Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (290)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui singura75
La aproape 2 saptamani de cand am nascut, tata a iesit din spital si l-am dus pe Mihnea sa-l vada.A doua zi a murit.Nu va mai spun prin ce am trecut.A fost groaznic!!

Bine ai venit la noi! O sa te trecem si pe prima pagina, poate acolo o sa mai avem nevoie de alte date, daca vrei sa le trecem, cum ar fi ora nasterii, greutate, lungime, apgar, in ce saptamana de sarcina erai la nastere...
Imi pare rau ca ai trecut prin asa grea incercare, trebuie sa-ti fi fost tare greu.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Singura75, cred ca a fost tare greu...Dar acum sunt sigura ca zambetul nazdravanului tau te a facut sa uiti momentul greu.

Cumatra, unde erau pozele cu tine?

Maria si Prisi,

Yaia, miss you!

Carpatina, primesti mesaje? Scrii? Eu nu am primit nici un reply de la tine, de la Cata sa stii ca primesc.

Danielle, felicitari mamica de fetite si sarcina usoara in continuare.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Rox ai scris tu cumva ceva despre un test pt polipi? Ca mergem la dr si vroiam sa-l intreb dar nu mai stiu unde am citit si nu am timp sa caut acum, deci, daca ai o sec, te rog sa mai spui o data despre ce era vorba . Energia e iar cu febra de ieri, iar tusea+ nasul infundat si mucii nu ne-au mai lasat de aproape 3 saptamani .

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Helou,

am inceput sa ma mai linistesc putin la munca si asadar nitel mai mult timp pentru mine.
Azi am fost cu Erika la controlul de 1.6 ani.e in grafic:11.7 kg,85 cm...doctorul s-a aratat multumit de evolutia ei.Am mai completat cateva chestionare,la cateva intrebari nu cred ca am fost tocmai ok.Inca bem din biberon(dar gaura este de circa 60 mm) insa Erika inca doreste sa isi bea laptele la mine in brate.Nu bea singura din cana(asta pentru ca nu o las de frica sa nu se ude,poate la vara.fiind dezbracata,a remarcat asistenta ca are pielea cam aspra si se scarpina(ceeea ce stiam deja,insa am crezut ca fiind iarna...na!) ne-a dat o crema,sper sa nu fie vreo atopie.sper sa ii treaca.
M-a intrebat cate cuvinte rosteste...i-am raspuns ca nu le pot numara...a zis ca daca sunt peste 10 cuvinte rostite e ok.

Cam astea sunt noutatiile despre noi...sper sa imi fac timp de acum incolo sa mai citesc si din urma macar putin.
Am si o intrebare,vreau sa ii rezerv mamei biletul de avion...si ca tot Ayumi a laudat compania Finnair,ma gandeam sa incerc cu ei...au cumva sediu in Ro...ca pe site am gasit decat un numar d etelefon care nu este valabil.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

Mihnea s-a nascut in jur de 10.30,51 cm lungime,3300 greutate,apgar 7( cica nu a respirat imediat),iar eu eram in saptamana 39 de sarcina.Poate nu era pregatit sa se nasca ,mititelu,de nu a respirat imediat si uneori ,cand ma gandesc, ma simt vinovata fata de el. Dar,sincer,nu mi-a fost frica atat de nasterea naturala in sine, ci de eventualele complicatii :sa se blocheze pe canal,sa nu fiu ajutata de nimeni care sa-mi spuna cum sa imping,etc.Asa ca , din pacate, nu stiu ce inseamna contractii si chinurile nasterii.Dar asta e.Bebe meu e bine si-l iubesc infinit.

Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, miss you!

Carpatina, primesti mesaje? Scrii? Eu nu am primit nici un reply de la tine, de la Cata sa stii ca primesc.

Miss me, miss me! Da' adresa noua de mail nu mi-o dadusi si mie...si cand iti zisei acum ceva capitole ca ma simt exclusa (la asta cu mailu' ma refeream), nici nu m-ai bagat in seama!

Si mie mi-e dor de tine!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Rox ai scris tu cumva ceva despre un test pt polipi? Ca mergem la dr si vroiam sa-l intreb dar nu mai stiu unde am citit si nu am timp sa caut acum, deci, daca ai o sec, te rog sa mai spui o data despre ce era vorba . Energia e iar cu febra de ieri, iar tusea+ nasul infundat si mucii nu ne-au mai lasat de aproape 3 saptamani .

Feteleeee, !
Off, tare rau ca nu mai scapati de boala!
fetele, sa-i dati de capat!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, miss you!

Miss me, miss me! Da' adresa noua de mail nu mi-o dadusi si mie...si cand iti zisei acum ceva capitole ca ma simt exclusa (la asta cu mailu' ma refeream), nici nu m-ai bagat in seama!

Si mie mi-e dor de tine!

Poze

Pai nu aveam ce sa iti dau ca pana ieri dupa amiaza nu a functionat. Duamna C e martora, numai ea stie cat a dat basca de pamant.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Yannisa Milena
24.08.2007

Nu cred ca test. Nu mai stiu ce am zis. Poate te referi la nazofaringoscopie, se introduce o camera si vad pe un ecran. Asta i-am facut eu fetei. In rest au avut diverse metode de observare insa fara prea mare rezultat.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Please, care aveti nr Marei sa ii dati un sms cu nazoscopia asta, in caz ca a plecat deja la doctor. Eu am iesit in pauza (nah, ca se poate!) si abia acum am vazut intrebarea ei.

Rox , mamica

Mergi la inceput