Colectia de toamna - iarna 2005 (233)
Raspunsuri - Pagina 6
lavi02 spune:
Feli a explicat Noki in pagina 3 a acestui subiect. Dupa acea explicatie venim si noi.
Roxi sanatate multa!
Tania cum mai e Stefan? Sanatate!
Ioana sanatate familionului mucos/tusitor!
Maria faine conclaurile de la voi, sa va fie de bine plimbarea. sa inteleg ca ai rezolvat si de-o masa a copilului 
Vreau sa te intreb de mult: la Gatul Berbecului este ceva? La mine pe harta apare o cabana, parca imi pomenea si mama ceva (mama si-a petrecut tineretile prin zona voastra). Poti merge cu cortul acolo si sa faci ceva plimbari prin imprejurimi? Se poate ajunge cu masina?
Caut destinatii de week-end, vara, cu cortul.
felicia74 spune:
Lavi am citit ce a scris Noki (de aceea am intrebat despre ce roata e vorba, ca sunt mai multe in Herastrau
). Dar intre timp s-a lamurit Doru, e cea cu intrare din soseaua nordului.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
tania-z spune:
Neatza la amiaza!
Suntem mai bine, inca de aseara s-a restabilit Stefan si a simtit nevoia sa recupereze timpul pierdut stand in pat, asa ca a tras niste dansuri pana pe la 10, cand s-a culcat. Azi noapte nu a trecut de 38, iar dimineata avea 37,2. Inca sta f prost cu pofta de mancare, sper sa-si revina, ca si asa manca prost, de felul lui. De burtica nu s-a mai plans asa de mult, kk e in continuare in parametri, ma intrebam daca nu ii schimba mirosul si supozitorul de Novocalmin. In schimb Anna a facut un pic de febra azi dimineata, mai stranuta sporadic, stiu ca ea e mai rezistenta, sa vedem cum scapam.
Va multumesc inca o data pentru gandurile bune! 
IOANA, aoleu, ce e la voi!! Sper sa nu fie otit la Stef, eu, din cate stiu, muci galbeni pot insemna orice fel de infectie bacteriana, cine stie? POate e altceva. In astfel de cazuri la noi merg f bine picaturi in nas cu gentamicina, preparate la farmacie sau, cred ca poti incerca Genticol. Sanatate rapida, si tie si copiilor!
ANDA, chiar stupide chestii mai traim, cel putin asta cu alergia. M-ai pus pe ganduri cu colegul tau, ca la fel face sotul meu. Cum i-a depistat alergia la frig, colegului??!
Mai citisem undeva pe forum de o mama ce s-a plimbat cu baietelul caruia nu-i trecea tusea, pe la n doctori si, intr-un final, descoperise ca e alergic la ou! I-a scos oul din alimentatie si nu a mai tusit copilul, dupa ce bagase in el siropuri la greu.
Bine ca s-au redus si simptomele lui Nic, poate pana luni va fi reparat.
ROXI, chiar ca te-ai captusit! Sanatate multa.
FELI, m-am amintit brusc ca am m-ai intrebat la un moment dat daca mai iau tratament homeopat. Din pacate, nu:(. Bine, stilul era putin diferit, omul imi dadea trei bobite de remedii care tineau ca efect 8 saptamani si apoi trebuia sa merg din nou la control etc. Fara mentol si cafea. Am incercat cu INKA, am fost disperata, n-am putut sa renunt la cafea, la mine e o placere organica in a-mi bea cafeaua. Deja ma stiu si studentii, ca-s tot timpul cu cana dupa mine. Deci am zis "pas". In schimb, vreau sa merg pt Stefan, sa vad cum l-as putea trata pe el.
Intalneala placuta va doresc, sa faceti si poze.
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Mai e nitel si ne vedem.
Eu am termiat cu oribilitatea de curs de politologie, o materie pe care nu am suferit-o niicodata
, iar acum mai definitivez cate ceva la lucrarea de licenta. Dupa-amiaza preiau bufnita din gazda de la mama si ma prezint cu ea in dinti.![]()
Roxi, sper ca te-ai reparat de tot sau macar atat cat sa-ti permita sa ne vedem.
Am SMS-uit si pe Gandacel, dar din pacate are alt program, plus o Stefanie draga cu febra.
Tania- ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun! Sanatate multa in continuare!
Cami, sa-ti traisca mamica draga. imi pare rau ca nu poti ajunge, dar macar ai scuze buna.![]()
Madaule, pe tine trebe sa te trag de urechi! ![]()
Dordia, eu nu am mai zis nimic de tine, ca parca retinusem ca vii fara probleme.
Mie mi-ar face placere sa va revad!
