Colectia de toamna - iarna 2005 (233)
Raspunsuri - Pagina 7
lavi02 spune:
Feli
asta a zis Ili ca a facut in parc?! Tare! 
Si eu de abia astept urmatoarea intalneala!
Mandy l-a, admirat pe Kriszti la carnaval, tare frumusel ca de obicei! 
Faina ideea cu arsul babei iarna, nu se poate arde pe la 1 Decembrie ? ![]()
fee spune:
hello,
mai scot si eu capul din hartii si renovari...a venit si la noi primavara ( mi-au iesit ghioceii si alte flori , acum astept lalele sa infloreasca )
Sanatate multa tuturor copiilor bolnavi si parintilor.
Anda , am vazut ca ai fost pe aici , trebuia sa dai un tel si poate ne vedeam ( asa ca data viitoare iei nana la fund )
v-am trimis in contul comun o video cu flacau in plina actiune ( e in spiderman si danseza cu o zana)
va pupam
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
anda77 spune:
hello,
tare ilinca cu "pipi" in raspuns la ce a facut ea in parc...:)
noki, te rog individualizeaza si defineste termenul de "petul colectiei": pet ca animal de casa sau pet -recipient de plastic lichide. mai exista si poetul pet... adica poetul animal de casa..?:))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
fee, iarta0ma, iti jur pe ce vrei ca NU am uitat pur si simplu, ci m-am gandit la tine, m-am intalnit si cu alti prieteni romani din paris, deci am organizat cumva sa-mi vad romanii. ideea e ca stiam ca nu esti chiar in paris, plus renovarile, plus ca stateam putin, am zis ca nu ai timp asa din scurt. plus ca m-am hotarat inainte cu 3 zile, unii dintre prieteni stiu de ce. nu credeam ca dk iti zic joi, poti sa prestezi pe sambata de exemplu. dar stai fara grija, parisul e destinatia mea favorita, cel tarziu la anul viitor sunt iar acolo, asa sa-mi ajute Dumnezeu. si esti prima pe care o anunt ca te-am sarit anul asta. pup.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Anda...

dar si mii de 

Evident ca in habaucenia mea nu am recitit postarea si tot evidnt ca e vorba de poetul colectiei.
![]()
Dam un pusi in schimbul iertarii.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
madau spune:
Pozeeee......vrem pozeeee!![]()
Feli
Ili cu "pipi"![]()
Fee bine ai mai scos nasul in colectie
Fug sa iau maimuta..pupici la toata lumea
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
maria_alexia spune:
Da, da, haideti cu pozele de la intalnire!!! Sa va fie de bine, si s-o faceti mai des. 
Ceea ce ne dorim si noua, pe-aici
Fetelor, eu sunt in stand-by, ca am programul cel mai lejer, spuneti voi cand si cum.
Pana atunci, am gasit si eu pozele CristineiN din cont, faina iesire ati facut, si zapada, si ghiocei. Acum imi dau seama ca noi am gasit ghiocei pe dealuri practic o singura data. Fetelor, voi ati incercat? Noua nu ne-a venit sa credem ce mici si firavi se ascundeau prin iarba si zapada, eram la 1 m de ei si nu-i vedeam! Abia dupa ce ne-am format ochiul am inceput sa-i descoperim mai usor.
Sportul nostru preferat e cu brandusele - oare v-am aratat vreodata poze? Daca nu, o sa recuperez anul asta, prin 10 mai - pe-atunci e vremea lor prin locurile pe care le stim.
Fee, bine ai revenit! Ce de lume si distractie in filmuletul vostru! L-am recunoscut pe Daniel din prima, ce baiat mare s-a facut!
Lavi, am socotit si pot spune ca n-am mai fost la gatul berbecului de aproape 15 ani!!
Intr-adevar, acolo e o cabana in coada lacului de acumulare si parca o crasma langa baraj
. Nu cred ca e potrivit pentru venit cu cortul: locul e izolat, inca de pe-atunci se ajungea greu cu masina (o dacie mai merge, dar pe a voastra eu n-as baga-o prin hartoapele alea), e destul de joasa altitudinea si nu e teribil de spectaculos. Nu prea merita venit din buc tocmai acolo. E ok in schimb de o drumetie de o zi din Palti, cum ne tot propunem noi de o buna vreme
.
Cauti destinatii pentru venit cu fetele cu cortul, nu? Si parcat masina cat mai aproape, banuiesc. O sa ma gandesc si o sa ma interesez la prietenii care practica mai des sportul cu cortul, sa-ti propun niste destinatii prin zona. Spre ce m-as orienta eu: spre Cindrel: pe valea Stezii (dupa Rasinari, spre Santa), valea Cisnadioarei; spre Fagarasi: valea Avrigului (spre cabana Barcaci), Lotrului, Lotrioara...
Mai povestim la concret.
lavi02 spune:
Poze a facut doar fotorepoterul oficial al forumului, Noki 
Maria thanks, bine ca mi-ai zis ca nu merita acolo.
Da, caut destinatii de mers cu cortul cu copiii, asta inseamna campat aproape de masina [pe malul unei ape, sau sa fie izvor], facut un gratar, apoi plimbare prin padure/malul raului/drum forestier/peisaj frumos/aer curat/lipsa manele.
A doua zi mic dejun la cort, iar plimbari "la munte" si apoi pranzul la un restaurant in "civilizatie".
Merge si camping neamenajat, dar sa mai fie oameni in jur, sa nu ne pape ursul.
Cam asa am fost anul trecut la Obarsia Lotrului si la Plaiul Foii (dar la P.F. fara fete ca erau la bunici). Anul asta trebuie sa repetam dar sa mai gasim locuri.
Voi cum mai stati cu planurile de concediu
?
felicia74 spune:
aveti o surpriza in contul comun![]()
Nici nu mai stiu daca v-am zis, noi vrem sa vizitam nordul Modovei la vara, nu ne facem planuri de plecat in strainataturi, ca e prea speriat de criza, desi nu ar avea deocamdata motive. Poate se razgandeste![]()
Oricum voiam demult sa vad partea aceea de tara, am si ochit o super-pensiune:
http://www.lucy.ro/
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
mihaela_80 spune:
Buna seara,
n.am citit nimic de cateva zile, ca suntem in febra mutatului. Cred ca o sa venim in tara pana la urma.
Am vazut pozele in schimb, mai faceti o intalnire si cu noi?