Colectia de toamna - iarna 2005 (233)
Raspunsuri - Pagina 17
Gandacel spune:
Am vazut pozele Marei... excelente si la fix au venit, pt mine! Ai niste copii frumosi si zambareti, e mare relaxare si veselie la voi! Asa ca mi-am dat seama ca s-ar putea ca eu sa fiu problema si in legatura cu crizele lui Bogdan, astea noi, si cu starea mea generala. Cred ca sunt mult prea obosita, nervoasa etc, nu mai pot zambi, nu mai am rabdare, parca nu-mi ajunge timpul pt nimic. Eu nu eram asa in urma cu cateva luni, e posibil ca toate relele sa ma aiba pe mine drept cauza! Incurajator, asa-i? Voi incerca sa indrept lucrurile, multam Mara ca am vazut ca la voi se zambeste mult, e dragoste mare... AI mei copii se bat non-stop, se rastesc unul la altul, se cearta de-a dreptul, fara sa aiba motive... ia sa vad ce-o fi daca incep iar sa rad. Dar, mai intai... oare voi reusi? 
maria_alexia spune:
Si io, si io la semnat condica cu luat antib. si cu copil crizat!!
Plus insomnii cauzate de tuse, stress si ce-oi mai avea in cap
. Tare urata perioada avem, probleme pe multiple planuri, dar sper sa se termine cat de curand.
Mara, si tricicleta unde ati gasit-o? Pare stabila, cu cele 4 rotite ale ei, noi chiar am inspectat una de copii mai mari si nu mi-l imaginez pe Cristi cu ea inca...
Rolele - de la marimea 27 am vazut eu prin super-marketuri.
Anda, SF curat hotelul ala de Santorini. Exceptand drumul, tu te poti imagina acolo, cu copil etc???
. Eu una am capatat creier de mamica full-time, asta sa nu zic ca mi-am pierdut de tot neuronii si imaginatia
.
PS. Noki, Lavi, thx again, drumul din gara in dr. taberei s-a desfasurat cu succes si a durat 25 min in conditii de trafic de luni dimineata inainte de ora 8.
PPS. Si mai sunt si ultra-confuza de trecerea asta de la cizme la sandale, de la geaca de iarna la tricou...
. Ieri am scos copiii la iarba verde in blugi si ghete, cand ceilalti erau in tricouri si desculti
.
Si tot io, ca a postat si Gandacel cam deodata:
Gandacel, eu cam in toate momentele critice cu copiii ma intreb cum te descurci tu singura cu toate. Si la Ioana, si la Lavi... Poate-mi explicati si mie odata cum se poate sa ai si copiii veseli, si casa ok, si mintile la locul lor
.
mara95 spune:
gandacel, nu tot timpul e veselie la noi, iar cand facem poze suntem mai zambareti.
si, da, cand sunt nervoasa, toata lumea e cu fundu'n sus. la noi vine soacra in fiecare zi si am timp sa-mi fac toate cele.cand a fost racita, 3 zile nu am reusit sa fac mancare, asa ca am mancat ce am gasit.un ajutor e de mare pret!daca nu e, trebuie sa le faci pe toate si sa poti la final si sa zambesti
. situatia asta nu dureaza la nesfarsit.
multa putere iti doresc! de cate ori ma apuca disperarea ma uit la ei si vad cat sunt de perfecti.
trotineta am luat-o de la PIC si flavei ii place tare mult.
lavi02 spune:
Admirat pozele lui meems, mara & Ioana.
Maria, Gandacel & alte mami de 2 si eu mai am momente cand ma enervez si ma simt depasita de situatie, dar sunt rare. Cheia succesului zic ca e relaxarea, sa nu-ti propui mai multe decat practic poti, sa nu iei orice in tragic, sa te bucuri in primul rand de copilasi si apoi sa te enervezi din cauza x sau y.
catutza e bine ca mergeti la mare dar ti-as sugera sa ajungeti si la munte vara asta, macar cateva zile, chiar si cu cortul. Eu adevarata liniste si reculegere mi-o gasesc la munte. Cu cortul e un plus ca te departezi mai mult de civilizatie si viata de zi cu zi.
