Timisoara, Impreuna!(143) Cu Emma in suflete!
Raspunsuri - Pagina 4
Mariaa spune:
doris, e pediatra si homeopata. eu am ales-o in perspectiva pentru cand vine junior, pana acuma sunt multumita de ea.
andanii, iremediabil, chiar asa, iremediabil indragostita si eu de Adriatica! sper sa fim sanatosi pana in vara si sa putem face coasta Dalmatiei din nord pana in sud
io azi bag gomboti cu scortisoara la indicatiile Anei, daca iasa tari arunc cu ei dupa tine pana in Modern soro
va tzuc imprastiat si in grup
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul!
deya spune:
Sarumana la toata lumeal !
Mariaa ai primit azi sms-ul meu?
Caut fetelor urgent o firma care inscriptioneaza dvd-uri..imagini pe dvd-uri
silvana75 spune:
Maria, n-ai putea sa arunci oleaca mai departe de Modern?? Tu arunca-i si unde ajung auzim noi ... cine face yamy yamy ... vezi ce frumos stiu sa ma gudur numa arunca fato si la mine ceva gomboti
Ma duc sa pap ceva, is prin zona
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
danitin spune:
Mey, vroiam sa va iau la rand, da ati scris muuult, si neuronu meu saracu nu mai filtreaza informatia ca lumea.
Pai de blonzit, m-am blonzit, da' asa, mai cu mila. Dupa mine e cam ca mierea de tei, dupa stilista cica e "toscana". Oricum imi place muuuult.
Si am un vis, care s-ar putea implinii, asa ca pumni stransi va rog. Mi=e tare dor sa mai apar pe sticla, e fain ca producator, dar sufletul meu tot la aparut pe tv ramane. Si azi mi-am luat inima in dinti si i-am zis sefului ca vreau sa dau o proba pt live-uri. Mi-a zambit, dar nu-mi dau seama daca era incantat sau doar politicos... ideea e ca-mi bat singura cuie in tapla, adica asta ar fi o chestie extra program, cand nu-s producator de jurnal sa vin sa fac live-uri dar ... ce nu face omu' cand e sa-si vada visul cu ochii.
Asa ca, astept proba
La voi a fost furtuna? E prima din anul asta....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
Mariaa spune:
Silvana, se aude unde face yamy sau poc arunc, arunc ca bune or mai iesit...si il citez pe al meu, astia-s gomboti 'capitalisti'
Deya, nu, n-am primit, am fost intr-o intalnire la un mom. dat si am avut inchis, nu am mesagerie. da o cautare pe google, zau ca habar nu am asa ceva...nu m-am lovit de asta pana acuma.
Silvana,
Anooo, iesi din visare si baga pozneeee!
Dana, poi tinem pumnii atunci si sa ne anunti si pe noi cand sa ne postam in fata teveului!!
fost furtuna daaaa!
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma INVINGE cancerul!
un copil creste in inima mea
Mariaa spune:
cam liniste de-o vreme pe aici, si suntem tot mai rare :(
sa va pice bine si sa aveti o zi cu soare :)
_
Emma INVINGE cancerul! ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor
geta_florina spune:
si io-s pe aici ... da' mi-e un somn ....
Geta, mami de Alex
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
Doris-Alina spune:
Neatza, dragelor!
Maria, merci de cafa...
Daca mai ai gomboti, arunca si-n Dacia, te rog... am facut saptamana trecuta, din aia congelati de la Ungaria, dar tzapa...in loc de prune era gem de prune.
Am luat acum si cu caise, presupun ca tot gem...
Nu pot sa nu remarc semnatura ta noua, tare frumoasa...si poza cu mamanu, ce femeie frumoasa...
Dana, daca asta simti ca vrei, bafta multa! si nu vei mai fi producator? sau le faci pe amandoua?
Da detalii de clubul ala pentru copii din Centru...
Silva, Paul ce mai face? nu ne mai pove nici o perla?
Ana, io in mintea mea talamba si obosita am crezut ca mergeti la Medias, la rudele lui Marius, acum m-am prins la ce eveniment super tare ati fost, am vizionat pozele...sunteti nemaipomeniti, mai ales tu cu steluta...
Aidule, mananca mami, nu te stresa, ca ai timp sa dai jos dupa ce nasti...macar mancare, ca somn...
Pup pe Kysulina...si pe samburel... a plecat mamanu?
Geta, si zici ca ati fost la zoo? au mai adus ceva animale?
Deya, da totusi ce vopsea vrei?
Mihi, te strig a doua oara, unde esti?
Hai sa ne mai pove doo vorbe...ca ai absente la greu, nemotivate...
Andanii, tot am vrut sa te intreb, se uita baiatul tau la dansez pentru tine?
M-am apucat si eu de curatenia de primavara, de spalat geamuri, alea alea...
In spatele blocului, azi au inflorit corcodusii...mai putin si vom simti mirosurile alea super ...
Cu ora noua cam greu imi intru in ritm...
Hai va si va doresc o zi minunata!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories