Colectia de toamna - iarna 2005 (233)
Raspunsuri - Pagina 5
felicia74 spune:
Noki eu zic, ca vin, doar sa nu fie vreun motiv f.f.serios care sa ma impiedice. Dar nu cred![]()
Madau hai, mai, curatenia nu se poate face si altadata? Doar abia a inceput primavara.
Tania febra+dureri de burta a avut Ilinca la enterocolita. Daca persista, mai bine fugi la urgenta cu el.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
dordia2000 spune:
Buna fetele....
Vad ca intalnirea e pe maine seara....si...vad ca nu mi-ati raspuns daca ne primiti si pe noi....dar...mai bine zicem pas ca Stefan e un pic mucios...de dupa varicela, si mai bine va onoram cu prezenta data viitoare cand va fi ok.
Va poop si un we placut ca tb sa ma intorc la 

Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
lavi02 spune:
Dordia, din partea mea daca doar ii curge nasul nu ma deranjeaza.
Si Nichita am inteles ca are muci de vreo luna.
Ripley ce ai mai facut cu concediul, ai rezervat pe undeva?
tania-z spune:
Multumesc de sfaturi, au venit f repede! 
Lavi, am verificat de apendicita, nu-i. Mai ales ca crampele sunt aleatorii si e plin de gaze. Nu identific sa fi mancat ceva ciudat, la gradinita mancase doar ciorba de legume si doar el a facut figuri.
Am bagat ceai de menta+tei, ca sunatoare n-am trebuie sa apuc sa ies sa cumpar. Nu rea bea nimic, nu mai vorbesc de mancare!
A tinut-o cu febra peste 39 pana pe la ora 16:00, de puteam cu totii a otet, atatea impachetari am bagat. Acum e in jur de 38, a mancat supa - numai zeama si e mult mai in forma, sa vedem cat.
Feli, nu cred ca e enterocolita, ca nu are diaree, caca e normal, desi pute nashpa....tot ceva infectie intenstinala sa fie?
Madau, am notat cu No-spa, bine de stiut.
Astept sa se scoale Anna, sa o fac pachet sa o trimit la mama. Nu stiu cum a trecut ziua, ce de planuri aveam, cu vremea asta!
Ar putea fi varicela, faza cu febra? Ca seamana simptomele
felicia74 spune:
Tania tin minte ca la Ilinca au venit mai intai crampele (seara tarziu, pe la 11, erau asa de puternice ca au trezit-o din somn). Apoi dimineata a inceput febra, apoi dupa amiaza si diareea.
roxisialexia spune:
tania, sanatate multa lui stefan.
Si pe mine boala m-a tinut in casa azi, abia ce mi-am revenit dupa o zi de frisoane, febra, inrosti burta( din nou), mi-a fost cumplit de rau. bine ca s-a intamplata zi si nu in cursul saptamanii si a stat mihai cu copii.
noki, iti multumesc din suflet pentru ca te-ai gandit la mine, nu stiu cum va fi maine si nu ma pronunt, ma dor toate oasele si toti muschii ca la gripa.te sun maine.
inchid ca iar m-a luat starea de "bine".
maria_alexia spune:
Tania, daca miroase aiurea atunci o fi ceva infectie. La istoricul vostru cu febra, eu una m-as grabi sa-i dau ceva furazolidon (nu stiu dozele, dar cred ca un sfert/jumatate de tableta ar fi ok).
Sanatate multa!
Roxi, sanatate si tie!
Noi am umblat azi pe campuri si coclauri, Ana si-a continuat diversificarea cu pamant din musuroi de cartita
si alte prostii, sper sa scapam cu burticile in ordine.
anda77 spune:
tania, iti tin pumnii sa aveti o noapte mai buna cu burtica si febra.
ouch, roxi, cred ca te-ai captusit, sanatate!
maria aleia, pamantul din musuroiul de cartita are vitamine:))
va anunt ca nic nu mai tuseste. si mucii parca s-au diminuat ceva. fara sa-i mai dau vreun medicament din lista mea sau a dctorului, le-am oprit pe toate. am pastrat doar o doza mai buna de antihistaminic seara. noah, cu asta mi-am demonstrat ca are puternic fond alergic. a trecut doar cu antihistaminic, cand ne-am luptat mai mult de o luna inarmati cu toata artileria farmaciilor.
am un coleg care a tusit graoznic toata iarna. dar rau, nu se putea opri, il dureau toate alea de la tuse continua. si-a facut toate analizele, a mers la n doctori, si-a facut ecografii, radiografii, exudate, nustiu ce examene la plamani etc. nimic. i-a zis un dr. ca e alergic la frig! acum a inceput sa-i treaca....ce alergii ciudate au mai aparut in ultimii ani, de la poluarea asta cred. ne distruge sistemul imunitar. o avea si fiu-meu vreo alergie la ceva de iarna...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ioana_77 spune:
Vroiam sa raspund si eu Tanie, sa-i dai No spa, jumatate de pastiluta, parca. Sanatate multa.
Noi nu sutem bine deloc. Maria luat-o de la capat cu tusea si mucii, greseala mea ca am dus-o la gradi nerefacuta total. Stef e plin de muci galbeni, chiar nu avea de unde sa-i ia, suspectez ca nu i-a trecut otita, ma si impusc daca e asa.(cu toate ca vineri a fost la orl si a zis ca e spre ok)
Mie nu mi-a trecut raceala
, iar am urechile infundate.
pupici si intalneala placuta.
felicia74 spune:
Salutare!
Vreau detalii despre locul de intalnire: in ca extremitate a parcului e? Ca eu stiu o roata langa debarcader (sau langa Pavilion H, depinde pe care le stiti). Sau e in extremitatea cu Ambasada Chinei, spre Balonul Copiiilor?
Tania ce vetsi mai ai?
Ioana sanatate multa tuturor!