatul ei! |
Scuze
Poze
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Pai daca tu esti varf si noi doua laturi, atunci se strica triunghiul...ramanem doar...unghi? |
Pai io ma gandeam ca si voi sunteti varfuri..
=====================
carpatina spune:
Papanasho
. Cuvinte nu prea stiu a alege pentru vesti ca astea...
singura75,
si pentru tine, ca multe ai avut a patimi in 2007
=====================
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui carpatina
Pai io ma gandeam ca si voi sunteti varfuri.. |
Aaa, ce bine ca ne-ai promovat tu! Eu nu puteam sa ma promovez singura de la latura la varf, ca de...nu da bine. Si de o promovam pe Rox, atunci chiar aratam ciudat, o latura cu 2 varfuri, nici nume nu mai aveam...

Poze