Colectia de toamna - iarna 2005 (233)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cami, in sud la Sozopol e mai cald semnificativ decat la noi si apa mai calda.
Go for iunie!

Anda, iar te-a apucat dileala cu slabiciunea copilului?!
El nu mananca de dimineata la gradi?
Nati mananca acasa laptele si eventual mai gusta ceva, apoi la gradi micul dejun, pranzul si gustarea. Seara acasa - de ex. telemea cu ridichi a fost meniul de aseara si o feliuta de sunca. Si niste lipie, in loc de paine. (mai cumparam pt diversitate si pt ca n-are afanatori si de-astea) Si apoi laptele inainte de culcare.

Intre mese (adica dupa amiza) mai mananca amandoua fructe. Silvia de cand a fost la cabinetul medical de la scoala si le-a zis ca trebuie sa manance zilnic fructe a inceput sa-si ia singura cate un mar din frigider. Cate o felie de mandarina sau portocala, altceva nu agreeaza. Sau banane.
Nati mananca 3 kiwi o data, cu ea nu-i problem.
Silvia mananca jumatate de kiwi, hai 3/4 cu rugaminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Camy , noi am fost anul trecut in iunie parca pe 20 si a fost foarte bine, nu foarte cald atat cat sa ne fie bine. Anul acesta vom perge de pe 20 iulie pentru ca abia atunci pot lua eu concediu

Lavi , multumesc pentru link, vrem la mare neaparat dar vom merge si la munte cateva zile si chiar vrem un loc mai rustic

eu iar am cazut in depresie crunta, iar si-a scos Mihai unghia - nu chiar scos, "doar" operat acolo , are fire si tot tacamul, iar e in medical de data asta facea puroi, dr a spus ca daca nu rezolva puroiul ajunge la os si ii poate taia degetul iar Mihai deja era disperat simt ca nu mai am putere, nu se mai termina necazurile si problemele

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cami si io zic ca-i destul de cald a doua jum din iunie. Cred ca e bine de mers.

Anda, Miruna mananca dimineata la gradi ceai/lapte cu 2 tartine cu ceva, la pranz ciorbita + felul 2 + desert, apoi gustarea de la 4 care e de regula un fruct sau napolitana/biscuite/placinta, la 6 cand ajunge Marius mai ciuguleste din ce mancam noi (ieri a mancat 2 linguri de pilaf, putina carnita de pui si niste salata de varza), pe la 8 mai papa un iaurt/2 tartine cu unt si sunca sau salam de Sibiu (alte mezeluri nu vrea)/un castron cu fructe diverse/un Fagaras, apoi laptele de seara.

Cata gandeste mai optimist, chiar daca e greu, sa vezi ca vremurile bune nu vor intarzia sa apara

Ref la imbracat...am vazut o groaza de oameni in maneca scurta, io-s mai friguroasa din fire asa ca inca mai umblu cu un puloveras pe deasupra. Miruna la fel, bluza cu maneca lunga si o gecuta subtire

In alta ordine de idei, pe mine m-a lovit microbul facutului de prajituri...ieri am facut baclava, azi ma apuc de facut saleuri cu cascaval. M-am dilit complet

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

hello,

Anda, dar de ce nu scoti laptele seara ?
Daniel :

dimineata - lapte , lapte cu cereale , ( in timpul saptamanii)
la scoala li se da un suc de porto la ora 10
pranz - f variat ( ex mediul de ieri : un friand cu branza , duo de peste cu orez , o buc de branza , un fruct ,) e facut de o dieteticiana :
gustarea : un pahar cu lapte + 3 biscuiti petit beurre , o banana sau capusuni sau mere ( au o saladiera plina cu fructe si se duce si se serveste singur ) iaurt simplu in care isi pune capusuni

cina ora 2O max : o supa crema , o supa simpla ,de obicei legume ( spanac, brocolii ) cu un peste sau o felie de jambon

acesta e orarul lui cand are scoala , ca in weekend sau in vacanta mai scapam cioco, bomboane si alte prostii.

