Colectia de toamna - iarna 2005 (233)
Raspunsuri - Pagina 18
joy04 spune:
hello.
remember us?
.
Ca si voi, mai mult afara, inc anu ne-am hotarat ce program sa adoptam, adica cel cu o iesire dimineata - in speta in jur de 10:00 - si intrat in casa pe la 14:00, papam kakao cu lapte si apoi nani AMANDOI copiii, sau iesire pe la 12:00-13:00, dupa somnul de frumusete al lui Alex stat pana pe la 17:30-18:00 si no way a doua iesire.
In cea de-a doua situatie Vlad nu doarme la pranz, se culca devreme totusi, maaaxim 21:00 si se trezeste in jur de 08:00.
De fapt, astazi am fost in prima situatie, doua iesiri dar Vlad tot nu a dormit intre ele.
M-am umplut de spume azi ca am fost la gradinita la care as vrea sa-l dau pe Vlad si mi-a spus franc in fata ca au prioritate copiii care stau aproape. Bine, bine, zic, dar trebuie sa fie o oranduiala, adica sa fie anumite strazi arondate unei anumite gradinite...cica NU...nu este asa o arondare. Atunci cum decideti care copii apartin de gradinita si care nu? Pai...copiii care se uita in curtea gradinitei sunt arondati!!!!
La dracu cu carti!!! si eu daca nu m auit in curtea niciunei gradinite, nu-mi primeste copilul sa inteleg, nu???
Ma duc la Inspectorat si fac un circ cu aia aoclo de nu se vad. Ca asa a facut o alta mamica care a respinso la inscriere si i-a dat loc la gradinita.
ma duc l anani ca avenit schimbu' - aka Cristi care are jocul "tras in bara".
va pup
maria_alexia spune:
Joy, gradinitele de stat au alocate anumite strazi. Imparteala se face astfel incat nu ramane zona nearondata, deci cu siguranta apartineti si voi de vreo gradinita. Bafta s-o descoperiti si sa-ti placa!
Lavi, cu descurcatul cu 2 pui: mie nu mi se mai pare deloc ca e doar chestie de relaxare. Uneori relaxez programul si las lucrurile sa curga pana la haos si cu-atat mai mult imi vine sa-mi iau campii. Alteori supra-organizez si incerc sa controlez totul. Cam tot acolo ajung: rupta de oboseala
.
Noapte buna ! 
lavi02 spune:
Mie una nu mi se pare ca e vreme de sandale si maneca scurta, e vreme de primavara, eu ma imbrac cu sacou si bluza cu maneca lunga pe dedesubt, iar pe fete similar ca si grosime.
Noki chiar ca romanachii se grabesc sa se dezbrace.
maria
cu dezorganizarea!
tania ti-as sugera sa probezi bicicletele cu copilul, sa vezi pe care masura se potriveste mai bine. Silvia s-a potrivit bine pe prima bicicleta de pe la 3-4 ani pana acum cand deja ii e mica si vreau sa-i iau una mai mare. Ghidonul si saua se regleaza, deci iti da un pic de libertate.
Joy trebuie sa gasesti o gradi la care sa ti-l primeasca!
Anda despre Thassos: zona de sud are peisaj mediteranean, dealuri pietroase relativ aride, cu pini si maslini. Zona de vest are dealuri mai inalte (spre munti) cu paduri de foioase. Zona de nord am vazut-o mai putin dar seamana cu cea de vest. Iar zona de est e mai plata, vegetatie tot mediteraneana.
Plaja la golfulet cu apa linistita gasesti mai degraba in zona de sud. In vest sunt 2 plaje maaari, Golden beach si Paradise Beach, ambele mai cu valuri.
Toata insula are circumferinta de 95 km pe sosea, dar viteza prea mare nu poti sa prinzi pt ca drumul e serpuit si mai sunt si pietoni.
anda77 spune:
lavi, merci de info. din pacate nu vom sta in sud. deocamdata am gasit ceva mai izolat, la 5 min. de o plaja mica (nu mi-a placut nimic din ce era pe plaja direct, nimic pe toata insula) si la 20 min. de plaja Nisteri. o sa caut pe net sa vad cum e aia. oricum ne vom plimba peste tot.
am tot citit in reviews-uri ca albinele si viespile constituie o problema serioasa acolo. nu stiu dk nu e nic alergic, vreau sa-l testez la vara intr-un laborator ceva.
imi place asta: www.nikoletaluxuryvilla.gr
tavernele incep dupa 5 min de mers, e mai izolata, plaja la fel, dar imi plac conditiile. narkissos suite, de exemplu.
mara, ce baiat scump, gras si fotogenic ai:))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
eu v-as contrazice cu dezbracatul. in west se dezbraca mai repede:)) nu, nu ma refer la prostii:), ci la anotimp. pe continentul american imi pare ca sunt si mai dezbracati decat europenii, la prima adiere calda.
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Anda noi n-am avut nimic de impartit cu viespile. Singurul loc unde ne mai deranjau era la masa. La micul dejun (trageau la sunca de acolo) si la 1-2 terase, in rest nu, aparea ocazional cate una.
camelia_daniela spune:
Fetelor, voi cand plecati la "mare" ?
Eu ma organizez acum, in principiu pentru Bulgaria - Duni, si as vrea sa plecam in a 2-a jumatate a lui iunie si mi-e sa nu fie cam rece
... as prefera iunie pentru ca sunt tarife mai bune, dar pentru litoralul romano-bulgaresc climatul e cam acelasi, deci s-ar putea sa fie mai "racoare". Voi ce ma sfatuiti, sa aman pentru iulie (prima jumatate a lunii)?
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!
anda77 spune:
camelia, ce racoare, tu? decada 2 din iunie e numa' bine, care racoare? vrei sa lesini pe plaja, asta te face sa te simti mai estival? io zic sa mergi la tarif mai mic.
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
poll: ce gustari mai serviti la copii? intre mese adica. la noi, ce nu e banana sau bomboana de supt (!) necesita mari rugaminti, mici santaje etc. daca ar fi duopa el nu ar manaca nimic. ii mai dau si mar, mandarina, tartine cu pateu martinel sau branza bio:) sau unt si sunca (asta nu prea vreau, dar mananca el cu placere), cate un baton de cereale cu fructe (sunt unele la magazinul meu bio), dar toate cu mare greutate. mai dati-mi ceva idei. iar imi pare ca a slabit.
la noi mic dejunul si cina sunt tot biberoane cu cereale! parnzul e cu carne, legume, ceva smantana poate etc. la distanta de o ora de micul dejun si de cina ii mai dau o tartina cu ceva, ca sa simta si el ca alea sunt mese, nu doar biberoane simple...deci tartinele nu imi eclar daca la noi sunt gustari sau mic dejun/cina, de fapt.
in celelalte ore, greu primeste altceva. cand se scoala dupa-amiaza mai ia o gustare, altfel sunt doar cele 3 mese antementionate.
mami de poet(09.12.2005)