---
HERASTRAU, ROATA: mini-ghid practic de ajuns: la Ambasada Chinei se face la stanga, pe soseaua Nordului si se merge muuult inainte. se trece de zona de restaurante de pe partea stanga, in directia Satului Francez. Cand deja pare pustiu in stanga, se mai face o ultima intranda, cu o bariera si o cosmelie de paznici - intrarea la ultimul grupulet de retaurante. Pe acolo trebuie intrat si s emerge inainte si se ajunge imediat la Roata mare.
Roata mare NU e cea de la pavilionul H - unde e drept ca si aoclo e o roata, in cadrul asa zis-ului "parc de distractie"; aia e zona de cocalari-tigani unde noi nu avem ce cauta.
Noah, ca mi-am dat arama anti-tigani pe fata.![]()

Cam asta ar fi. Daca nu va descurcati, apelati cu incredere la GPS-ul forumului, aka io.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
madau spune:
Noki nu ma trage de urechi ca n-am ce face
, Miruna abia acum s-a culcat de pranz, ca s-a trezit la 12, plus ca taman ce si-au anuntat sosirea in vizita niste prieteni, asa ca nu pot trage chiulul. Ei vin la 8, dar e destul de departe de ajuns pt noi, as face prea mult pe drum. Scuze! Oi veni data viitoare daca va vedeti undeva mai aproape....
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
meems spune:
Tania, Ioana, Roxi - sanatate cu carul!!! Sa va faceti bine repede de tot,
Ganduri bune si pentru Stefania de Gandacel.
Cami, sa-ti traiasca mamica! 
Feli, am vazut The Women, a fost asa cum ai zis tu. N-am prestat seminte prajite ca fuseseram la restaurant inainte de film si eram cu burtile pline.
Fetelor, sa va fie de bine intalnirea.
camelia_daniela spune:
Neatza!!!
Multumesc tuturor pentru urarile adresate mamei!
Sa o tina Dumnezeu sanatoasa ca tare mult m-a ajutat!
Tania, Ioana, Gandacel, Ruxi, sanatate maxima !!!! Va asteptam cu vesti bune despre pitici si despre voi!
Feli, am uitat sa-ti raspund
... Daria e bine, nu a mai fost nevoie de flixotide, ii mai dau insa in continuare sirop de tuse (plantusin) pana terminam sticla.
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
Noki_Lara spune:
Mneatza vesela si o saptamana frumoasa tuturor!
Intalneala de aseara a fost foooarte faina.
Mai vreau!
Fii-mea e clar ca deja le stie pe fetele Laviniei si pe petul colectiei si speram sa ne re-imprietenim "la catarama" cu frumusetea de Ilinka.
Cam asta a fost gasca stransa cu greu, dar a meritat efortul. Copilasii s-au jucat frumos impreuna, Sarah si Ili au si topait pe slatele si s-a executat si o catzaratura generalizata la un alt loc de joaca.
Desigur si hapleala de popcorn si poze la greu, numai ca nu am avut eu timp sa le descarc. Sper ca ma revansez diseara.
Amu ma apuc de treaba.
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
felicia74 spune:
neata!
Intalnirea a fost super, tare mi-a placut, prefer intalnirile cu copii, mai ales ca de la varsta aceasta sunt pusi numai pe sotii
Pe fete le stiti, dragute ca de obicei, dar copiii, oooo, un deliciu!
Nati e sfioasa, are aer de printesa, Sarah a ramas la fel de independenta, ea incerca toate jucariile din parc prima, Nic chiar ca are aer de poet, cu o frizura asemenatoare a lui Eminescu (stiti, poza poetului facuta la Viena), iar Silvia a ramas la fel de energica (sa fi vazut cu ce viteza alerga cu trotineta, parca am vazut viitorul
).
Hai ca azi aveti parte si de poze![]()
In schimb, impresiile Ilincai au fost bizare. Am intrebat-o: "de cine ti-a placut cel mai mult dintre copiii din parc", raspuns "de Sanziana" (care e de fapt prietena ei de la bloc)
; "si ce ai facut tu in parc?" - "pipi"
Saraca, era rupta de oboseala, m-am luptat sa nu adoarma in masina, poate de aceea dadea raspunsuri aiurea in tramvai.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
lavi02 spune:
'neata dupa intalnire,
A marcat venirea primaverii
. Participante: Feli, Noki, Anda & eu. Ilincuta a crescut si s-a emancipat mult (domnisorit), are niste ochi verzi tare frumosi, Nic parca un pic mai nazdravan decat de obicei, cu ciudatenia de bicicleta la el, Saralina roscatica iti da impresia de domnisorica diafana pana vezi ca-i argint viu cum o stiam.
Sanatate multa Stefaniei de Gandacel, lui Stefan de Tania si Maria & Stefan de Ioana!