catutza ,

pupici

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri ! O sa vorbesc acum la serviciu pentru concediu (sunt aici abia din ianuarie ... sper sa nu-mi faca probleme)

Anda, Daria mananca - dimineatza nesquick cu lapte si cateo tartina cu unt si mere, cateodata ou "intreg" (fiert) cu painica si eventual un mezel (muschiulet file, jambon din piept de pui), sau fidea/ gris cu lapte ; la pranz - ciorbita si / sau felul 2 (cartofi "liniute" sau piure cu copanel sunt preferatele ei, mamaliguta cu branza si smantana) si dupa-amiaza/ seara cereale cu lapte sau iaurt, cateun fruct (mar) , tartina cu unt si miere/ dulceatza. Dupa masa mai fura cateun batonas de Kinder ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA in fiecare zi ora 13 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Fee ,

Mada , a venit cu peste Marius?

ce bunatati faceti de Paste, plecati undeva?
eu ma tot chinui sa fac o lista cu ce voi gati dar ma tot sucesc si razgandesc...sper sa ma hotarasc la ceva pana atunci

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Catutza , noi ne axam pe gratar , ca a venit vremea frumoasa si la noi si pe langa gratarele punem salate , ridichi , ( verdeturi ).Asa pt Pastele catolic .

Buba e pt Pastele orodox ca nu mai gasesc vopseaua de oua de anul trecut ( oare o mai fi buna ).Voi cum faceti cozonacul , cine are o idee de cozonac simplu dar romanesc ?

Mada, cum faci baclava ( adica faci si foile ??)uite asa mi-ai facut pofta ( aici gasesc dar rar la arabi si nu prea buna).

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cata, nu a venit decat cu un crap si un somn, i-am zis sa nu vina cu mai mult ca si asa nu am loc in congelator, iar noi mari amatori de peste nu suntem. Adica suntem, dar ne e lene sa curatam la oase

Pt Paste inca nu stiu ce fac, si eu tot stau si-mi storc creierii. In mod sigur or sa fie verdeturi (ceapa, ridichi, castraveti, rosii), branza, drob, oua, icre, salata de vinete si pui pe sticla cu cartofi (noi nu mancam miel). Si in rest..ma mai gandesc, probabil ceva salate.

Fee baclavaua o fac cu foi de placinta, cumparate de la magazin. Nu e foarte greu de facut, doar ca dureaza mai mult ca trebuie insiropata de multe ori. dar e delicioasa, nu se compara cu aia de cumparat. Iti dau reteta daca vrei, nu trebuie decat nuca, foi, zahar si scortisoara

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Da , Mada, o vreau , foile cum sunt? eu nu imi amintesc de foile din ro ( sunt mai multe , sunt subtiri? )

Nici noi nu manacam miel , adica eu nu suport deloc mirosul .Lor le mai fac cu vin la cuptor .

ÉPICTÈTE
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mada, si eu as vrea reteta de baclava, te rog!
Am mancat odata ceva intre strudel cu mere si baclava, in sensul ca umplutura avea si mere si nuci, si era delicios

btw, tati s-a intors din Buc cu pachetel de la AnaPan - bune prajiturele, intr-adevar

Gustarelele lui Cristi, multe si pe post de mic-dejun sau cina, alaturi de bibele de lapte simplu: biscuiti, piscoturi, "iaurtel cu ursuletul" (= iaurturile pentru bebei de la Nestle), Actimel (musai servit cu pai si in fata la desene ), borcanele de fructe pentru bebei (deh, vede la sora-sa ), fructe mai rarutz il conving, pop-corn, Cheerios, batoane cu cereale... Asta e, supra-procesate toate, dar la cat de slabutz e a trebuit sa tot fac concesii .

Mergi la inceput