De exemplu pensiunea asta http://www.mamauta.ro/mama-uta-prezentare.htm
din Apuseni, Garda de Sus, e foarte laudata pe softpedia, ofera si cazare in pensiune si loc de campare cu grup sanitar si cica mancarea e foarte buna.
maria, gandacel sanatate multa!
lavi02 spune:
Mara poza asta e dementiala! http://picasaweb.google.com/flavi2005/Botez#5320142819729255362 
Maria, ce-ati mai stabilit cu concediul? ![]()
tania-z spune:
fetelor, intru in mare viteza, imi cer iertare, dar ma apasa timpul rrrau!
Intrebare (si multe
anticipat pt raspunsuri):
daca ati luat bicicleta cu roti ajutatoare copiilor, ce marime ati luat 12 sau 14? ca an citit cum ca 12 ar fi de 3-4 ani, asa ca ar mai fi buna 6 luni (teoretic).
Imi puteti recomanda si o marca/firma/site anume?
pupici!
Noki_Lara spune:
Sanatate multa la ceilalti bolnaviori, fie mamici, fie copilasi!
Tania, habar n-aveam ca bicicletele sunt pe numere.Noi am primit-o cadou, dec nu te pot ajuta. 
Maria, mda...romanache-ii astia imediat se grabesc sa se dezpuieze. Si noi am prestat ieri un gratar, dar bluza cu maneca lunga mi s-a parut ok, mai ales ca eram langa apa. Sandale pe vremea asta??? No way. Nici eu nu sunt pregatita psihic petru asa ceva.![]()
Mara, wow, ce fain se dewcurca Flavi pe role! Super. Iar poza data in link de Lavi e intradevar dementiala.
---
Io tot cu febra, desi am plecat de la serviciu si am mers acasa unde am stat in pat. Cu aceasta ocazie mi-am dat seama ce lux e sa bolesti...nu mi-am mai permis asa ceva de aaaaaaaaaaaani de zile, desi racita am tot fost.
Si cum luxul nu tine mult...ma duc sa culeg bufnita de la mama. Doamne, nu stiu ce m-as face fara ea.![]()
Poze cu noi
1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
mara95 spune:
lavi si noki,
, poza respectiva nu a fost prea greu de facut, deoarece andrei , spre deosebire de flavi e mai serios/plangaret. si mie imi place tare mult.![]()
noki, sanatate multa!
gabitaco spune:
Buna fetelor.
Noi ...de cand a dat caldura si s-a marit ziua...mai mult afara.
Noki ...sanatate multa si bafta la examene.
tania...noi avem bicicleta 12 inch Dino Bike Winx...ca suntem fetite...
. Mateea merge f bine cu ea..e f buna pana pe la 5 ani zic eu...da depinde f mult de cat e de dezvoltat copilul. Ti-am trimis link pe msg.
mara ..am admirat copilasii tai superbi.
Sunteti o familie care radiaza multa armonie si voie buna.
Catuza ... o imbratisare calda pt tine. Incerca sa pastrezi vii doar amintirile frumoase despre tatal tau. Cu siguranta in ultimile clipe s-a gandit si la tine ..chiar daca nu a mai apucat sa rostesca numele tau. 
Maria...cu trecutul de la cizme la sandale...tine mai mult de mentalitatea nostra legata de succesiunea anotimpurilor...care acum nu prea mai functioneaza.
Noi am iesit cu Mateea in ciorapei lungi, fustita, un tricou de bumbac cu manecuta lunga( cu maieout pe dedesupt)si pantofiori in picioare
. Important e sa nu transpire si sa se simta bine...la fel ca si noi.
Tu daca iti e cald te dezbraci...si copilul merita acest lucru..e si el om ca si noi... chiar daca in miniatura...![]()
mai citesc ..si mai revin...in limita timpului disponibil.
Pupici si multa sanatate...

Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...