Timisoara, Impreuna!(143) Cu Emma in suflete!
Raspunsuri - Pagina 6
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mariaa andanii, m-ai www.youtube.com/watch?v=i3eNouqTcfA&feature=related" target="_blank">starnit |
ca tot ziceai de turul de la Nord spre Sud ....hai sa-ti fac "sac sac" ... acuma doi ani am vazut Coasta Dalmata de la Split la Dubrovnik si anul trecut am mers pana la Pola, vizitat peninsula Istria ,apoi intors Rijeka si am coborat pana la Split, apoi ne-am intors spre Zagreb prin munti, vizitat PLitvice .... concluzia ? ..... toata coasta e superba, orase vechi suberbe , peisajele dementiale de-ti taie rasuflarea .... merita vazut, merita toata oboseala si banii ...
ANDANII
Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
Mariaa spune:
ti-o furi sanatos pe cocoasa soro
sa stii ca ma gandeam ca-i cam abitios planul nostru, toata coasta intr-un concediu...de la Trogir in jos am fost, am putea face pana la Trogir anul asta.
la Plitvice nu am intrat, era tarziu cand am ajuns acolo..am vazut in Krska, mai mic dar tot fantastic..
cum ai procedat cu cazarile? unde ai vrut acolo v-ati oprit, nu?
noi am avut acolo senzatia ca, ok am vazut ce frumos ce alea, alea...si cand dadeam cu ochii de alta zona, ramaneam in urmatoarele secunde gura casca efectiv.
n-am crezut ca o sa-mi fie dor vreodata sa ajung intr-un loc, ete ca de Croatia mi-e dor de numa! si asta imediat ce am ajuns acasa deja..huh, ce bine ar fi sa ajungem anul asta acolo!
da' mai e pana atunci, mai intai sa ne caram dosurile in Maramu', plecam in 16 daca totul e ok pana atunci. Vrem sa fim acolo de Inviere, simt ca-i singurul loc de pe lumea asta unde ma pot incarca spiritual acuma, si mare nevoie am de asta!
Dana, aud?!?! ia vezi ce cald e pe afara
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
danitin spune:
Maria, dar e innorat!
Dorisake, sa va tina la drumuri lungi....
vai, nu reusesc sa scriu, is la lucru si mi-a sarit in cap tota trupaaaaaaaa!!!!! ok, revin
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Mariaa spune:
poate va intere pe careva sa aplicati...am fost duminica la un control cu un aparat de www.terapii-naturiste.com/calivita/articole-despre-produse/biorezonanta-bioharmonex.htm" target="_blank">biorezonanta la o doctora, a fost foarte interesant ca s-a vazut pana la nivel celular, activitatea/oxigenarea/hidratatea celulara, raport conform caruia suntem 'la pamant' dupa cum ne si simtim dealtfel
m-am programat joi la un eco, ca zice ca ar fi un chist pe undeva desi m-am cautat nu de mult...sunt tare curioasa sa vad ce-o fi, drept ii ca am ceva dureri de burta de-o vreme pe care le-am cam pus pe seama frigului. am primit niste bumbi naturali dupa care ar trebui sa zbarnaim de energie deci daca vedeti niste ' cat dati halatu' prin oras, aia suntem noi doi
care inorat, la mine e soare, schimba-i pe aia de la vreme
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
anda spune:
cu cit dati halatu? huh?
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
aidaciolac spune:
... pentru tine doar
Aida ... 15+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mariaa ti-o furi sanatos pe cocoasa soro sa stii ca ma gandeam ca-i cam abitios planul nostru, toata coasta intr-un concediu...de la Trogir in jos am fost, am putea face pana la Trogir anul asta. la Plitvice nu am intrat, era tarziu cand am ajuns acolo..am vazut in Krska, mai mic dar tot fantastic.. cum ai procedat cu cazarile? unde ai vrut acolo v-ati oprit, nu? noi am avut acolo senzatia ca, ok am vazut ce frumos ce alea, alea...si cand dadeam cu ochii de alta zona, ramaneam in urmatoarele secunde gura casca efectiv. n-am crezut ca o sa-mi fie dor vreodata sa ajung intr-un loc, ete ca de Croatia mi-e dor de numa! si asta imediat ce am ajuns acasa deja..huh, ce bine ar fi sa ajungem anul asta acolo! da' mai e pana atunci, mai intai sa ne caram dosurile in Maramu', plecam in 16 daca totul e ok pana atunci. Vrem sa fim acolo de Inviere, simt ca-i singurul loc de pe lumea asta unde ma pot incarca spiritual acuma, si mare nevoie am de asta! Dana, aud?!?! ia vezi ce cald e pe afara _ “Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.” Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor |
da , da , se poate , nu e ambitios deloc ..... revin cu pove
ANDANII
Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"
silvana75 spune:
Maria, super super misto motto-ul de la semnatura ... imi place mult
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Mariaa spune:
si mie mi-a mers la suflet cand l-am primit si n-am ezitat deloc sa-l pun semnatura! spune atat de multe!
andanii, sunt prin zona, abia te astept :)
Aida, pup Kissu mic.
Ana, saru'mana de raspuns nu-ti imaginezi cum numaram zilele pana o intindem...
azi bag salata de vinere, le-am copt in duba, nush daca stiti ca asa iasa mai albe
_
Ana68 spune:
Ma bucur ca se vazura pozele...
Buey...ma ucizi cu salata ta de vinete...cu gombotii erai in stare sa zvarli dupa mine.....cu niste salata de asta nu merge?Ma vezi?io-te-ma cum stau cu gura cracanata,poate ma nimeresti c-o felie...."hai,ti looooogggg".
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri