Timisoara, Impreuna!(143) Cu Emma in suflete!
Raspunsuri - Pagina 5
Ana68 spune:
'Neata...
Io-s inca in reluare...aseara Luanuta a tusit de ne-a capiat si pe mine si pe ta-su...asa ca suntem si eu si el cu scobitori in pleoape...
Bay,am pus pozele in pi casa nou...tot adaug pe masura ce le descarc de la altii...nu pun toate,ca n-are rost...
Si da,am fost la Medias,de am lasat gorobetii la tatal lui Marius,la ce sa ii caram dupa noi pana la Danes?
Haloo...duamna Simona...cum au iesit galustele?Ca nu s-a spart nici un geam in Modern...
Editez...Deya,ai gasit ce cautai?Ce dai sa vorbesc cu Mariusache sa te ajute?Depinde si cate discuri ai de colorat pe fatza...Ia zi la baba...
Hai ca plec sa beau cafea.....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
fannna2003 spune:
hop si eu....cu o rugaminte
sa nu spuneti ca vin numai din acest motiv aici ca ne e asa
fetelor haideti sa o ajutam si pe Doina, o alta mama ce se lupta pentru fiul ei...daca puteti sa suneti din reteaua Romtelecom...va multumesc din suflet
Mata Emma lupta iar cu cancerul
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
un vot zilnic pentru Ioana..multumesc
danitin spune:
Iaca sageata albastra .... vaaaajjjjj.....
Deci, Mariuca, io intru des, da' raspund mai rar ca-s habauca rau de cate am pe cap si imi e sa nu incurc ceva borcane si sa dau cu secretiile nazale in fasolica . Dorisake, pai tot la Bega se face, la ultimul etaj, da' nu stiu inca data deschiderii ... Ana, n-am apucat sa vad pozele, imi rezerv o dupa amiaza mai libera sa savurez langa un pahar de suc.... Cred ca si la mine se manifesta ora noua cu bioritm dat peste cap, ca as tot dormi! Cine ce zicea de producator si om de live? vedeti, asa patesc cu neuronii zapaciti, stiu ca a zis cineva ceva da' nu localizez exact persoana.... deci, le fac pe amandoua, of course!
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
danitin spune:
aaaaaaaa, si vroiam sa intreb, stiti careva vreo firma care monteaza termopane repede, bine si ieftin ? Accept si doua conditii din trei ....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Doris-Alina spune:
Am facut programarea...maine la 15, 30 ducem pe Fuzionake la revizia de un anisor...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Ana68 spune:
Doris,multi ani inainte la Fuzionake...!!!!
Ia ...mandea face proba...sa ziceti daca puteti accesa acum pi casa nou si daca se pot vedea pozele cu Danesul...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Mariaa spune:
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
geta_florina spune:
hello din nou ...
Ana super pozele ... tocmai le-am vizionat, cred ca ati avut un weekend tare fain ... acuma m-am prins si eu cu ce ocazie ati fost. si eu am crezut, cum zicea si Doris, ca v-ati dus la rudele lui Marius la Medias.
sanatate Luanei
Doris sa va traiasca masinuta
dar mai trebuiau sa aduca alte animale la zoo? ca eu habar n-am ... am fost doar de 2 ori pana acuma ... oricum, mi se par destul de putine.... macar e aer fain acolo, mai curat decat in oras, asa ca ne-a prins bine plimbarea ...
Dana sageata albastra astept sa te vad la Tv
Maria am vazut poza cu mami tau, f frumoasa. ii semeni.
va doresc la toate o dupamasa frumoasa, eu acusi ma pregatesc sa plec acasa, sa-mi scot piticul la plimbare....
Geta, mami de Alex
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
silvana75 spune:
Ana, da da se vad pozele ... super ... tipu cu rugaciunea microbistului e mortal
Doris, Paul e ok, saptamana trecuta cand o fost in vacanta trebuia sa-l caram dupa noi la vizionat de case si iti dai seama ca erau zile cand vedeam si cate 4-5 case si sa-l fi vazut cum isi facea planuri pentru fiecare, unde o sa-si puna patu, jucariile, televizoru ...
Dana, tin si io pumnii stransi tare tare
Deya, saru'mana
Va , is prin zona
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
saru'mana, insa seaman pe tata la mutra :) altfel sunt ca mama.
sunt ce sunt datorita ei, Dumnezeu s-o odihneasca, ca tare mai mi-e dor de ea.
andanii, m-ai www.youtube.com/watch?v=i3eNouqTcfA&feature=related" target="_blank">starnit
[b]Ano/b], idem, sunt pe coclauri cu gandul deja dupa modelul tau...
pup in grup zapacitele
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor